Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz C Coupé: Nové fotografie

11 komentářů

CHerokee
Jo je sexy. Láká. Vzali ho z CL tuším a dávají ho i do C a C coupé a do SLK nového.
s500
jsem nevedel ze na SK maji slapaci kola volant >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D
Rojin
souhlasím a v té červené společně s AMG je fakt úžasnej !
VDC
Ježiš, na tohle "moudro" se tu čekalo - je pod každým článkem o FL C. 😄 Mně by spíš zajímalo, proč opustili svoje tradiční zadní okýnko ve prospěch BMW hoffmeistrovy křivky. Moc se to na mergla podle mě nehodí, ačkoli špatně to rozhodně nevypadá.
zino
Celé je to pekné a majiteľ nemôže byť nespokojný! Aj interiér sa veľmi zlepšil. A ten volant... Tak ten volant... Ten kričí: "namontuj si ma aj na bicykel!" >😒]
twistedTSD
mercedes přišel s tímto tvarem dříve než octavia
CHerokee
Krapet asi jo. On se jinak zvenčí moc neliší, ale interiér je komplet předělaný a řekl bych, že k lepšímu oproti předchozímu předfaceliftovanému C.
ryman
povedl se.. :yes:
krysa23
Taky jsem chtěl napsat, že přední světla chytily trendy Oktávky >😁
Já nevím, jestli se mi to jen zdá, ale ty přední světlomety mi příjdou úplně jako na nové Octávii. 😄 Jinak docela pěkné auto, ikdyž na Mercedesy moc nejsem.
CHerokee
MB se k tomu výročí opravdu rozjel. Kupé vypadá moc pěkně. Pokud by cenově zůstal cca tam, kde bylo CLC, tak by to bylo velmi zaímavé. I když nejvíce se mi líbí nové SLK, když už sportovní auto.