Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Audi v Brně: nový Allroad Quattro, RS4 a A4 DTM Edition

11 komentářů

hmmm tak mě se allroad na officiálních fotí moc líbí, na těch z výstav už tak né , takže jsem šíleně zvědavej na to jak bude působt na živo . To mě mrzí že jsem takhle neviděl pikes peak
tý jo tak to je nářež ..... doufám že interiér bude tak libovoidní jako u současného modelu spykeru
Spyker pripravuje vyrobu ultraluxusneho SUV, cenovo na urovni spickovych verzii Range Roveru, Porsche Cayenne. Motor doda, podobne ako do C8, prave Audi. Karoseriu budu vyrabat v nemeckom Karmanne. Premiera uz v Zeneve 2006!
Takový velký GTI...
je to pravda. My mame audinu,ale uz nikdy viac by som ju nechcel..
Vyfuk stal 80tis (Sk),1 original koleso 25tis (Sk) bez gumy... A ta prevadzka,hrozne cosi. Furt stoji,lebo ma nieco pokazene (myslim tym najme elektroniku)
..není to z mé hlavy....
To mi vysvětli, odkud máš, že audi a celej koncern má nejmenší věrnoct značce? Těžko soudit, ale já bych řek, že je to naopak.
a jak vypadá takovej ortodoxní příznivec audi...?? Zrovna Audi a celej koncern má nemenší věrnost značce...
to se vážně v dnešní době dělaj takovýhle handsfree? Myslím tím v téhle kategorii.
Já to vidím na velkej propadák. Je nutné, aby každé auto bylo nějak nejen hezké, ale aby v této třídě už mělo "klasu". A to podle mě nemá. Čím chce zaujmout? Žábrama? Ty umí BMW o 100%lépe. Je to jen naduplé. Neoslovuje. A podle mě ortodoxní příznivci AUDI skřípou zubama.
Myslím, že až přes megamasku plácnou SPZku, bude to vypadat o něco líp. A ty diody vepředu, to je nářez.