Novinky
Vi King
0
Tak to vypada, podle me, opravdu velmi zajimave 😄
Přejít do diskuze
Je tady už ňákej pátek co spatřil svět poprvé, nekoupí ho žádnej spratek a nám se dostal do krve. Je to prostě jiná liga, nemusí si na nic hrát, jedním slovem - 1. třída, s ním se budeš už jen smát.....Je to křižník, dech se tají, Aljaška taje - přisune se, pozve dále a vezme tě do ráje.... Vystup Králi vzýváme tě! - vystup z nitra země, zdáli slyším, je to zřejmé, koně duní temně. Moji drazí buďme vděční, že žijem v této době, jinak bychom nevěděli, kdo vládne světu ...... tobě.....
upřímně řečeno. kdyby název videa byl new A4 a nebyl by na palubovce ten vysunovací displej tak si řeknu "hmm nová A4 a vypadá dobře.."
....proti Satisovi, vozu, který se od včerejška usadil na Olympu, to je jen slabý odvar z ponožek.... :-! :-! >😁 >😒]
Takhle bude vypadat vnitřek A6, stačí si odmyslet to jachetní dřevo.
A k tomu vnitřku A8, jistě "náboj" á la Mito tam není, není to ani chromovaná modře podsvícená cingrlešou z XJ, je to moderní neokázalý luxus by Audi. Těžko mohl někdo čekat něco jiného.
A k tomu vnitřku A8, jistě "náboj" á la Mito tam není, není to ani chromovaná modře podsvícená cingrlešou z XJ, je to moderní neokázalý luxus by Audi. Těžko mohl někdo čekat něco jiného.
Mam podezreni, ze ti ten odkaz nak blbne, protoze ja nevidel nic s nabojem. Ani zvenku ani zevnitr 8-s 😉
[odkaz] tohle je interier s nabojem - pokud se bavime o audi.. :yes:
[odkaz] tohle je interier s nabojem - pokud se bavime o audi.. :yes:
Na slideshow nize jsou podle me venkovni tvary bez detailu, ktere udelaji A8 pritazlivou, ale interier vypada, ze by mohl odpovidat realite.
[odkaz]
[odkaz]
Tys mě nepochopil, já reaguji na to, že ty píšeš, že malý vůz se může podobat velkému a že obráceně by to být němělo. To je snad nerealizovatelné z principu, ne? Je-li malý podobný velkému, je pak logicky velký podoben malému...
Brabčáku, rád tě čtu, tak si to tu nedegraduj tezemi o vkusu. Vkus je na diskuzi kategorie, která tu nikoho nezajímá, zajímá než objektivita. Ano, i mě se sedma líbí a pětka bude dělo (píši o tom pod prodeji vyšších středních) :yes:
Brabčáku, rád tě čtu, tak si to tu nedegraduj tezemi o vkusu. Vkus je na diskuzi kategorie, která tu nikoho nezajímá, zajímá než objektivita. Ano, i mě se sedma líbí a pětka bude dělo (píši o tom pod prodeji vyšších středních) :yes:
Do pondělí volno, nabruš brejle, seřiď monitor a vyměň klávesnici. Za tejden tu budem všichni v... osmém nebi :yes:
jo tiez si myslim ze exterier bude na 90% rovnaky. Interier si ale myslim ze urobia iny, alebo len mierne zmenia ten stary (viac ergonomie, materialy tlacidla atd)