Novinky
Značka Pontiac byla zrušena při restrukturalizaci minulý rok, jak uvádím v článku. Například Wikipedia uvádí toto: "The last American Pontiac, a 2010 G6, was built on November 25, 2009 at the Orion Assembly plant.[17] No public farewell took place, although a group of plant employees documented the event. In December 2009, the last Pontiac-branded vehicle to roll off an assembly line was in the Canadian-market Pontiac G3 Wave, manufactured in South Korea by GM Daewoo." Pro jistotu odkaz: [odkaz]
Nevim, nevidím do toho, ale podlě mě se Pontiacy pořád vyrábí. Potkal jsem několik autosalonů, kde měly plný parkoviště nových aut. Takovej Pontiac G6 a hlavně G8 je krásný auto.
neviem prečo ale vždy mi boli buicky sympatické..už len vysloviť ten názov: bujk >😒]
Ale fakt, moje americké alter ego by si určite kúpilo nejaký lucerne, možno Mercury grand marquis, to je tiež kára jak remeň
Ale fakt, moje americké alter ego by si určite kúpilo nejaký lucerne, možno Mercury grand marquis, to je tiež kára jak remeň
asi pred pol rokom sme v Bratislave zbadali s kolegami auto ktore nam doslova vyrazilo dych v dobrom slova zmysle. Nadherne auticko, po asi pol hodinovom hladani na nete sme prisli na to ze to bol Buick Enclave. Pravdepodobne dovezeny z USA, cervene smerovky. Impozantny zjav, s kludom dal do vrecka vsetky bezne europske "premie".
Pontiac byl dle rozhodnutí GM zrušen tuším loni. Do kytech šel i Saturn (úpřimně, tohle byla fakt divná značka). Nechali si jen Chevrolet, Buick, Cadillac + GMC, které se má povýšit na jasněji profilovaný brand, ne jen převlíkat SUV od Chevy a dělat náklaďáky.
Takže nepředbíhat...
To samé Saturn a Hummer.