Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Peugeot 208 – Nástupce bestselleru s tříválcem

13 komentářů

matozippi
rozmery su rovnake resp mensie ako 207 a vzhlad? je iny...
Raymond
A neboja sa meniť od základu dizajn vzhľadom na obrovský úspech modelov 206 a 207.

Mimochodom, vieš, čo je s modelom 206. Ako sa predáva?

Pokiaľ ide o zmenu značenia, neprejdú na štvorciferné značenie?
iudex
Neviem, nakoľko si si istý svojimi zdrojmi, podľa ľudí z trnavského PSA, ktorý novú 208čku videli (zatiaľ ju všetci v závode tak volajú, ale samozrejme o názve sa nezozhoduje v Trnave), to žiadne dizajnové novátorstvo nie je, človek pracujúci na predsérii mi ju opísal ako mix doterajšej 207 a novej tváre 308/508. Naviac podvozok by mal byť prevzatý bez veľkých zmien z doterajšieho modelu. Takže nechcem krotiť nadšenie, ale podľa týchto informácií to na žiadnu revolúciu nevyzerá.
Marko
To, ze sa opusti sucasny format znacenia je uz hotova vec. Uz to potvrdilo aj vedenie znacky. Teraz ide len o to, kedy sa tak stane a pri ktorom aute. Vseobecne sa predpoklada, ze to bude prave nastupca P207, pretoze ide o klucovy model Peugeotu, ktory ma potencial tu zmenu "potiahnut" vo verejnosti.
Blue Sun
Já jen doufám, že nová 208 se nedočká podobného rozměrového skoku, jaký byl mezi 207 a 206. To by pak pětapadesát kilowatt bylo zoufale málo.
Blue Sun
No jo, jenže číselné kombinace jim brzy dojdou...
toomovich
Doufám, že tu 1) si ještě rozmyslí. Peugeot bez X0Y značení už nebude ten pravý Peugeot. >😁
matozippi
nuz ludia su informovany, asi maju blizko k trnavskemu zavodu 😄
A9 sa da strenut aj na slovensku, ale maskovanie je vzdy
Ronault.
Děkuji za zvěsti.
:yes:
ANAKRA
Asi čtyři roky zpět jsem četl Tvé předpovědi, které se postupně vyplňují do puntíku, tzn. body 1 - 3 beru jako jisté :yes: >😁
Marko
Ale bacha! 😉 Body 1. a 3. zatial neboli oficialne potvrdene.

Co sa tyka toho noveho dizajnoveho zaciatku, povedal to produktovy sef Gales v rozhovore, ktory vcera zverejnil Automotive news Europe. 😉
ANAKRA
Sakra, takové info nemám ani já jako prodejce Peugeotu 😉 Díky.
Marko
Ja by som k nastupcovi 207 mal len par poznamok: 😄 😉

1.) udajne to bude prvy model, ktory by mal niest nove oznacenie - teda, uz to zrejme nebude 208.

2.) bude to zaroven prve auto s novym dizajnovym smerom. Zatial co 5008 a 508 su este len medzistupne k novemu design-direction Peugeotu, nastupca 207 by mal plne reflektovat oble tvary, ktore sme videli na conceptoch SR1, HR1,...

3.) zatial nepotvrdena sprava je, ze nastupca 207 nedostane verziu C-C. Vyrobne naklady su vraj znacne, a to hlavne vzhladom k predajom, ktore uz nie su nijak velke.