Novinky
R-class
0
Tam by byl problém zda se to stihne... Ještě měsíc bude trvat než se první 95 ukáže u nás... Takže kdo ví jestli Saab už nějakých 100 kusu 95 vubec vyrobil...
Přejít do diskuze
nevím, ale v poslední době tam mají problémy s přistěhovalcema, tak jim už možná všechny soby sežrali >😒]
Sice to bude asi těžký sociál s nějakou tou 1,6d, ale když někomu nevadí, že se místo ježdění bude posunovat, dobrá nabídka. 😄 😉
Si říkám, jestli jsem neudělal chybu, navíc by mi to furt v časopisech chválili... (smajlík mnoucí si bradu) 😉
kuko: tendr určitě nevypsal královský dvůr ze dne na den a myslím, že nedávno měl Saab trochu jiné starosti 😄
Švédská vláda neměla při prodeji Volva rákosníkům co "dovolovat". Volvo patřilo Fordu, nebylo to žádným státním majetkem 😉
Jinak jsem nejdřív chtěl pomluvit Saab, že si nechal ujít takovou příležitost, ale on vlastně už chystá speciální edici na svatbu do Hollandu >😒]
Jinak jsem nejdřív chtěl pomluvit Saab, že si nechal ujít takovou příležitost, ale on vlastně už chystá speciální edici na svatbu do Hollandu >😒]
taky mi to přijde ubohý. Nejdřív dovolí prodej "národního bohatství" do čínských plagiátorských rukou a pak je budou podporovat?