Novinky
Vencator
0
Kde vidis ty sklopeny sedadla ja je tam teda nevidim.... Mozna nebyla prvni ale byla prvni kde to jde udelat dvema pohyby....
Přejít do diskuze
Pak je ještě otázka, kdy jsi to auto platil. Jestli 2-3 roky nazpět, tak o tom se teď nemá smysl bavit. To byly ceny úplně někde jinde. Já jsem Ti napsal aktuální cenu a rozhodně to nebyla "Social edition" Stačí si prostudovat ceník. Ano i dnes se dá dostat na nějakých 600k i o něco víc, ale to už máš auto v nejvyšším stupni výbavy + spoustu dalších "nesmyslů"...
kde jsem na to přišel?? Při placení, chytráku. Jinak každý asi potřebuje něco jiného. Někomu prostě kola a volant jsou málo
Nevím kde jsi přišel na těch 600.000,- Př. Zafira 1.7 CDTi 81kW Enjoy Edice 20 let (digi klima, tempomat palubní poč . MP3 aj) cca 460.000,- Auto má praktciky vše, co člověk potřebuje.
Zafira rozhodně nebyla první sedmimístné auto se sedadly co se skládaj do podlahy. Už v roce 1993-4 dávno existoval mitsubishi space wagon(chariot, e😜o) 2. generace, kde se sedala zadní řady skládají do podlahy. Zde je foto sklopené zadní řady [odkaz]
A i tak se jim tam vešel náhon 4x4.
A i tak se jim tam vešel náhon 4x4.