Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Porsche GT2 a GT3 RS

25 komentářů

ale *... gt3 to je slast
Carrera GT je zvíře na čtyřech kolech :yes: :yes: :yes: :yes:
(997) 911GT3 - [odkaz]

Carrera GT (ten sound!) - [odkaz]
[odkaz] :yes: :yes:
:yes:
No...ja myslim, ze ak by si aj na tu dovolenku isiel, asi by si na nej ostal tak 30 rokov, ze?! Aj kvoli tomu, ze k nam sa na 22 rokov na "dovolenku" prislo zohriat par "molodcov" zo Sibire...
To jsi pochopil spatne,preplnovana GT2 je rychlejsi nez atmosfericky plnena GT3(GT3 RS)
asi som to dobre nepochopil ale nemala by byt GT 3 vykonnejsia ako GT 2 ? redakia pise ze GT 3 ma 305kW a GT2 bude mat 366kW tak neviem.
Teď jsem to zkouknul a poslechl ještě jednou - když jí šlapou na krk (tak nad 5 500 ot.), je to opravdová slast pro uši... 😉
GTI
Na dovolenke jsem tedy tehdy nebyl... ale vidím, že jsem udělal velkou chybu 😄 :yes: :yes:
GTI
😄 :yes:
pokud to bude mit zvuk jako stary dobry "vzduchovky", tak hura ... ten zvuk byl naprosto impozantni (tedy stale je 😄 ) ... proste ty novy vodou chlazeny se vsema moznyma ladenyma koncovkama vyfuku uz proste nehrali tu pravou symfonii, jako jejich predchduci ...
Jojo, tohle je stred vesmiru a MB-E je stredobod vseho. Zajimave, ze oba stredy se nachazeji v okoli Stuttgartu 😉.
Ak by ste boli v 60. rokoch na dovolenke v USA, videli by ste billboardy autopozicovne Hertz so sloganom Rent-A-Racer. Predmetom tejto reklamy bol specialny Mustang od Shelbyho postaveny pre Hertz a urceny vsetkym , ktori si to auto nemohli dovolit kupit (z akychkolvek dovodov). A teraz na New York Auto Show predstavil Ford modernu verziu tohto auta: Mustang Shelby GT-H: [odkaz] //// [odkaz] /// [odkaz] /// [odkaz] // (pre viac fotiek zmente cislo pred .jpg)
porsche je nejlepší
Já vím... každý sníme o tom svém... 😄 :yes:
Máme holt každý jiný pohled. Promě je pravé Porsche to přeplňované. A pohon jenom na zadek 😄 :yes: . Ale Tvou volbu přijímám 😉
Když teda jede okolo, tak se otočím, ale...no můj sen to není. 😄 Vdyť víš. ps: Máš maila.
:yes: 😄
Jojo, neni nic krasnejsiho nez nadherny, atmosfericky, linearni narust vykonu az do nebeskych vysin vysokootackoveho motoru. 😉
Tím pochopitelně nechci ani v nejmenším pochybovat o kvalitách GT2 či Turba, ale se spojením "nejryzejší Porsche" si spojuji otáčky, lineární výkon a nízkou hmotnost...A otáčky, otáčky, otáčky... 😉
Ehm, je to tedy čistě akademická debata 😉 , ale nejryzejší Porsche je dle mého bez turba... :yes:
Jo, tohle je ten střed vesmíru. Tady ti zatne ďábel svý pařáty do týla. Tak stůj a tiše zírej. Král králů ti odkrývá tajemství ikon... BRAVO, BRAVO,BRAVO :yes:
Bylo vždycky to pravé Porsche 😄 Nejryzejší. Ostřejší než Turbo 😄 :yes:
Pánové, včera jsem viděl test nové GT3 (test německého AutoMotorSportu) na horských silnicích a co to auto předvádělo, to bylo naprosto ohromující! Myslím, že roztrhá jakéhokoliv soupeře, kterého jí v budoucích testech předhodí... 😉 A mimochodem - zvuk motoru je skoro jak u vzduchem chlazených starších 911... 😄 Porsche forever! :yes: