Novinky
To je fakt sprostarna proc nemuze byt zivot soucasneho S jeste vo neco delsi??? Rvu si vod huby abych utah leasing na soucasnej model a vono to tem tovarnikum ze zapadniho nemecka neni porad dosrt a zase me pokousej...
Je mi líto, předek je nádhernej, ale zadek je Eine grosse Katastrophe!!! Spojení nový předek a stávající zadek by udělalo lahůdku! Nepochybuju o tom, že vnitřek bude technologická špička, ale ten kufr a la BMW 7 mi celkový dojem opravdu velmi kazí. Na BMW se mi to celkem líbilo a po faceliftu nemám výtek, ale opakovanej vtip není vtipem, takže se mohli v Böblingenu trochu víc zamyslet...
Toho pondelka se snad nedockam!!! No proste MAZEC!!!! Dneska asi nebudu spat....a jestli jo, tak budu snit o novem eSku!!!!!!!
..jo jo.. moderní mobilní technologie a multimedia ti dávají neuvěřitelnou moc sílu a možnosti....
Stve me, ze v posledni dobe cim dal vice automobilek zverejnuje fotografie novych automobilu jeste dlouho pred oficialnim predstavenim na autosalonu. Tak napriklad prave S-trida bude poprve k videni v zari ve Frankfurtu. Vzdy jsem rad jezdil do Zenevy i Frankfurtu, podivat se na nova auta, ale v posledni dobe uz to pro cloveka neni zadne prekvapeni.
Celkom ujde. Ten zadok mi trochu pripomína Maybach
Každopádne elegantnejšie ako BMW 7....
Každopádne elegantnejšie ako BMW 7....
kdo chce videt temer nemaskovanou novou S klasse tak je na nasledujici adrese nekolik peknych fotek [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]