Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Dechové zkoušky jako standard silničních kontrol od ledna 2010

Vedle kontroly dokladů a technického stavu vozidla bude od roku 2010 Policie České republiky při běžné silniční kontrole vždy zkoumat, zda řidič požil alkohol.
Zpět na článek
17. 12. 2009 15:12
Re: Bejkárna
Zase si nepotřebují nic prodlužovat a dokazovat suv velkým jak kráva >:D >:-[] ...
Avatar - positivemind
17. 12. 2009 12:09
Re: DOBRÁ ZPRÁVA
proč jen Nový? :-) někteří jsou v lihu i dva dny po Novém roce
17. 12. 2009 08:51
DOBRÁ ZPRÁVA
Je to dobrý, teď to hlásili. Bude to dvoustupňový. Ta dechová zkouška na silnici nastoupí až po první kontrole. Líbačka, kapiš? Jo, přesně, každej budeme muset napřed festovně líbat. Koho? Neupad jsi? No přece policii. Naštěstí jsou u kontrol vždycky dva, takže si prej budeme moci vybrat. Tedy ale z pohlaví jen vyjímečně. Ovšem pozor, žádnou novoroční pusinku, pořádnej vlhkech francouzák. Pokud po něm policajt padne na kolena, nastupuje rovnou dechová zkouška. Bude to ovšem jenom ano-ne, pokud ne, jedeš dál, pokud ano, a je jedno, jestli sis dal ráno jednu pralinku, nebo ti od huby šlehaj plameny jak v cirkusu kludský, verdikt bude poměrně krutej, v kufru bude mít policie přenosnou gilotinu, klekneš na silnici a hlavu strčíš do kufru jejich oktávky. Mluvčí teď potvrdil, že to bude do sekundy vyřízený. Kontrola na jednom místě končí, jakmile naplněj kufr hlavama. Počítám tak šedesát, osmdesát popravenejch a pojedem dál.

P.S. Štastný a veselý Nový rok.
Avatar - Ricardo
17. 12. 2009 08:39
Re: Bejkárna
Stavět by se měla hlavně auta 2 roky stará, aby se zjistilo, jestli si majitel už koupil nový obvazy do lékárničky >:D
Avatar - Ada je zase tady
17. 12. 2009 02:35
Re: Bejkárna
Stavet by se meli na potkani hlavne ridici vsech rendliku, protoze kdyz si nekdo takovy auto koupi, neni jiste, zdali je normalni a neni pernamentne opily. Strizlivy clovek by si totiz takovou kreaturu pri dnesni nabidce nekoupil!
>:-[]
Avatar - Ronault.
17. 12. 2009 00:23
Re: Bejkárna
Stavět by se měla hlavně auta nová, jestli náhodou nejsou kradený a nebo nemá majitel podhuštěnou gumu.
Avatar - positivemind
17. 12. 2009 00:13
Bejkárna
Dle mne je to blbost. Další krok směřující k policejnímu státu. Nemám rád namátkové kontroly Policie - vždy silně zdržují. Komu by se chtělo stát 15 minut a čekat, jestli náhodou neodhalí, že jsi hledaná osoba? Jestli není auto ukradené? Na tyhle věci jsou už dnes automatické systémy, stavět by se měli řidiči pouze a jen při porušení předpisů nebo při jízdě s opravdu starým autem (u nějž hrozí, že je propadlá technická)
Avatar - Ronault.
16. 12. 2009 22:24
Ouha
"jejichž měření jsou většinou soudů považována za dostatečně spolehlivá."

Přeloženo - stačí dobrý právník a mít v ruce již existující expertízu těchto měřících zařízení a pokud nebude mít viník naměřeno více jak 1,5 g/kg, tak se vykroutí.
Tohle nařízení bude brzo novelizováno.
16. 12. 2009 21:22
je to dobre
To se mi libi, aspon bude na silnicich jeste min kontrol jak letos. Ono ty naustky neco stoji a urcite se s nima bude muset setrit >:D