Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda: Superb kombi s pohonem všech kol?

117 komentářů

kdyz uz 4x4, tak jen vymazlena Bugatti Veyron Pegaso 😲, pravda, kufr nic moc, ale s taznym na 2,5t by se handicap lehce smazl.
MBN 75-55
Škoda Superb Combi 4x4 bude vážne tutovka. To mi verte.
a bude vzadu tolko miesta na sex s dobrou micou aby sa tam vosla este jedna?? Dve su predsa lepsie ako jedna..ak ano ma to auto aky taky vyznam.. aj ked radsej by som tie macicky mal v rollse.. Hmm.. tak nic. Tak asi nema vyznam.. :-!
Máš sice pravdu, ale právě ta cena ze Superba dělá konkurenci. Obě auta jsou kvalitativně více než srovnatelný. Rozdíl je v tom, že Passata vyráběj v Německu německý dělníci a dostávaj za to německý Eura... Takže výsledná cena auta se nikdy nemuže ani přiblížit ceně "českýho" auta. A na tuhle filosofii přicházej i německý zákazníci. Proč by platili (byť o 2 Eura) vyšší cenu za stejný auto s jinym štítkem výrobce? Už i samotnej Superb je uměle předraženej aby krátkýho Passata nevytlačil uplně. Loni se v německu prodalo 105.000 novejch Škodovek což je oproti roku 2004 nárůst o desítky procent a to už stojí za zamyšlení. Passat je jejich jediný auto ve vyšší střední třídě, taková vlajková loď, takže vypustit ho určitě nechtěj. Tak proč by mu pouštěli na trh konkurenci a ještě z vlastního koncernu??? Žejo 😄
Daj sa vycpat. Aka Skoda, je to VW
Absolutne suhlasim
Máš skoro pravdu - jen nemusí být průhrab ale stačí větší skluz (průhrab si většina lidí představuje jako roztočení kola na ledu - tam už haldex dávno běží). Pro někoho to stačí,na hory je to super. jenom nesmíš zapomenout, že vlastně jezdíš s normálním předohrabem a podle toho jezdit. Pro někoho je to dokonalost sama(GTI), pro někoho mezistupeň a kompromis (já). Oba názory jsou,řekněme,korektní.
Co to je emoce v autě? To je subjektivní pocit. V někom vzbuzují emoce zajímavá "šmrncovní" křivky, v někom perfekcionalismus. Minulej Passat nebyl nic extra, ale srovnávat s M6, to snad ne. To by bylo smutný, kdyby byl jako M6. A Accord? Je to výborný auto. Ale řekl bych, že se z výborných aut jako je Honda a Toyota dělá víc, než jsou. Tím ten názor vůci Passatu nenapadám!
Mas recht, jsou zde i lide zamestnani, co plati DPH. A ti si to auto bud budou moci koupit, nebo nebudou, takovej je bohuzel svet. Nevim, co se Ti na nazoru GTI nelibi.
Ok, ale tak tim pádem si takovýhle lidi nebudou stěžovat na to, že je to auto drahý.... To je zase uplně o něčem jinym. A ještě, moc kombiků jsem bez přepážky neviděl...
posledne Skodovka tvrdila,ze by musely v pripade Superb kombi udelat nad zadni napravou takovou vzperu (jinak pry by to neslo),ze by se natolik zhorsili jizdni vlastnosti az to nema cenu.to jsem teda zveda,jak to zmaknou nyni... ;-\
😄 dobrý postřeh, tak uvidíme :-!
Pěkně mluvíš o Škodě, jsem rád že tady najdu taky nějaké příznivce škody, ale jen malý detail, co je mi známo, tak Octavia 4x4 není čtyřkolka v pravém slova smyslu a jestli se nemýlím, tak se pohon všech kol "spíná"
až v krizových situacích, jako je třeba průhrab kol na sněhu v blátě a tak. Ovšem pokud se mýlím opravte mě.
>😁 >😁
Hele to jsem neřekl, no nic mysli si co chceš 😉
To myslis vazne? Ze jako kdyz nejsi podnikatel a mas rodinu, tak jako kombik za mega si nevezmes? Jezisi, to se mi snad zda... A cim pak takovi lide jezdi? Nechaji na uctu par mega na horsi casy a jezdi Fobii Combi ***ToPojede? Ehm, asi byste si mohli s GTI vyrazit mezi lidi spolu. :no:
Treba ja. Ceny, pravda, lidove nejsou, ale kdyz je nekdo ochoten za to vysolit tolik penez, je to jeho problem a dobre mu tak. Ja s Passatem (minulou generaci) jel a v porovnani s Accordem nebo M6 je to proste sedlackej nakladak bez kapky emoci. Ostatni bezna auta od VW na tom nejsou jinak, proste lidova vozitka za nelidovou cenu. Touareg a Phaeton sem nepocitam.
Bude možná i valník a míchačka...
:yes:
Ja byt tebou, tak bych vyzkousel i jiny vuz, nez Skoda. Mozna bys byl prekvapen, ze i jine ctyrkolky jedou ve snehu dobre. Ja jsem napriklad donedavna mel Subaru Forester a vzpominam na nej v dobrem, vymenil jsem ho a LR Discovery, ktera na snehu proste jede hur nez Subaru. Zkus naprilad Subaru Outback 3,0l, jede se v nem velmi pekne.
>😁 :yes:
A stejne moje (smajlik vyplazujici jazyk)
Pětidveř? Zajímavý. Já to sice nechci, ale třeba Mondeí, Lagun, Vecter jezdí opravdu hodně, poptávka by asi byla. Ale kombikvatro, jó, to bych o něm fakt hodně přemýšlel. Tak škodofka do toho, já s tím jedním kouskem to vytrhnu!
>😁
Začnu tím, že rok jezdím v Superb 2,8 V6 ve skvělé výbavě. Auto jede skvěle, je pohodlné, tiché, vzadu ledničku-minibar. Je rychlé. A jsem z něho stále nadšen. Přesto mi přineslo zapeklité chvíle, kdy jsem z absence pohonu 4X4 byl nešťastný (až na...štvaný). Před 14 dny v neděli jsem v praze, na sídlišti, téměř na rovině zapadl tak, že jsem nasazoval řetězy. Superb prostě v hlubokém sněhu nejede. Před tím, od roku 97 jsem jezdil celkem ve 3 Oktávkách, cca 400.000 km. Na rozdíl od nich se Superb prostě položí do sněhu na břicho a nejede. Poslední od roku 2003 do 2005 jsem jezdil v 0ctavii 4X4 1,8T. Jezdil jsem v lecčems, měl jsem možnost vyzkoušet a hodně jezdit v hezkých a silných vozech, ale 4X4 "oktávka" byl můj miláček. Opravdu skvělá průchodnost v extrémních (silničně, polně sněhových, blátivých podmínkách). Jizdní vlastnosti perfektní. Takže i v Superbu toužím po 4X4 a dává mi to novou naději, že příští vůz bude ŠKODA, 4X4.
Jsem vlastník firmy, máme téměř kontinuelně ve firmě kolem 10 aut, 2 Superby, zbytek Octavia I, II, 2 Fabie.
S auty je spokojenost, skvělý servis, dostupnost náhradních dílů. Jen vnímám, že Škodě Auto chybí více aktivit v prodeji - když mi končí leasing na jakékoliv z aut, nikdy jsem Škodou (potažmo Škofinem) nebyl osloven), zato od BMW, Volvo, Nissan se velmi snaží.
Těším se na Superb 4x4 (kombi).
mari, měl by sis uvědomit, že úspěšnost firmy určujou prodeje... 😄
Už sis všim, že se automobilky vyvíjí...? Kdo dneska kouká na VW jako na lidový vůz...
Nikdy mi nedoslo, proc babicka rikavala, ze kazdej Franta je vul ... tak uz to vim >😒]
OddiE, myslim si, že seš vedle ty uctyhodnej cestovateli...
a nie o mb-čkach.
to je šrot a cenovy podvod na zakaznikoch
Chcete se hádat ? Ty vaše plečky, chacha. Moje, jasný ? Rozumíš (takový hlas proseděný mezi zuby a zlé oči) ? >😒]
jo a este je nato spooousta prášků >😁 >😁 >😁
Ne to tvoje, to moje! >😒] >😒]
Ja si taky myslim, ze Skoda uvazuje o Superbu se splyvavou zadi (neco jako vetsi Octavie), tato varianta v koncernu ve stredni tride (nebo vyssi stredni)chybi, protoze Passat je klasicky sedan se stupnovitou zadi a jako kombi .......japonci maji bezne tyto tri varianty.
GTI
Nevím, co je na tom k smíchu... Kdybys mě pozorně četl. tak bys věděl, že Fabia je 7 let ve výrobě a stále je krásná. Jen, a to snad uznáš, těžko může konkurovat novinkám, jako je Punto či Clio... To, jakou dá Škoda odpověď těmto novinkám, právě uvidíme příští rok - Fabia II. Na xenony se vykašli... to ti z Logana 911 neudělá... i bez nich je Fabia stále krásná... Tak ti ji chválím. Doufám, že tě to před spaním uklidnilo 😉 P.S. Pochop, že je něco jiného, jestli se mi vnitřně nejvíc líbí Fabia a jestli objektivně ti kolem neposunuli design dál... věčné téma na auto cz... neboť to nejlepší auto pod sluncem je to moje viď... 😄
Proc ne...je jich mozna vic nez si myslis
Hele kde bereš to, že fábka na někoho designově nestačí, mrkni se na ni ještě jdenou >😁 Třeba Fábku po faceliftu(model 2005)na černou metalízu s Xenonama! Koukám na ni každej den haha a pořád mě neomrzela, pořád se mi líbí víc než ostatní, proto jsem si ji taky koupil haha :yes:
Proč ne? 😉
Sice fake, ale poměrně dost kvalitní práce v photoshopu. A nevypada to uplne nejhur 😉
GTI
Škodovka je jedna z nedynamičtějších automobilek světa. Její modelová politika je promyšlená a samotné modely velmi povedené. Ano, Škoda je evropská respektovaná automobilka. Nejdůležitější je to, že je úplně jedno, jestli máš Megana nebo Octavii, jestli máš Fiestu či Fabii... neboť auta ze Škody jsou rovnocenná s evropskými (samozřejmě japonskými) automobily. Octavia II svou krásou dokonce zastiňuje koncernového rivala - Jettu, a rovněž Megana. Mimochodem neuznat kvalitu, Octavie II, dokonce ji hanit, to může opravdu jen primitiv. Fabia... 7 let ve výrobě a stále má co nabídnout. Dnes již vizuálně samozřejmě nestačí na špičky třídy, jenže Škoda teď bude mít velkou výhodu - Clio, Punto, 207 i Corsa již budou venku a Fabia II teprve vyjede na trh... takže už předem je jasné, že bude ve výhodě (o kvalitě designu netřeba pochybovat), a že bude těžce svým rivalům zatápět. Vyjíždí Roomster, který nepochybně ve svém segmentu sehraje ústřední roli. Do toho přijde Yeti a nástupce Superbu. Soudnej člověk, kterej si svý najel ve 100, 105 a Favorit... je fascinován, co Škoda pod křídly VW (obrovská zásluha :yes: ) dokázala za pár let... Tak velké BRAVO ŠKODA :yes:
Nehazu, jeden by mi urcite nestacil 😉
[odkaz]
GTI
Jo, jasně... 125ka... to bylo paněčku dělo :yes:
Neboj, kombi nebude. Ale budou dve karosarske varianty.
VolksWagen = lidovy vuz..

Jake prestizni jmeno tu jeste vidis??? >😒]
Zloděje bych nepodceňoval, protože to, že není vzadu štítek, neznamená, že nikdo nepozná o co jde. Velmi dobře se dá orientovat podle interiéru, el.okna, navigace, tiptronik, tlačítko ESP, rozsah otáčkoměru, počet převodových stupňů atd. Ale něco na tom je, nebudí to takový rozruch. Vzpomínám si jak před XX lety můj tatík sundával ze své nové škodověnky označení 125L. Hlavně ale každý viděl na skle, nálepku se schématem 5stupňové převodovky. Doted se tomu směju. Ale je pravda, že tento model se hodně kradl. Nám ho ale neukradli zloději, ale paní rez.
:yes: Si můj člověk!!! 😄 :yes:
:yes: :yes: :yes: Přesně!!!:yes: :yes: :yes:
Jak si přišel na to, že Superb II. bude z Octavie II.? 😲 To snad ne!!!
Pepino, spíš ty by ses měl vrátit na zem. Víš kolik se dneska prodává aut s odpočtem? Nebo snad "normální člověk", nepodnikatel, bez možnosti odpočtu chce luxusního kombíka za mega??? Aaaaaale no tááák!!!!!
To je sice možný, ale VW má stejně peníze od Škodovky za prodaný auta, takže na to stejně vydělá. A Škodovce to přitáhne pozornost, jméno značky posílí atd atd. Přečtěte si diskusi na WhatCar? pod Okávkou a pod Meganem. Megáne zpravidla 1-2 hv. Oktávka 4-5... Lidi třeba ve Velký Británii Škodovku kupujou, tak proč jim nevijít vstříc.

BTW: Už jsem někde psal že Passat láka luxusnější zákazníky, takže když bude Superb levnější, tak si konkurovat nebudou. Tady jde o Image!!!!!
Máš pravdu!!! Asi nebudu mit na aute A8 6.0L...i kdyz sou lide ktery jo.. 8-s
Fialka :yes:
Hele neházej všechny do jednoho pytle! 😉
Superb je "neprestizni" auto maximalne tak u nas. Vsude v civilizovanych zemich (i tech mene civilizivanych) ho uznavaji jako vetsi Passat s daleko zajimavejsim pomerem cena/vybava. Proc musi Cesi neustale s*at na hlavu sami sobe a dokazovat si, ze jsou nuly? Proc nemuzou byt jednou hrdi na to, ze vyrobili neco, co se proda i za hranicema? Vsichni pomlouvaci.....jste trapne nuly bez identity a sebeucty. Je mi z vas blivno :no:
Spis vysoka zavistnicka... Kdyz se mu prispevky od GTI-ho nelibi, tak at je necte. Dneska byl GTI celkem vyvazeny a nezavdal nejmensi pricinu k takove reakci...
Jsi spolehlivý, GTI. Tvoje videní sveta je tradicne omezene.
Asi to nevis, ale jsou i lide, kteri nejsou platci DPH.
A nejsou to nezamestnani.
Mel bys chodit vic mezi lidi, do zivota.
Souhlas, nemáš se za co stydět, Superb je Super... 😉
jo kdybych u a6 videl aspon 2,4 sem videl i 1,9 tdi u stary generace takze nevim co resis a nekomu staci i to ne kazdej musi trhat rychlostni rekordy.
Jdi se bodnout... seděl jsem ve všem, řídil na okruhu v Mostu a poté koupil Superba.. jak se dohadujete nahoře..mám označení motoru - silnější TDi, nestydim se za to a natrhnu *většině lidí. Ušetřil jsem téměř půl mega, když jsem nekoupil A6ku, Superb je "super" kára, až se v tom svezeš, pochopíš ty velký rozdíly mezi starou A6, která byla v době co Superb. Pro mě to rozhodně je limoška jak má být a za ní bravo Škodovce. Až bude novej, jdu do něho. Tak si nepleť si pojmy s plachetnicema, vrať se na zem a zamysli se, co srovnáváš.
Ale prdlajz,na toulani po evrope aspon trochu uctyhodne mas passata nebo a6 >😒] :-!
Když utrhnes ze Superbu znak, sundas cenovku, tak tolik rozdilu zase nenajdes ... A6 Kombi neni problem, protoze vlajku drzi A8. P.S. plachetnice a jachty jsou trochu mimo mísu
V případě kombíku nejde o stávající model Superbu, ale o jeho druhou generaci - to na zdejším serveru popletli.

Tvrzení, že Superb bude postaven na prodloužené platformě Octavie II je v podstatě nesmysl, protože žádné plattformy ve smyslu jako před 10 lety u VW už neexistují. Pokud nevěříte, na jaké plattformě je tedy nový Passat ?
Superb truck by se taky hodil.
No ja bych z octavie štítek "20V turbo" nikdy nesundal, ale je pravda ze táta má služební O2 1,6 bez štítku.
Tvoji reakci nechapu!
Psal jsi snad rozhorcene dopisy do Audi AG kdyz uvedli A6 Avant? Posilas dopisove bomby mercedesu ci bavoraku za velke kombiky?
Nakonec ten novej Superb Combi bude tak ve velikost Mondea Combi ci Vectry Combi (Buh vi jestli). I tem jsi spilal?
Zajímavým se jeví fakt, že 99% organizovaných skupin specializujících se na krádeže automobilů tak nečiní s úmyslem opětovného prodeje kompletního automobilu. Valná většina zcizených automobilů končí na vrakovoštích a v bazarech ve formě náhradních dílů. A v tom případě je absence označení motorizace zcela irelevantní.
>😁 >😁
Taky hezký, musim říct že s tou 530d najel tchán asi cca 150k km a bez problémů... takže zlatej tiptronic :yes:
Vlajková loď, tu Škoda má jen v úrovni plachetnic - skutečné jachty nedělá - pokud by se Superb dostal na úroveň A6, nemám s kombi problém..
pravda já tam neviděl nic... u ničeho ani silnýho... takže pokud to jde - jde to dolů a mně osobně se to tam nelíbí... takže bych volil verzi "bez popisu verze" a v případě, že bych seděl na 500koních... a kdyžtak teda zkus se víc rozepsat, co lidi v německu nebo rakousku či francii nebo švýcarsku vede k tomu, že na svoje 200koňový auta nedají štítek s verzí... a pokud jsi rozumný v česku a jezdíš německým autem.. tak si tam 4.2quattro taky nenecháš... nebo GTI, 330xd a podobně... ale každej jsme jinej a díváme se na to jinak... větší zábavu si ale užiješ když tam dáš popisek za okno s věškerou specifikací a hlavně v dodatku napíšeš "skvělej kousek pro Moskvu nebo Kyjev"... 😉 jo ale nezapomeň tam připsat pořizovací cenu a pak taky na pojistku... :yes: >😁
Tak musím se zastát GTI, ale znám dost lidí kteří zvolili volbu bez štítku z důvodu zlodějů a nemají zrovna nejslabší motorizaci.
sametově řadil i ten můj 😉 no to bylo na začátku... na konci byla faktura, za kterou bys mohl mít Logana 😉
Správně! Chci i Superb Pickup!
Tak vyjádření "škodofka prodej toho "auta" dotuje, aby se to vyplatilo vyrábět." aspiruje na perlu měsíce >😁 >😁 >😁 >😁
I přesto, že by určitě kombík Superbu slušel, stejně jako Octávce, tak doufám, že Combi NIKDY nebude! Vlajková loď je prestižní záležitost a kombi k tomu prostě nepatří! :no:
No ikdyž mám taky manuál, mám zkušenosti s automatikou z BMW 320d a 530d a musím říct že jsem si na to hodně rychle zvyknul,řadí sametově :yes:
Pokud se zeptáš prodejců, potvrdí ti moji verzi. Neříkám, že ta tvoje je mimo...Myslíš to tak, že zloděj bud mít o auto bez štítku menší zájem? Nemyslím to jízlivě, jen jsem o tomhle ještě opravdu nikdy neslyšel, zatímco tu mojí verzi mi povrdilo více lidí. Vlastně je to jedno..
Hele taky si myslím že to dělaj ti, kteří nechtěj aby každej věděl co maj za motor, aby třeba mohli přijít o "Turbo" z TDI... Stojí pěkný prachy 😒
Hele taky myslím, že trh si najde svou cestu, ale mám ten pocit, že by apoštol pěkně ostrouhal... proto se VW tahle myšlenka nelíbí... Taky bych si radši koupil Superba v kombi než apoštola... 😉
Podle me si je treba uvedomit, ze pravdepodobne nebudou ted, pred koncem zivotnosti, delat novou karosarskou variantu z dobihajiciho modelu.
Je pravdepodobnejsi, ze proste novy Superb holt bude mit i verzi kombi. Jenze novy Superb nebude (jako ten soucasny) prodlouzenym Passatem, ale prodlouzenou Octavii!
Kazdopadne combiverze je to, o cem si jiz dlouho myslim, ze by Superbu prospelo. Podle me 95% Superbu si kupujou firmy, takze odpocet DPH by se tykal vetsiny klientu.
A dale: Superby si kupujou taxikari (i nas i v zahr) a tem se combi hodi take.
Superb v zahr je naprosto neprestizni auto. Combiverze by z nej alespon udelala prostorny rodinny vuz pro lidi, kteri netrvaji na prestizni znacce.
Ostatne i u nas si ruzni ti nizsi manazeri casto kupuji combiverze aut stredni tridy (passat, mondeo, vectra, ...) - proste proto, ze to auto pouzivaji i jako rodinny vuz.
Prodejum by to proste prospelo VELMI VYRAZNE.
Tak to mě překvapuješ... dodnes jsem si myslel (a sám to tak dělám), že bez motorizace jezdí ti, co nechtěj dráždit zloděje... no, vidím, že na silnicích jezdí různí lidé... Leč myslím, že má verze bude ta pravdivější. P.S. tahle možnost není doménou jen německých aut.
Ale, to je kultura...! Podle zpusobu vyjadrovani to vypada na Harvard, nebo, ze by Sorbona? 😉
😄
:no:
Na DSG čeká ještě zkouška ohněm: čas a léta provozu. souhlas že automatizované manuály (1007,Yaris,Corsa atd..)jsou ještě v plenkách. Mercedes měl už celkem solidní aut. i dřív, tak se nedivím že 7G tr je fajn. Udělat kvalitní aut. je alchymie. Proto se znepokojením sleduju pomalý odchod manuálu ze scény :no: Věřím tomu že budu fofrpákou míchat guláš i v 70ti letech: takový malý soukromý sen...
Jistě, přece se nebudeš světu chlubit, že sis koupil "limuzínu" za 620..Možnost "bez označení motorizace" má většina německých značek, při objednávce ji ale zaškrtávají jen ti, kteří se stydí, že neměli na lepší agregát...Nebo jsi snad viděl u BMW5 na kufru 520i nebo u A6ky 2.4...? :-!
slavna photoshopova skodovka😒br /> [odkaz]
Většina Superbů, co vídám já nemá vzadu identifikační stítek motorizace.
:yes: >😒]
je to tak, škodofka prodej toho "auta" dotuje, aby se to vyplatilo vyrábět. Zeptej se v salonu a zjistíš, co znamená superb pro škodofku a co znamená pro dealery...
GTI, kdybys nebyl celodenně vytížen příspěvky na auto.cz a trochu se pohyboval autem po silnicích, zaregistroval bys, že cca 85% Superbů je verze 1,9 TDI Classic - což se pozná podle štítku na kufru a typu aludisků pro tuto výbavu - v zákl.ceně cca 700K. Před cca 2 lety stály v akci i 620K a prý šly na dračku, znám 2 lidi, kteří si je za ty peníze koupili. Takže já tvrdím, že většína u nás jezdících Superbů je v ceně dobře vybavených Octávií...
Málo tlačíš na pilu... 😉
Také nostalgicky kvelbuju v Há stále dokola 😄 Musím přiznat, že ovšem jsou automatické převodovky, které by nám vyhovovaly... nejhorší, co jsem zažil byl jakýsi poloautomat v Peugeot 1007... ten v kopci couval 😄 jinak, jsem jel nedávno v MB-S a tam opravdu to bylo dokonalé. Jel jsem teď RANGE ROVER a tam to na mě dělalo dojem moc velkejch kopanců ve chvíli, kdy jsem nechtěl. DSG je dokonalé :yes:
Já myslel že Apríl je až prvního >😒]
Tak, že by SUPERB v kombi byl prioritně určen k jízdám nezaměstnanejch pro dávky... s tím myslím nikdo nepočítá...
trh si v tom udělá jasno sám...uvidíme :-!
DSG: I přes můj bezmezný odpor k automatice( několikanásobná a dlouhodobá osobní zkuš.)oceňuji zejména rychlost řazení a plynulost změny. Principielně je to poměrně jednoduchá věc, což je jenom ku prospěchu věci. Octavia s touto přev. působila přirozeně. Velká škoda že se nenabízí s motorizacemi, ve kterých by ještě víc vynikla...Má volba je a vždy bude manuál
Hezky, hezky. A co teda ten Tudor? 8-s
GTI, probud se z toho fanatického transu a uvedom si, ze ne kazdy muze odecist DPH.
Ale DSG je dobrá ne? Do série to dostali první a dodneška jsou jediní, co nabízí dvojspojkovou převodovku i v neprestižních autech.
Máš zkreslené představy o cenách. Superb byl (je) úspěšným modelem a prakticky každej na silnici to valí s cenou kolem melounu... A nezapomeň u kombi na odpočet DPH... takže koupíš do podniku tohle za 800... A to je BOMBA BŘEZNA.
taky dobrý >😒]
Dá se lehce odvodit, kolik by takový kombík na bázi Superbu stál...Tahle cenová skupina zůstane Škodovce navždy zapovězena. Být všude, kde se něco děje, je touha každé automobilky. Kombík za milion s logem škodovky je stejné Faux Pas jako vystoupit z limuzíny na červený koberec v gumákách... :no: Bude to jen další slátanina z koncernového blešího trhu: Haldex, DSG, TDI... Koncernová sekaná v novém obalu. Za cenu pečeného selete
Ty slintale co neustále zasíráš všechny stránky svými prostoduchostmi, běž už fakt tam (viz příspěvek 2. shora), a nebo rovnou do koz!
hezke&prakticke. doufam, ze do toho budou davat i benzinovy motory! moc se o simply never werke nezajimam, nevite nekdo, nahodou, jaky ma vw/skoda benzinaky?
Kokurencieschopnost, to mas pravdu. Lenze kanibalizmus vo vlastnych radach ovplyvnit vies, konkurenciu nie. Navyse, ten kto by si kupil superba f kombiku by bol asi potencionalny zakanik prave passata, nie napr. hondy alebo mazdy alebo bawa alebo audi alebo neviem coho. Passat + superb = velke "komfortne/luxusne" kombiky, nie 'sportovo strizene' mazdy a hondy alebo "luxusne/sportove" bawa a audiny a medvede.
Jo, silné téma... Minule byla velká rivalita mezi Apoštolem a Octavií I... ačkoliv na malém rozvoru... v combi byla trhájem... No, dnes by tuhle roli mohl převzít kombík od Superbu... Uvidíme.
Ja myslim, ze VW by se spis mel zamyslet nad konkurenceschopnosti Passatu. Pokud by ho na trhu melo ohrozit Superb Kombi, tak ho preci muze ohrozit kdokoliv z vne koncernu, ne? Skodovku muze mozna v tomhle smeru utlumit, ale jak bude tlumit ostatni vyrobce? A pokud by by Superb a Passat byly kvalitativne na stejne urovni, tak Passat muze byt drazsi jen o to, o kolik jsou zákaznici ochotni priplatit za znacku VW na stitku. Pokud jsou ochotni priplatit 10.000 EURO, pak nesmi byt drazsi nez o desetitisicovku, pokud 2 eura, pak o dve eura... nebo se mylim? 😲
GTI - běž se už konečně opláchnout studenou vodou
Bravo, bravo, bravo. Pětimetrová kára na odpočtu DPH... v který odšmejkáš půl Evropy... a přefrčíš zasněženou Šumavu na Haldexu, vždyť s dokonalou VW technikou... s dokonalou vizáží... tohle je téma Škoda. BRAVO ŠKODA :yes: