Novinky
0
Nevidel bych to tak cerne - presne jak to napsal Cavallino; a i Murcielago stoji osmicku a uz jich v CR taky par jezdi ...
Přejít do diskuze
No aby jsi se nedivil. Brzy tu bude Enzo (možná už ho má). Ale to nic. Před čtrnáci dny jsem potkal McLaren F1 na českejch SPZtkách. A jeden maník má už obědnanýho Maybacha...Takže GT 40 by asi nebyl problém.
hmmm fakt dobry.uz studie me dost nadchla.pekna klasika a asi jediny FORD do ktereho bych investoval...
Ja bych rek, ze cena bude min. 5 mega. Prece jenom, je to exkluzivni, porsche za tri ma kdejakej cigos - majitel bordeku - v sustakovce.
... tak to bude levnejsi nez Gallardo; pricemz GTcko ma IMHO "vetsi koule" ... teda i kdyz GTcko by v primem souboji na silnici nejspis dostalo od Gallarda na *, ja bych radsi tohle 😄
Pokut bude stat 120(samozrejmne tisic) Euro tak mi to pripada jako slusna cena ovsem kolik zvas nato bude mit?Necekam ze by to prodavaly v ČR.
Dokazu si predstavit ten zvuk. A ma pry v Evrope stat kolem 120 Euro, psali myslim ve Speedu, jestli se jim da verit.
ja chcem tiez jeden! aj ked mi k takemuto autu preplnovany motor velmi nesedi, rad by som mu to odpustil, kebyze mi ho chce niekto podarovat. IMHO jeden s najkajsich designov vobec. a ten interier, proste nadhera!!!