Novinky
Cikles
Prvý nový model bude Orlando 2 mesiac 2011,nová Captiva 3 mesiac 2011, Camaro 4 mesiac 2011, Aveo 5dv. 5 mesiac 2011, Aveo 4 dv.6 mesiac 2011 a nakoniec Cruze 5 dv. 6 mesiac 2011. Na konci roka 2010 sa bude dať objednať body kit RS. Equinox a Tahoe sa zatial do EU dovážať nebude.
Rysguf.
To sa da objednat do Cruzu? Ze som to nikde na ich strankach nevidel, ani v cenniku, v katalogu, na fotkach ci na konfiguratoru ;-\
chrudoš
No takhle, nove aveo jsou 3 verze, videl bych to tak :-) Ale ma prijit Orlando, Camaro a jeste jedna varianta Cruze, coz uz je 6...
twistedTSD
Tahoe je krasavec, o jeho dovozu ale dost pochybuju...o dovozu equinoxu jsem slyšel už při představení 1. generace, ale asi by konkuroval Captivě ;-\ ...taky jsem zvědavý, 6 modelů je docela dost...
chrudoš
To jsem zvedavy, co vsechno prijde. Samozrejme, ze to Camaro si hned pujdu vyzkouset, to jsem fakt zvedavy. No taky jsem zvedavy, jestli zacnou dovazet Tahoe nebo aspon Equinox, myslim, ze by mohly mit uspech
Cikles
Turbo zatial nie.Bude zvýšený výkon motoru 2.0 diesel zo 150koní na 163 koní. Príde výbava RS ale iba body kit bez úpravy výkonu motora. Budúci rok sa začne predávať 6 nových modelov vrátane Camaro RS 6,2 8V >:-[]
chrudoš
Jj, i kdyz vedet, ze se novinka je vsude uz rok a pul v prodeji, no aspon je uz vychytany. Akorat me stvou ty rozdily: u nas pouze max 1,8 a 5kvalt, u nich i ten turbo motor a manual jen 6kvalt, mohli to hvizdnout i sem
RS
No já nevim, ale tohle auto jsem potkával x krát na ulici už někdy v dubnu...
peter222
Myslím, že to majú dobre premyslené najprv ho odtestovali na
európskom trhu a teraz sa chystjú do USA. A stou cenou za ktorú
sa tam bude predávať myslím ,že majú šancu na úspech. :yes: :yes: :yes:
európskom trhu a teraz sa chystjú do USA. A stou cenou za ktorú
sa tam bude predávať myslím ,že majú šancu na úspech. :yes: :yes: :yes:
LS bude mať možnosť aj modrého interiéru.
Tieto info sú 100%