Ekonomika
Renault Mégane Coupé GT na českém trhu: 2,0 TCe za 514.900,- Kč, 2,0 dCi za 564.900,- Kč
28 komentářů
Emel
0
Černou moc nemusím, jinak máš ale asi pravdu. Mě to v té modré na modrých kolech přijde celkem fajn...
Přejít do diskuze
včera som sedel v GT Grand (teda v Lipsku) a je fakt parádný :yes: Hlavně má úžasné sedačky :yes: :yes: :yes:
Přesně tak jsem to myslel. :yes😒br />
Zatím krom Laguny můžeme systém natáčení kol zadní nápravy vidět např. u BMW 7, uvidíme, jestli BMW něco takového dá i do 3-er nebo rovnou 1-er.
Zatím krom Laguny můžeme systém natáčení kol zadní nápravy vidět např. u BMW 7, uvidíme, jestli BMW něco takového dá i do 3-er nebo rovnou 1-er.
Tak pokud bys chtěl opticky pomoci právě tomuhle, tak potom nejpíš rovnou černou metlu...
V inych mediach prebehli info o vyuziti casti skvel prednej a zadnej napravy od RS s komfortnejsim ale istym podvozkom.
Inak chcel by som na nasich trhoch vidiet aj GT Grand a Megane GT 5D.
Inak chcel by som na nasich trhoch vidiet aj GT Grand a Megane GT 5D.
Mě se líbí ta bílá perleť na těch 19" z odkazu, ale Clio RS je designově přece jen vyváženější, pro ten zadní "otok" Meganu coupé, nemám přílišné pochopení...
RS je super a krasavec, hlavně ve žluté, už je doma a ve verzi CUP a jede opravdu dobře, ale spotřebu jsem zatím nedostal pod 12 litrů, tak těm tabulkám moc nevěřte.
Řekl bych, že jde o poměrně slušně vyladěný orchestr pro civilní provoz.
Ale pokud jde o verzi RS, tak to bude mazec, ale počkejme si. Jinak :yes:
Ale pokud jde o verzi RS, tak to bude mazec, ale počkejme si. Jinak :yes:
To není design kol "půjčený" Fordem od Lamba, to je spíš varice na 19" z verze RS...
[odkaz]
[odkaz]
kombi, kupé, hatch - toto je poradie aktuálnej modelovej rady z mojho pohľahu
uvidíme aký bude kabroš 😉
uvidíme aký bude kabroš 😉
ale MRS je MRS 😄
jen by mě zajímalo, jak to je s vnitřkem - sedadla, protože v ceníku není jasné, jestli je pouze kůže nebo i látka
jen by mě zajímalo, jak to je s vnitřkem - sedadla, protože v ceníku není jasné, jestli je pouze kůže nebo i látka