Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Whitacre: Liddell kandidátem na šéfa GM, prodej Saabu nepravděpodobný

Novým stálým výkonným ředitelem GM by se mohl stát současný finanční ředitel Chris Liddell. Myslí si to současný prozatímní šéf GM Ed Whitacre. Whitacre se rovněž vyjádřil, že příliš nevěří v úspěšný prodej švédské automobilky Saab.
Zpět na článek
neregistrovaný "skuba88"
8. 1. 2010 10:54
Re: Nechápu...
No, než za nějakou symbolickou částku prodat své know-how (pokud se tomu tak u GM dá říct), tak to bych to radši nechal zaniknout.
Avatar - Balkan
7. 1. 2010 23:15
Re: Nechápu...
aj tak..mozu predat meno za symbolicku cenu, a aj patenty za menej, vsak dostanu nieco a zbavia sa minusoveho dielu...nehovorim ze je to pravne jednoduche,ale aj tak logickejskejsie ako zlikvidovat takuto znacku
neregistrovaný "skuba88"
7. 1. 2010 19:46
Re: Nechápu...
No on je problém především v tom že Saab jako takový nevlastní příliš mnoho tehchnologií které v něm jsou použity, podvozky atp. to vše patří GM a používá je například i Opel, a problém je třeba s novou 95, která používá poměrně aktuání technologie o které by se GM nerado s někým dělilo a prodávalo mu je.
neregistrovaný "Assassinator88™"
7. 1. 2010 17:59
Nechápu...
To mi spíš přijde jako kdyby nechtěly vůbec Saab prodat ale "jen" zlikvidovat. Přitom to není tak těžký ho zachránit. Bylo by to smutný.