Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: BMW 5 GT: Hbitý mamut (Roadlook TV)

Všichni se těšili na uhlazenou klasiku, ale v BMW zase dostal někdo nápad spojit dohromady nespojitelné. A tak vzniklo cosi podivného s označením 5 GT. A my jsme tuhle podivnost postavili vedle zmiňované klasiky.
Zpět na článek
Avatar - skejpa
10. 4. 2010 16:49
Moc..
Zacatek videa byl trapnej ale budiz, kazdy podle sveho gusta.
Test jinak moc peknej. Moc se mi libi interier 5 GT, moc se mi hnusi zadek 5 GT. Moc, moc, moc... se tesim na test 5er klasiky sedan/kombi a doufam, ze rizeni bude plne citu protoze na pohled to auto nema chybu.

P.S.: ten interier a sedacky mam porad v hlave. takova nadhera...
7. 4. 2010 15:41
motherfucker
to nocni vydeni dost dobry,by se me to taky hodilo.jinak auto hnusny.a taky tam chybela ta kundicka hanicka.skoda,ze tyhle auta nemaji stejnou kvalitu jak lexus,nebo toyota!!a taky auto precpany elektrikou,je dost nuda.doufam,ze sem nekdy date test toyota land cruiser HZJ 76 nebo 105.
2. 4. 2010 01:11
Re: Hoši, hoši...
Jasně, pokud jsou ty sušenky z papíru, tak OK.
Avatar - T613
1. 4. 2010 22:46
Re: Hoši, hoši...
Pája je na dietě, to víš ženatý člověk. Já néé.. >:D
1. 4. 2010 22:42
Re: Hoši, hoši...
Já vím, ty si teď s pájou namáčíš sušenky do mlíka a ze mě chceš tahat bifteky >:D
Avatar - T613
1. 4. 2010 22:29
Re: Hoši, hoši...
tyhle dárky jsem přestal jíst před pěti lety >:D
1. 4. 2010 22:28
Re: Hoši, hoši...
Vem si rohlík, nasaď ho na kolík a strč si do něj v hořčici namočenej párek, to je pro tebe můj dárek. ;-)
Avatar - T613
1. 4. 2010 21:49
Re: Hoši, hoši...
s tou oponou kecáš ;-)
už by jsi měl hodit nějaký recept na blog. nějak mi docházejí speciality :-)
1. 4. 2010 21:41
Re: Hoši, hoši...
Ta tvoje opona jde jenom na východ, ale to je celkem fuk.

Srovnáváš nesrovnatelný, ale to jen proto, že si zbytečně v "hádacím laufu" a poštěkáváš.

Dneska jsem s ukrajinkou dělal pelmeně a musel jsem jí přeškolit. Nemaj pro tu gastronomii žádnej cit a vaří, jak za blokády Leningradu. :-)
Avatar - white label
1. 4. 2010 21:37
Re: Hoši, hoši...
Že jsem tak smělý ("nestranný předsedo nejvyššího soudu"),
s 5GT jsi ještě ani nejel, ale zásadně se vyjadřovat k údajné nekritičnosti někoho, kdo s 5GT praktickou zkušenost má, ti problém nedělá?
Tvé "dojemně-směšné" řečičky o tom, jak si se hodně "snažil" přečíst jeden "článek", ale prostě to fakt nešlo, jsou opravdu extratrapné. Vlastně jasně přiznáváš, že kritizuješ něco, co sis ani celé nepřečetl, navíc o něčem s čím sám nemáš praktickou zkušenost...
Tady je evidentně závada na přijímačí, nikoli na vysílači... a rád bych si přečetl od tebe, jak by něco takového (co tak zasvěceně kritizuješ) mělo vlastně vypadat...

Přesto, že bych byl osobně např. ke vzhledu 5GT (zejména zadní partie) kritičtější než Dinar, z každé jeho věty jasně cítim jeho skutečnou osobní zkušenost (nejen) s tímto vozem, ale taky vyjímečnou schopnost velmi výstižně ji popsat, tedy naprosto přesný opak toho, co např. přímo čpí z mariankových prázdných "póz"...
Avatar - T613
1. 4. 2010 21:33
Re: Hoši, hoši...
spíš od kolen dolů ;-)
Avatar - T613
1. 4. 2010 21:32
Re: Hoši, hoši...
samozřejmě jsem myslel žánrově
Dinar a Perun dělají testy
Já a Prekladys fušujeme do historie a kuriozit
GTI a Mariánek dělají od všeho trochu a ze všeho nic.

Mimochodem vsadím se s tebou, že mám stejný počet článků z obou stran opony ;-) (když vyjmu kuriozitky z ČSSR) ;-)

Jinak by to chtělo něco uvařit, co ty na to? že by ses už rozhoupal.
1. 4. 2010 21:25
Re: Hoši, hoši...
To je možný, ale od pasu dolu ;-)
1. 4. 2010 21:24
Re: Hoši, hoši...
Dinar - Perun nejsou konkurence. Každej píše o něčem jinym a logicky i jinak. Perun píše tzv. pro široký masy a Dinar nepíše "masově". Ty konkurenci nemáš, protože jsi sám za železnou oponou a s tim dingdongem, to už je výkřik do tmy, ne? Kdo tu absolutně vládne písmem ti jistě potvrdí i takovej Wolff. Kdo a jak tráví obsah, je pouze jeho problém.
Avatar - T613
1. 4. 2010 21:20
Re: Hoši, hoši...
jo a pingl z ráje má padesát kilo >:D
1. 4. 2010 21:19
Re: Hoši, hoši...
Já se klidně schodim, ale kus pravdy na tom je, co? ;-) >:-[]
Avatar - T613
1. 4. 2010 21:16
Re: Hoši, hoši...
máš kliku, že tě znám. Jinak by to byl souboj na sekačky >:D
1. 4. 2010 21:15
Re: Hoši, hoši...
To máš fuk, ale je to dobrej fór, ne? >:D
Avatar - T613
1. 4. 2010 21:14
Re: Hoši, hoši...
jooo a kde ty babico >:D
1. 4. 2010 21:10
Re: Hoši, hoši...
Dinar píše o autech a ty o VŘSR >:D >:-[]
Avatar - T613
1. 4. 2010 21:04
Re: Hoši, hoši...
ugo ješito já a Perun ti nějak ležíme v žaludku >:D :yes:
P.S.: mimochodem máš pravdu, že z podstaty nemůžu napsat nic takového jako Dinar. Protože jaksi píšeme o zcela jiných tématech >:D
Dinarovou "konkurencí" je Perun
Mojí "konkurencí" je Prekladys
Tvojí je "mariánek" ;-)
1. 4. 2010 20:55
Re: Hoši, hoši...
Tohle počítám píšeš po třetím dvojitým jednosladovým panáku skotský ne? Srovnávat Dinarův blog, v němž každá věta stříká do všech stran zkušenost, znalosti a zcela přirozenou stylistiku, s Perunem, který jakkoli je jeho blog ten, který ční nad ty všechni diskuzní mouly rozměrů Tatry 613, nemůže z podstaty napsat nic tak kvalitního jako Dinar. To však není kritika Peruna. Velmi se snaží psát a už to je na pochvalu. Ovšem přiměřenou. Perunův přínos nespočívá vůbec ve stylu psaní, vůbec v nadhledu, nýbrž v poctivém (a ovšem i nezáživném a rozvleklém) ponoru do vybrané skuzpiny aut, v ponoru jehož ambicí je komplexnost. Je to však intelktuálně jiné patro než patro Dinarovo, patro, na které (stojící na špičkách) dohlédnou jakž takž právě ti tatrové, mladí nezkušení hošani, jimž čtení o BMW X5 připadá stejně odtažité, snové, jako čtení o Venuši. Zato číst od Peruna, jak se mu sedělo ve focusu 2, to je holt jiný kavčo. Vždyť když tři áčka daj, pak jednou....

Tedy prosím, když už chceš mermomocí sortýrovat zdejší blogy, dobře si to napřed rozmysli. Takhle jsou tvé věty, byť formulačně brilantně tvořené, obsahově jaksi... kulhavé.
1. 4. 2010 20:41
Re: Hoši, hoši...
Tolik slov a člověk se vlastně ani nedoví, co se ti na Dinarovi nelíbí a o těch info, co ti chybí obecně, ani nemluvim. Dingdong ještě nemá papíry, takže ten tě uspokojí leda na pískovišti, ale to ti asi vyhovuje.
Avatar - T613
1. 4. 2010 20:11
Re: 37 sekund
jova tohle jsem přehlídl. GTI díky za večerní pobavení. Opět jsi nezklamal! >:D :yes:
1. 4. 2010 20:02
Re: Hoši, hoši...
Dík. Vím o tomhle blogu a snažil jsem se ho přečíst. Se vší úctou k autorovi, nejde to. Jasně, ne každej je novinář nebo spisovatel, ne každej oplývá nestranností předsedy nejvyššímu soudu. Dobrej blogger, kterej si dovolí napsat jakkoukoliv recenzi, by měl mít aspoň kousek z jednoho nebo druhýho. Čtenář by měl recenzi uvěřit. Autor promine, ale ničím si mě nezískal. Nenapsal recenzi, jen svůj názor, svůj hodně subjektivní názor na auto. Info? No jó, ale každá mince má dvě strany. Tady ta druhá chybí.
Styl, teda spíš "styl" psaní byl hlavním důvodem, proč jsem autorovu "recenzi" nedočet. Kdo nemá na psaní vlohy, by měl psát tak, jak mu to od přírody jde nebo nejde. V žádným případě by se neměl snažit bejt něčím, čím není a nikdy nebude.
Rád si přečtu Peruna. Ten kluk umí psát. Blogy, mají známky nestranosti a kýžený info se z nich dá lehce přecedit. Takovej blogger může napsat recenzi.
Takže dík za link, ale tenhle autor mi zůstane cizím.
1. 4. 2010 18:34
Hoši, hoši...
...(vyhrnuju rukávy u košile). Sakra, v kterým filmu to bylo?

Tohle se Liborkovi teda nepovedlo. Každej ale máme svý chvilky. Začátek se fakt podobá Hostelu. Ten měl aspoň chvilku kdy si Pink a ostatní holky šly zaplavat. ;-) Zbytek už ušel. Né ten Tarantinův flák. Liborovo video přece. Mě se líběj káry, který se nedaj nikam zařadit. Chtělo by to ale víc infa. Ani na diskuzi se toho moc nedovím, copak se s tím hromotlukem ještě nikdo nesvez? Snad Mariánek? Né, ostudná letka VW stíhačů ho pěkně sestřelila, tak teda nevím.
Na courání po showroomech nemám čas, koupi přenechám zazobanějším, ale toho infa by chtělo víc. "Throw me some bone here"....Sakra v kterým filmu tohle bylo?
1. 4. 2010 15:50
Re: DINGDONG IDRIVE
Koukám, že náš mariánek má čas neustále běhat s tatínkem po šourůmech a pak psát na web svý zaručený postřehy zpoza zadní sedačky. >:D
Avatar - white label
1. 4. 2010 14:54
Re: DINGDONG IDRIVE
Tohle opravdu stručně. ale mnohem dokonaleji vystihuje jeho jinak "dlouze prázdný" příspěvek... :*) 8-s >:-[] :yes:
Avatar - white label
1. 4. 2010 14:52
Re: DINGDONG IDRIVE
Jediné, co ti z tohoto "příspěvku" opravdu věřím (a zní to od tebe naprosto přesvědčivě) je ten podmiňovací způsob v předposlední větě...(..."bych si koupil"...) :*) 8-s >:-[]
1. 4. 2010 14:46
Re: DINGDONG IDRIVE
Špatně opisuješ magazíny. Když tam napíše redaktor - nepořídili bychom si ho - zní to jako názorová věta redakce. Když to pak přepíšeš ty do svého příspěvku, dostává to nechtěnou pachuť diskuzního prosťáčka v rádiovce.

A popros tatínka, ať ti koupí solární kalkulačku. Budeš moci pak zásadně přesvědčivěji šermovat s cenami.

P.S. Mohl bys už ovšem vědět, že ti, co si kupují BMW nejezdí na dovolenou za to, co jim zbyde v peněžence. Svět je, Mariánku, krásnej, pro tebe zatím ovšem neskutečně těžkej...
Avatar - white label
1. 4. 2010 14:38
A co Hanicka?
...a popřemýšlej o změně svého nicku na ještě výstižnější: "DINGDONG marianek"... :yes: >:D
Avatar - white label
1. 4. 2010 14:37
Re: DINGDONG IDRIVE
Marianku, nauc se nejdriv neco o automobilech, aby ses zde nestrapnoval snazivymi "prednaskami". Na rozdil od tebe se tu nekteri s timto vozem projeli a dostatecne seznamili.
Mas velmi nutkavou potrebu kritizovat, aniz bys vedel o cem pises. Texty mas naucene a prepsane z tve "TOYOTABIBLE" a mas jeste tu drzost zvracet tyto detinske reakce.
Popros si nekoho, mozna ti takovy vuz pujci (pokud vubec vlastnis ridicske opravneni, ve tvem veku tezko) a seznam se s nim. Pak muzes pozadat o svoleni diskutovat na dane tema.

P.S. Napsal sis to na sebe opravdu hezky a trefně, je vidět, že se konečně snažíš (i když marně) jít do sebe!!!
:yes: ;-) :-)
1. 4. 2010 14:17
Re: DINGDONG IDRIVE
Já věděl, že tvoje popularita retardovaného antouška nezklame >:D
1. 4. 2010 13:58
Re: DINGDONG IDRIVE
Dinare, nauc se nejdriv neco o automobilech, aby ses zde nestrapnoval snazivymi "prednaskami" o funkci turba a podobnych. Na rozdil od tebe jsem se s timto vozem projel a dostatecne seznamil.
Mas potrebu psat chvalospevy aniz bys vedel o cem pises. Texty mas naucene a prepsane z tve "bible" Auto Tipu a mas jeste tu drzost zvracet tyto detinske reakce.
Popros si nekoho, mozna ti takovy vuz pujci (pokud vubec vlastnis ridicske opravneni) a seznam se s nim. Pak muzes pozadat o svoleni me oslovit a mozna i diskutovat na dane tema.
Avatar - Dinar
1. 4. 2010 12:10
Re: DINGDONG IDRIVE
To jste s taťkou nejspíš byli u dealera BMW někde v Číně, co? Tím myslím ty dingdongy... a, mariánku, aby auto ukázalo průměrnou spotřebu, muselo by se nejdřív rozjet, když kroutíš volantem v šourůmu, tak z něj ten údaj nevymámíš ani za zlaté sele. :-) ;-)
Avatar - T613
1. 4. 2010 11:23
Re: 37 sekund
smíchem nad tebou? zcela jistě :yes: ;-)
1. 4. 2010 11:07
Re: 37 sekund
No, tys dopad, Perune, lepší/horší bloger, děkuješ tu moulovi s životní nudlí u nosu, kam jsi to zabředl? Čekal bych přes ty všechny soby od tebe vyzrálejší postoje.
1. 4. 2010 10:51
Re: 37 sekund
Utři pěnu, prskáš si ji na monitor >:D
1. 4. 2010 09:39
Re: DINGDONG IDRIVE
O tazka spise je u ktereho to muzes vypnout "OFF" bez problemu a zoufaleho hledani v manualu!
Avatar - T613
1. 4. 2010 09:37
Re: 37 sekund
do kostela nechodím, ani nejsem pokřtěn ;-)
A patent na rozum a vkus tady dělá třípísmenkový kolega, nikoliv já
;-)
1. 4. 2010 09:31
Re: 37 sekund
Uz toho nechte,

tak mas jiny v kus ci vetsina tvych kolegu! Ale nedelej z toho licenci na rozum a na vkus!

Zkusili neco noveho a proste ti to nesedlo, tak zkusi priste jine tema/ zacatek/ uvod bla bla bla!

Nezapomen jit zitra do kostela! Takove mam fakt rad. Jak se jim neco nelibi tak se musi vse vratit do roku 1990.

>:D
Avatar - ericho33
1. 4. 2010 09:14
Re: Autobus
Mne autobus skôr pripomína "hviezdne" R...
Avatar - Perun
1. 4. 2010 09:13
Re: 37 sekund
Řekl bych, že v tom bude něco víc.. ale dlabu na to, reakce na jeho diskuzní pastičky považuji za ztrátu času.
Avatar - T613
1. 4. 2010 09:06
Re: 37 sekund
Víš jak .. starý ješita nemůže snést konkurenci a ty ho zastiňuješ levou zadní ;-)
Avatar - Perun
1. 4. 2010 08:56
Re: 37 sekund
Děkuji, Tatro ;-) Vydržím, ale fakt si nejsem až tak úplně jistej, jestli se dá někdo označit za No.1
Dobrých blogerů je tu celá řada ;-)

A díky za podporu, možná máš větší pravdu, než si ten prosťáček vůbec uvědomuje :-)
Avatar - T613
1. 4. 2010 08:54
Re: 37 sekund
ty jsi fakt v křeči >:D
neboj to bude dobrý.. časem to povolí.. v rakvi >:D
1. 4. 2010 08:44
Re: 37 sekund
No vidíš, jak přesvědčivě dokládáš, žes tu expert na lži >:D Jestli tu něco rupe, jsou to tvoje stoličky >:-[]
Avatar - T613
1. 4. 2010 06:46
Re: 37 sekund
tady někomu rupají nervy a já to nejsem >:D
1. 4. 2010 05:32
Re: DINGDONG IDRIVE
Který automobil dnes nepípá a nezvoní?
Avatar - Johny.Rico
31. 3. 2010 23:02
Re: 37 sekund
Ok ok, každý má své slabší chvilky :-) A abys byl spokojen tak myslím tebe a jeho ;-)
31. 3. 2010 22:52
Re: 37 sekund
No, lež tu kázat nemohu, na tu jsi tu expert ty.
Avatar - janodespota
31. 3. 2010 22:46
A co Hanicka?
chceme viac videa s Hanickou, ked recenzujete take skarede auta, nech sa je aspon na neco koukat... >:D
31. 3. 2010 22:44
Re: 37 sekund
Souhlas
Bohužel videa AMS mi přijdou tak trochu o ničem...
Avatar - ryman
31. 3. 2010 22:39
Re: Autobus
ja ti nevim.. taky jsem ke GTcku nechoval nejake zvlastni sympatie do doby nez jsem ho stretl na ceste. neco na tom aute proste je :-) navic je to skvela volba pro ty, kdo nechcou velke SUV, ale take nechteji klasicky sedan vyssi stredni.. proste pro individualisty
Avatar - T613
31. 3. 2010 20:28
Re: 37 sekund
nn, jsem ti věrný brouku.. dokážu ti to v sobotu za hezkého počasí >:D
Avatar - white label
31. 3. 2010 20:19
Re: 37 sekund
Chlapi, tady se snad rýsuje (už delší dobu) nějaký
"milostný" TT (ThermoTrojúhelík)...
GTI-Perun-T613... :-O >:D >:-[]

P.S. Co se škádlivá... :*) ;-)
Avatar - T613
31. 3. 2010 20:04
Re: 37 sekund
Já doufám, že to Perunovi vydrží, protože je to nejlepší bloger ;-)
Avatar - T613
31. 3. 2010 20:03
Re: 37 sekund
divné to nepřijde leda vyznavači Hostelu.. čučet minutu(!) na mlácení a chlustání krve je dle mého nevkusné. "Mučení" se dá udělat mnohem lépe a i automobilověji, třeba Zaporožcem nebo perunovým - Evou a Vaškem.
Zezulku mám rád, ale každý má své slabší chvilky. To se nedá nic dělat
Avatar - T613
31. 3. 2010 20:01
Re: 37 sekund
GTI, tenhle roadlook jsem viděl již dávněji. Oni ho totiž už dávali v telce ;-) Tam jsem tenhle úvod nepřeskočil, protože jsem čekal na hlavní téma - tedy 5GT.
K smíchu si zde pouze ty svým vykládáním pravdy. ;-)
31. 3. 2010 19:56
Re: 37 sekund
Vy budete s Perunem zajímavá dvojka - žárlení, zhrzený milenec, plyšáček... >:D Tak ať vám to vydrží :yes:
31. 3. 2010 19:54
Re: 37 sekund
Jak tě čtu, tys toho evidentně v životě vůbec tak nějak hodně přeskočil. Možná proto hledáš interní balance než v křečovitém hledání křečí u těch, co se ti smějí >:D
Avatar - Johny.Rico
31. 3. 2010 19:46
Re: 37 sekund
Co tím myslíš nedostatkem vkusu? Mě to fakt nepřišlo nikterak divné. Možná je v tom skrytý nějaký význam...
Avatar - T613
31. 3. 2010 19:37
Re: 37 sekund
no s tím jak neustále vyjíždíš po Perunovi bych řekl, že ses do něj zamiloval právě ty. A jako zhrzený milenec máš neustále snahu jej osočovat kdekoliv napíše. Ty náš plyšáčku >:D
Avatar - T613
31. 3. 2010 19:36
Re: 37 sekund
já se směji tvé křečovité hysterii, že se mi, Perunovi, Webpajovi a Navtechovi nelíbí úvodních 37sekund. Já je přeskočil. Nelíbilo se mi to. Nač ta křeč? Nebo ses stal vykladačem pravdy?
31. 3. 2010 19:34
Re: 37 sekund
Jenom jestli ty nejsi mu za děvečku? Když máš takové teplé myšlénky >:D
31. 3. 2010 19:31
Re: 37 sekund
Hysterie žádná, směji se tu tvým vkusovým postojům 8-s >:D
31. 3. 2010 19:19
DINGDONG IDRIVE
Po vyzkouseni jsem si na tento vuz udelal vlastni nazor. Vzhledove se mi libi, interier ma svou uroven. Papirove hodnoty noveho V8 jsou dobre. Otazka ale zni....koupil bych si ho? Ne.
Nemam rad, kdyz automobil pipa, zvoni atd. Dingdong Idrivu je neunosny. Jeho logika ma stale velke mezery (ve srovnani s podobnymi systemy v M-B a Audi je vsak nejlepsi). Pro priklad uvedu umisteni moznosti sledovani prumerne spotreby. Idrive nabizi v menu "Av. Consumption". Zmacknu a.....nic. Prumernou spotrebu si zobrazime packou pod volantem. Proc to tedy i drive nabizi? Grrrr...

Druhym problemem je prevod tociveho momentu na kola. Absence 4x4 je znat a bezpecnostni systemy na mokre vozovce zasahuji prakticky porad. Osmi stupnova prevodovka a jeji bolistky jsou zname jiz z Lexusu. A ani BMW se jim nevhlo. Kdo potrebuje tolik stupnu? Automobil nekonecne radi a radi a radi a.....

Za tuto cenu bych si koupil dieselovy Bme X5 a na leto 3er.....a jeste by mi zbylo "v penezence" na dovolenou.

Krasny a vyborny vuz....ma ale velke ale.
31. 3. 2010 19:13
Re: Autobus
toto je asi prvy prispevok,kde s tebou suhlasim. :yes:
Avatar - T613
31. 3. 2010 17:44
Re: 37 sekund
Perun si ty své parohy již dávno "odpracoval". Jeho pověst nepoškodí ani čtyři takové ;-)
A proto na něj toliko nežárli. :-)
31. 3. 2010 17:01
Re: 37 sekund
Nechápeš nic. Proto je pro tebe sebezáchovně příjemnější tu plkat o vkusu.
31. 3. 2010 16:59
Re: 37 sekund
Nejsou parohy jako parohy. Tyhle nejsou naneštěstí pro Peruna putovní... >:D ;-)
Avatar - T613
31. 3. 2010 16:56
Re: 37 sekund
Nikoliv.. prvních 37sekund bylo nevkusných a nudných. Vše se dá dělat mnohem lépe. Ale chápu, zřejmě se ti líbil i Hostel.
Avatar - T613
31. 3. 2010 16:54
Re: 37 sekund
nežárli tolik na Peruna ;-)
31. 3. 2010 16:53
Re: 37 sekund
Pravděpodobně jsi se vkusem ustrnul u třetího dílu Shreka.
Avatar - T613
31. 3. 2010 16:52
Re: 37 sekund
To není o moralitě, to je o vkusu.
31. 3. 2010 16:51
Re: 37 sekund
Že zrovna ty, (parohy falešného soba na temeni) tu akcentuješ blíže ničím neurčený vkus...
31. 3. 2010 16:48
Re: 37 sekund
Naopak, pouze tam, kde se nedostává vědomí, nastupuje přepnutá moralita. Je to takové, jaké to mělo být. Jako na... diskuzi... >:D ;-)
31. 3. 2010 16:45
Re: 37 sekund
Asi nečteš zdejší diskuze. Tady abys prémiovej status BMW doloval z diskutérů hákem zaseklým do zátylku... Pozvedni hlavu brachu, a trochu toho nadhledu.
Avatar - Johny.Rico
31. 3. 2010 16:07
Driftující GT...
... na tom není nic špatného. Ale driftující 5(!!!)GT, to je hnus, hnus a hnus ještě raz! Nejen, že mi to 5 GT ještě mnohem víc zhnusilo, ale ani to tomu autu nejde a nehodí se to k němu, absolutně NE! To se mi teda od pana Trojny mnohem víc líbila 740i driftem, kde to je "jaksi přirozenější" než u tohoto mamuta nehezkého! No fuj!
Jo jinak super závěr, uplně souhlasím.
Za mě :yes:
Avatar - Johny.Rico
31. 3. 2010 16:05
Re: 37 sekund
A co na tom jako bylo špatně???
31. 3. 2010 14:17
Re: 37 sekund
Je to nechutný a hloupý. Nečekal bych to. S Evou a Vaškem by to mělo nápad ;-)
31. 3. 2010 13:14
Re: KMOTR 5 (GT)
Pro většinu zde diskutujících je to nedostupné auto a tak navrhuji automatické přesouvání příspěvků pod diskuzi o AAA. Teoreticky by tam mělo být plno... >:D :yes:
Avatar - ericho33
31. 3. 2010 12:50
Re: KMOTR 5 (GT)
Stačilo napísať "Na 5(GT) musíš dospieť" ;-)
Inak súhlas... :yes:
31. 3. 2010 11:44
KMOTR 5 (GT)
Mladej nezkušenej plakátovej zobák se zpravidla domnívá, že pořízení auta se odehrává v pohodě, kterou zprostředkovává druhá půle tohoto videa. Znáš to, kopyta v šourůmu na stole, párátko místo harpuny a šekovka v podpaždí. Pravda je ovšem tam někde... v úvodních sekvencích. Jo, jo, devadesát osm procent zdejších kupců aut kupuje auto na krev. Doslova. Tedy z tohoto instruktážního pohledu nelze než videu přitakat. Škoda jen, že v životě tou vymlácenou větou (manželka, vařečka tchýně a tak...) z tebe asi nevypadne pětkovej bavorák ale něco na způsob vengy...

Pohledy na tyto nové estetické autoformace pilujeme, prožíváme, přemlouváme a zažíváme. No, chce to věk, jistou životní zkušenost a vědomí toho, že možná není ani tak nejdůležitější bejt tam první, jako bejt celou cestu dokonale vysmátej. A že ti úsměv při jízdě v 5 GT nezmizí, tomu můžeš věřit.

Dokonalá, arogantní, nadmyšlená kára. Do pětky sedanu se zapasuješ, nijak moc se tam nebudeš hejbat, srosteš prostě s autem, a pokud umíš jezdit, zažiješ šoférskou nirvánu. 5 GT k tomu všemu přidává neskutečně volnej vnitřní prostor k poflakování. Kapiš? Prostě se elegantně rozval za volantem, vydej pokyn - vpřed - a.. a pak už si dělej co chceš. Tuhle káru prostě vnímej jako krále, před nímž ti, co fakt až na tu krev vydojili u kii i lázeňskou železnou rezervu, klečí v prachu cest. Klečí a ustaraným pohledem hledají v oblacích toho prachu své včerejší plejstejšnové sny...

Tak... BRAVO :yes:
neregistrovaný "Tento"
31. 3. 2010 11:35
Zmarená šanca
Videl som to auto, nepozdávalo sa mi ani na fotkách, ani v realite. BMW malo šancu spraviť krásné kupé, ako napr. Mercedes, ale oni spravili nejakú čudnú zlátaninu kombi crossoveru a kupé, proste to neviem ani klasifikovať. Je to čudné auto. Pri štvordverových kupéčkach posledných rokov u mňa vedie jednoznačne Mercedes a druhý je Passat, potom A5. Určite je to nadupané a kvalitné auto, ale asi bude mať veľmi minoritný predaj a veľa vody nenamúti. Aj X6 vyzerá lepšie a ten mi teda tiež nesedí, je to však SUC a mnohým imponuje jeho veľkosť a netradičnosť. Je imidžovejšie. Našťastie nová rada 5 sa im vydarila. To je auto ako lusk.
31. 3. 2010 10:53
Autobus
Já osobně jsem z GTčka spíše zklamaný. Tvar karoserie se mi nijak nelíbí, ducha BMW to nemá, kola jako autobus, ale je to našlapané solidní technikou.
Nicméně, máme zde již novou pětku a ta je přesným opakem! Kdo ji ještě nezkoušel, tak ať neváhá, je tam vidět pořádný posun ve všem a k lepšímu! Tohle je nový šampión. ;-) :yes:
31. 3. 2010 10:51
Re: 37 sekund
Ty nemáš čistý svědomí! >:-[]
Avatar - Perun
31. 3. 2010 10:18
Re: 37 sekund
Bohužel.. zbytek je ok, ale tu mlátičku, tu si vážně mohli jaksi odpustit.
Když už by to tedy muselo být, tak tam mohl pan Zezulka ležet spoutanej a do uší mu ze sluchátek mohli řvát Eva a Vašek.. to bych přiznal cokoliv.. I když přiznávat pod nátlakem, že nejoblíbenější vyšší střední je BMW, to by ani ta tortura nebyla nutná.
31. 3. 2010 09:38
Výborné
Pochvala tvůrcům, výborná recenze.
31. 3. 2010 09:04
37 sekund
Stačilo mě 37s z videa bez zvuku. Víc už vidět nechci. :-|