Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Speciální edice Alfa Crosswagon Q4

Alfa Romeo připravila u příležitosti půlročního působení modelu Alfa Crosswagon Q4 na českém trhu speciální edici „Luxury pack“.
Zpět na článek
neregistrovaný "Michal H"
27. 7. 2005 20:19
Re: NIKDY NEBUDU SÁM
fakt jsem se chvíli zasnil... Náhoda. Dnes jsem ji zrovna viděl - poprvé naživo a byl vedle. Ve skutečnosti je asi tisíckrát krásnější než na fotkách. aaach
neregistrovaný "Jony"
26. 7. 2005 21:12
Re: crossw
Už mám přes rok OUTBACKA 3.0 R , 124000 km s průměrnou spotřebou 11,7 L a to ho nešetřím v zimě hory , v létě karavan a taky mi nikde nic nevrže o obdivovatele taky nemám nouzi. ALFA ROMEO dělá krásný auta ale na symetrii pohonu 4kol + nízký těžiště od SUBARU prostě nemá .
neregistrovaný "jiri"
26. 7. 2005 18:37
crossw
koupil jsem si Q4 predminuly tyden a po 4000km musim rici - dobra koupe
perfektni zpracovani - ani vrz, motor velmi slusny, jezdim i za 5,5 L a lidi se otaceji jako o zavod!
26. 7. 2005 13:43
Re: NIKDY NEBUDU SÁM
Óóó´,tak tos napsal krásně...
neregistrovaný "radio"
26. 7. 2005 13:19
Re: NIKDY NEBUDU SÁM
ano, napsal jsi na dálnicích. ve Frankurtu nebo třeba Karlsruhe taky potkáš "cizince" (rozuměj neněmecké auto), ale v tom Mnichově je to o bavorech, tlustejch, rudejch, s kloboučkem a padacím mostem. navíc mi připadá, že koncentrace allroadů a SUV je větší ve městech, kdežto tam, kde by se hodilo a bylo využíváno, tak dávají místní přednost kvalitě a spolehlivosti - a pokud vybírají z aut s větší světlou výškou, tak vítězí Nissan Patrol, Land Cruiser, Mitsu Pajero, Subaru Forester, Jeep Cherokee nebo nedostižný Land Rover Defender. navíc ty městské přírodu nebo terén nikdy nepoznají ... póza je v módě ...
neregistrovaný "Lonestarstate"
26. 7. 2005 12:57
Re: NIKDY NEBUDU SÁM
Ale když porovnám německé a české silnice, mám často pocit, že jsme "papežštější než papež". Protože na německé dálnici není neobvyklé potkat drahou svůdnou Lancii, nablýskaný Cadillac, bezchybný Lexus a tak dále. To v ČR aby je člověk hledal jako jehlu v kupce sena. A ty, co tu jsou, jsou z 90% jen v Praze a možná pár větších městech.
neregistrovaný "radio"
26. 7. 2005 12:26
NIKDY NEBUDU SÁM
stojím zase v koloně, to snad ne. tak takhle jsem si vážně návrat z dovolené nepředstavoval, ale co, to mi pocity nezkazí, bylo to bezva - březnové lyžování v Sierra Nevada, v měsíci, kdy jsou krásně zalité sluníčkem, svěží jarní vánek na madridských bulvárech, s kavárničkami, španělkami a jejich smyslnými pohledy, probouzející se vinice Rijochy, nádherné sklepy s ještě nádhernějšími víny, divoké Pyreneje v sedle emtébéčka a pyrenejské říčky na raftu, lezení v nádherném parku Cévennes, koupaní v průzračné vodě jezera Aiguebelette, Ženevské jezero, pohádkový Neuschweinstein. zkrátka to byla skoro dokonalá dovolená. a teď tu trčím v klasické mnichovské koloně. já, který má rád svobodu, volnost, prostor, tak já tu teď musím koukat na ty mraky zarudlých a zrzavých prasátek v manažerském obleku, kteří ze svých přírodunikdynepoznajíc allroadů a esúvéček koukají na moji společnici. vlastně nekoukají, zírají, možná i závist se v jejich očích zračí. ať zírají, ať závidí, z té jejich stádnosti je mi ouzko a je mi jich líto. mohli si vybrat, mohli mít jako já smyslnou krásku, elegantní a sportovně založenou zároveň, stylovou, co sluší každému pořádnému chlapovi. vlastně ne, k jejich naturelu by se nehodila. moje společnice je totiž hrdá a vybíravá, nebude s kdekým. ji si musíš zasloužit, musíš se jí věnovat, nešidit ji, opatrovávat, mít ji rád, milovat. jsem šťastný, že ji mám, svoji ALFU ROMEO CROSSWAGON.