Novinky
ten motor 1.7 85kw mě překvapil, dosud jsem ho nezaznamenal, každopádně nejvíc jsem zvědavej na ty GDI
no mne tak hnusnej nahodou nepripada...ale yeti? no jak myslis ale mne se ten zadek jak u dodavky teda moc nelibi...ale treba kuga...
nahodou takova OII (spis) kombi, nebo sup kombi, tour...ty se mi dost libi...ale jinak :yes:
35-ka vypada divne....ale s tim Yeti to jsi prehnal!!!!!!!
jedno z nejhnusnejsich SUV....hlavne zad je hnusna jak kia z roku 1995....obecne skodovka zadky neumi delat...vsechny modely zezadu trapne...... :no:
jedno z nejhnusnejsich SUV....hlavne zad je hnusna jak kia z roku 1995....obecne skodovka zadky neumi delat...vsechny modely zezadu trapne...... :no:
Na takový design Hyundai v Evropě dojede. Otřesné :no😒br />
Zatím asi nejpovedenějším kompaktním SUV na trhu je Yeti (teda až na ty kelimky okolo tachometru a š***té přední dveře z nepovedeného Rumunsteru).
Až taká zrúda to neni. Kto dnes príde s nejakým originálnym dizajnom, ktorý tu nikdy nebol. V dnešnej dobe je to dosť ťažké a automobilky kopírujú jedna radosť.
Alebo ako si vysvetliť Mitsubishi Outladner / Peugeot 4007 / Citroen C-crosser. Nie je mi jasná podstata týchto áut ( alebo toyota aygo / peugeot 107 / citroen c1 ). Viem, že je to iný prípad, ale nie je mi to jasné. Keď vyrábať auto, tak jedno a nie pod 3-ma inými logami.
Držím hyundaiu palce, pretože robí možno nie dizajnovo "originálne" autá, ale najmä autá spoľahlivé. A ver tomu, že radšej si kúpim spoľahlivý ( navyše s dobrou výbavou a cenou ) hyundai ako volkswagen...