Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Ford Transit nyní se zárukou 5 let/200.000 km na mechanické části

Záruka na 5 let nebo 200.000 km v ceně pro všechny Fordy Transit do konce roku 2009.
Zpět na článek
16. 12. 2009 11:24
Re: Pochybuji, že za tuto cenu co je v článku.
Fordové se neráčili ozvat. Nevím tedy, proč dělají reklamu a mají internetové poptávkové formuláře. Měl jsem cukatůru si udělat radost z nového auta. Takto ale zůstanu ještě nějaký věrný svému Žampíkovi.
Sranda byla, že jsem i dokonce volal prodejci Fordů Rašínovi v Kuřími u Brna a tam mi nějaká paní sdělila, že tam prodejní technik dnes není, ať zavolám jindy. Místo aby si vzala moje číslo a trochu se snažili. Byl jsem opravdu trochu nalomený to koupit. Sám jsem částečně z branže, dělám motorky, takové jednání si ale vůbec u své firmy nedokáži představit. Mít takovou ženskou u telefonu, vyhodím ji na hodinu. A to bych řekl, že motorky co prodávám tolik krize nezasáhla.
No asi mají prodejci plechovek dobré časy, jinak si to neumím vysvětlit. Jsem ale definitivně rozhodnut, až zase budu něco nového či zánovního kupovat, tak už nikdy v Česku.
23. 11. 2009 08:57
Re: Pochybuji, že za tuto cenu co je v článku.
Ano, četl jsem to takto také. Citroen má stejnou akci na Jumper a tam je uvedeno, že cena platí pro Citroen leasing, tak se domnívám, že v tom stejně bude nějaký háček. Protože jsem ale zvědavý člověk, vyplnil jsem u Fordů dotazník s žádosti o informace kde jsem napsal, že mám za tu cenu zájem koupit, jen když bude tato cena v hotovosti. Tak jsem zvědav zda se ozvou.
22. 11. 2009 19:55
Re: Pochybuji, že za tuto cenu co je v článku.
To není pravda, ta akce platí i pro hotovost, je tam napsáno:

Pro pořízení vozu lze využít i značkové financování FordCredit včetně produktů s nulovým navýšením.
Platí do 31. 12. 2009 nebo do vyčerpání určeného počtu vozidel.

A "lze využít i" neni to samé jako "jen s"!!!
[odkaz]
neregistrovaný "nextrom"
22. 11. 2009 00:18
Re: zadni pohon
Ty podvozky vypadaji opravdu pekne - ten 140k a zdvojene pneu pro stranu by bylo asi to optimum (teda ne zrovna v zime). Samozrejme, zaadny mainstream, ale ja bych parkoval tak, aby me nikdo nevidel - takze proto ta kritika na tu vysku ;-)

Myslim, ze je ted lepsi pockat nejaky ten rok nez se vsechny tyhle modely vyprodaji. Nevim totiz, s cim firmy vyrukuji v pristich modelovych radach a muze se stat, ze razem bude vse, co je ted aktualni, prevalcovano necim straslive novym...

No, ne ze by Ford byl takovy dobrodinec a daroval nam 200000km zadara. Mam dojem, ze firmy se chteji vseho zbavit, vsechny byvale investice musi byt vyprodany/zaplaceny atd., proste pryc s tim k zakazniku za kazdou cenu, aby se mohla popustit uzda tomu, co se nekde v pipelines konstrukcnich uradu ukryva v zamcenych suplikach.

8-s
21. 11. 2009 21:51
Pochybuji, že za tuto cenu co je v článku.
Mám silnou pochybnost, že Transit bude skutečně za akční cenu uvedenou v článku a ještě s pětiletou zárukou. Díval jsem se na stránky Fordu, zda tam někde u akční nabídky najdu malou hvězdičku a ještě menším písmem, že platí jen při financovaní nějakou leasingovkou, kdyby asi šlo do tuhého, nakonec to z nich určitě vyleze a ve finále bude Tranzitek o sto prutů dražší.
21. 11. 2009 21:05
Re: zadni pohon
Transit Podvozek s jednokabinou s krátkým rozvorem je i s pohonem zadních kol...
[odkaz]

Transit Kombi Van s krátkým rozvorem také je s pohonem zadní nápravy a motory Duratorq 2.4 TDCi o výkonu 115 nebo 140 k...
[odkaz]

A co 4x4?
[odkaz]
neregistrovaný "nextrom"
21. 11. 2009 20:52
Re: zadni pohon
No to je pravda pravdouci, ale kde uz dnes sezenes klasiku se zadni tuhou napravou s kterou bys mestem projizdku a nasledujicim zaparkovanim v mestske garazi, udelat mohl ?? Samozrejme jen tehdy, pokud te takove auto fascinuje, chces pouzivat a vlastnit jen jedno a nestydis se zato, ze v podstate jezdis s nakladakem ;-)
Avatar - WinDiesel
21. 11. 2009 09:47
Re: zadni pohon
Když ale Tranzity se zadním pohonem nejsou asi prvoplánově myšleny pro pojížďky po městě ale pro delší jízdy s těžkým nákladem...
neregistrovaný "nextrom"
21. 11. 2009 09:42
zadni pohon
Skoda, ze model se zadnim pohonem ma uz dost pres dva metry vysky a nevejde se tak skoro do zadne garaze. Jaka to je nekdy nevyhoda se vidi teprve az v praxi. Zatimco minuly model, nebo pravdepodobne i vsechny modely Transitu s prednim pohonem, celkem v pohode narvete vsude, musite-li napr. nekoho vyzvednout na letisti nebo ve meste a pouzivate-li Transit i jako normalni auto, model se zadnim pohonem uz je asi dost problemem pouzivat i jako normalni auto. Takze komu se Transit libi se zadni tuhou napravou a jeho robustnim vzhledem, mel by mit tento nedostatek pri koupi na mysli...

Neni mi znamo, zda se Transit s novym petivalcem prodava i v kratke a nizke verzi, ma nekdo nejake informace a zkusenosti ??
Ma pak nekdo i zkusenosti s typem se zadnim pohonem??