Novinky
0
Nevim v jaký souvislosti s krizí se zminuje Ferrari které má rekordní tržby a zisky. Fiat možná prodá část akcií aby financoval sebe!!Pisatel článku je asi uplně mimo. K AM-angličani v současný době neumí vyrobit pěkný a dobrý sportovní auto. Italský jsou lepší.
Přejít do diskuze
Nevím nevím, z F1 se odchází většinou na vrcholu - viz Honda a Renault, nikoliv když to nefunguje. Musejí tam vydržet, zabalit to teď by byla větší ostuda, než postupné zlepšování.
Ja bych radsi vycouval z F1, vystoupeni Jaguaru v F1 je strasne, souperit s Minardi je ostuda. Zbytecne si Jaguar kazi povest.
A v podstatě se ani není čemu divit. I když jsem ještě donedávna patřil k velkým fandům a obdivovatelům Jaguarů, po tom, co jsem si přečetl "dlouhodobý" test Jaguaru S - Type v Auto Tipu (100 tis. km), jaksi jsem změnil názor. Dopadl naprosto příšerně. Dokonce byla vyslovena i příčina jeho četných poruch a značného opotřebení některých jeho částí - ledabylá a nekvalitní montáž. No uznejte, u aut s cenou od 1,5 mil. výše už člověk očekává, že oněch zmiňovaných 100 tisíc ujede bez jakýchkoliv problému a na voze bude provádět pouze činnosti jako tankování paliva, dolévání kapaliny do ostřikovačů a po předepsaném počtu km přistaví auto do servisu na výměnu oleje a i přesto na tomto autě nebudou pozorovatelné jakékoli známky opotřebení. Jistě, možná jsem to trochu přehnal, ale tak jako onen Jaguar by po 100 tisících nedopadla snad ani některá Kia či jiný korejský *!!! Jaguary jsou velice pěkné, ale to je tak asi vše. Již při prvních krátkých testech, ve kterých se samozřejmě spolehlivost nemohla projevit, byl S - Type s ohledem na jeho image a cenu až přiliš kritizován a vyhrávaly nad ním i vozy mnohem staršího data uvedení na trh. Vypadá to, že vše, co se točí kolem Forda, bychom měli obcházet zatraceně velkým obloukem. Jen doufám, že se pod křídly Fordu nepokazí i můj současný favorit - Volvo.
Myslím si že se začne uvažovat brzy i o prodeji Jaguaru , X-Type ani zdaleka nesplňuje očekávání , ostatně už je na světě i s jednou poháněnou nápravou.