Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

První dojmy: Mercedes-Benz třídy M a B (Ženeva živě)

26 komentářů

podle mě je stáek MB jeden z nejlepších ne-liu nejlepší v letošní ženevě. Ml je mooooc povedený a auto a podle mě trefa do černého ... desing, kvalita prostor bomba. To samé se podle mě dá říct i o B. Jinak jsem se vnutil do eRka a i to je povedené, i když to je stále ještě studie aale už hodně blízká sériové výrobě. Doufám že se mi s nimi poštěstí si zajezdit
Ja jsem velmi spokojeny s interierem,u toho posledniho modelu to byla hruza..a co se tyce podobnosti s ostatnima 4*4..tak az jej spatrime na ceste bude nam jasny rozdil mezi koreou a nemeckem...
SORENTO JEZDI VE STATECH JIZ VIC NEZ 3 ROKY !!!! TO TEHDY MACHRI OD ZMRCADESU NEMELI O NOVEM ML ANI PARU . A NERIKEJ , ZE KIA UKRADLE PODKLADY . JESTLI KIA JEZDI JIZ 3 ROKU , MUSEL BYT LOGICKY I DRIV VYVOJ !!!
Nějak nerozumím, proč já...já mám názory na design nějakých 30 let stále stejné a úvahy, že ten kopíruje toho a ten zase toho jsou fakt úsměvné a jdou mimo mne. Jsou trendy designu, ty se mění a výrobci se tomu přizpůsobují, občas je první ten, jindy onen.
Doufam, ze stejne nazory budes zastavat i v dalsich pripadech. Zatim vidim pod kazdym (a myslim opravdu uplne kazdym) clankem o jakekoliv japonske nebo korejske novince hromadu nazoru, ktere vyjmenovavaji seznamy evropskych vozu, od kterych jsou udajne okopirovany. Misty je to neuveritelne smesne a dementni (napr. koukni pod diskusi o IS250, tam jsou i takovi, podle kterych je to okopirovany BMW 5 - budiz diskutujicim pubertakum prilehcenim, ze Lexus nikdy nevideli a nevi, ze kdyz uz, tak je BMW 5 kopii noveho GS, ktere v Japonsku pod nazvem Mark X uz delsi dobu jezdi). Stejne tak pod novym Civikem jsem zaregistroval, ze zadni kliky jsou okopirovany z AR 156. No, kdyby to AR neokopirovala z Hondy NSX, ktera to ma uz nekdy od roku 1990, dalo by se tomu verit...
...mi delaji radost! Jako konzervativniho cloveka mne sice "Golfoidni" B-ecko az tak moc nenadchne, ale myslim ze kompromis dynamiky, elegance, klasiky a invence se povedl. Zato nove ML mne nadchlo, stare ML je takove nemastne - neslane. Tohle ma navic hodnotnejsi spracovani. Novy trilitrovy V6 CDI pro modely 280 a 320 ma krome skvelych parametru resit i nektere problemy prvni generace 220-270-320( a 400 ) CDI. Pro ty si to budou moct dovolit, bude narez nove 400CDI... Pres 300 kobyl z dieselu... A nadherne CLS? Jen tak dale, jen tak dale!
Minuly rok bolo ML v Britanii v ankete vodicov najhorsie auto. Tento model to mozno zmeni. Vyzera o dost lepsie.
B-čko jsem myslel
S tím FR-V bych to zase neviděl jako opisování od Hondy, protože na podzim v Paříži bylo FR-V jako finální výrobek a tohle jako finální studie, která se bude vyrábět, jen se k tomu na rozdíl od FR-V nemohlo moc přiblížit s tím, že sériové bude v Ženevě. Berme to tak, že téměř stejné věci napadají různé výrobce, bylo, jest a bude.
..je v licenci blbe
chtel jsem napsat stejne jak opirus [odkaz] [odkaz]%20Opirus.jpg
jasne ze bylo udelane stejne jak sorento podle ML, byl to i cil KIA ziskat zakazniky, kteri si nemuzou dovolit benz ale v necem podobnem chteji jezdit. Mercedes byl i prvni (z osobnich aut) ktery zacal SUV vyrabet potom prisel bmw, vw, lexus, porsche, kia.
Jen kdyby ti říkalo pane bys mluvil trošku jinak ) To ML je fakt dobrý i to B už jde jen o to na ně mít Ještě by mě zajímalo viěli jsi někdy to sorento ? spíš bych řekl že ono bylo udělaný podle předešlýho ML to je můj názor
Ty zadni lampy u B si vypujcili ze Stila
to je pan auták.400 cdi je brutus
SLK 320 CDI Triturbo mit 286 PS und 630 NM, 7,5 Liter; 5,3s von 0-100 km/h (
Hmm ale proc uz to ma predni sloupky a kapotu jak obslehnutou od 307?
MB ma dulezitejsi novinky a to 4,0 V8 CDI 315 koni a 730 Nm a 3,0 V6 CDI triturbo 286 koni a 680Nm. Ma se delat i SL 400 CDI 0-100 5,8s a SLK 320CDI 0-100 5,3s.
To je vec vkusu, mne sa napriklad ovela viac paci toto ML.
moc se mi líbí,B taky.
Jo jo, presne to me taky napadlo, Sorento jak vysity. V tom druhym vidim karikaturu FR-V, panove ze Stuttgartu se moc nevytahli, v posledni dobe jedno auto horsi, nez druhy.
Myslel jsem samozřejmě M-ko, Béčková řada vypadá docela dobře(na Mercedes)
vypadaj normálně - klasika.. ani nanadchnou ani neurazí.. drží si svoje... pohoda..
..ale ten Meďák možná bude mít lepší zvuk....
Obě vypadají vážně skvěle! Zvláště tahle barva karoserie jim opravdu sluší!
vypadá to jak Sorento , Kia ale vypadá líp!