Novinky
ReznikCZE
0
Nechápu co tady skuhráte.... Vždyť i v Superbu je 1,4 nebo 1,2 v A1 kde přeskakuje řetěz 😄 ... dvouválec místo 1,4 MPI v MiTu - proč ne (ale i cenu to chce dolu ovšem bude to bráno za stylovku)
Přejít do diskuze
A ešte väčšia sranda bude, keď naskočí zelená a Fabia HTP nebude ani s tromi valcami stačiť na dva valce Alfy.
Osobne si myslím, že dva valce pre Alfu, to je pod úroveň. Nadupané 4 a viac, to má byť Alfa, nie rozzúrený ventilátor. Super motorček, ale hodí sa práve a len do päťstovky a autíčiek podobného razenia. Fiaťáci musia byť fakt udretí, čo chytia do ruky, to sprznia...
Osobne si myslím, že dva valce pre Alfu, to je pod úroveň. Nadupané 4 a viac, to má byť Alfa, nie rozzúrený ventilátor. Super motorček, ale hodí sa práve a len do päťstovky a autíčiek podobného razenia. Fiaťáci musia byť fakt udretí, čo chytia do ruky, to sprznia...
Navrhuju spolupráci s Ducati. Tam dvouvál umí velmi dobře 😉 Lauf od Termignoni a je vystaráno >😁 Pak už jen ty řidítka...
Evidentně jsi poslouchal jenom jednu minutu, kde to točí skoro do smrti. Poslechni si volnoběh
[odkaz]
[odkaz]
Neutichne, ale porad zustane na miste zvuk motoru s ocenenim motor roku, o polovinu vetsim vykonem z o 1/4 mensiho objemu a usetrenym jednim valcem. Na zvuk jsem osobne hodne zvedeav a asi vyrazim do showroomu jine nez japonske znacky, coz se mi zatim nestalo a o koncernovych herkach 1,2HTP ani nemluvim >😁
Alfa Romeo s dvouválcem pod kapotou, to je fakt síla ;-\ Berme to ale jen jako povinnou úlitbu dnešním ekologickým "bohům". Zákazník, který má všech pět pohromadě si přece MiTo koupí se skvělým čtyřválcem MultiAir a zavedení podvozku s nastavitelnými tlumiči je přece skvělá zpráva! 😉
Ten solární panel jako "skorostandard" na místě střechy :yes:
Ten objem 1200 - 1600 pro vůz střední třídy - to vůbec NEní nereálné (i méně! 😉
Ty elektromotory v náboji každého kola - URČITĚ :yes: 😄
Ta fabie s 600 cm dvouválcem - také URČITĚ (i méně - objemu, ne válců 😉
PS: No v zásadě vidíte budoucnost jako má "věštecká koule" - TAKhle nějak to OPRAVDU bude.. 😄
PPS: A když bude mít (moc a Moc a MOC) peněz, tak si STÁLE ještě budete moci připlatit za V8 snad i V12 - ale "dav/masa" bude jezdit v tom co jste popsal.. 😉
Ten objem 1200 - 1600 pro vůz střední třídy - to vůbec NEní nereálné (i méně! 😉
Ty elektromotory v náboji každého kola - URČITĚ :yes: 😄
Ta fabie s 600 cm dvouválcem - také URČITĚ (i méně - objemu, ne válců 😉
PS: No v zásadě vidíte budoucnost jako má "věštecká koule" - TAKhle nějak to OPRAVDU bude.. 😄
PPS: A když bude mít (moc a Moc a MOC) peněz, tak si STÁLE ještě budete moci připlatit za V8 snad i V12 - ale "dav/masa" bude jezdit v tom co jste popsal.. 😉
Neboj....dotyčný na tebe třeba někde na parkovišti počká aby si ho dojel a mohl si ho poslechnout 😉
joooo joooo skřípající zuby koncernisty, hehe, klasika tohoto autora zde 😄 😄
to zas bude nas*anejch koncernistů že alfě stačí dva válce aby se vyrovnala jejich čtyřem....
to zas bude nas*anejch koncernistů že alfě stačí dva válce aby se vyrovnala jejich čtyřem....
Počkejte za 20 let.. Ferrari buďto s 1,8 benzínem nebo 2,0 naftou, obojí minimálně osmiturbové.. Vrcholem motorové nabídky, které se budou dávat do nejvyšší třídy, bude čtyřválec dvoulitr, pro auta střední třídy bude něco mezi 1200 - 1600ccm, do aut velikosti fóbie se budou dávat 600ccm dvouválce a miniauta budou pouze poháněná elektromotorem, větrníkem a člověk bude moci dobíjet baterie i šlapáním. Pomocné elektromotůrky budou pohánět každé kolo zvlášť a solární panely budou nejen na všech venkovních plochách, ale i na sedačkách a speciálních kombinézách, ve kterých budou moci jezdit řidič i spolucestující..
A největší sranda bude, až budou stát na semafiru na volnověh a uslyšíš zvuk jak jak když šlape kompresor. Fabia HTP odjede a ten zvuk neutichne >😁
marně přemýšlím, který Peugeot má dvlouválec, nebo aspoň třívalec. A napadá mě asi jen tříválcová 107. 😉
PS. Logo Peugeotu mám pro to, že ho vlastním (už několikátý) ale neznamená to, že jsem k nim nekritický.
PS. Logo Peugeotu mám pro to, že ho vlastním (už několikátý) ale neznamená to, že jsem k nim nekritický.
zastane clovek na fabii HTP, potom budem konecne pozerat na alfu zhora 😉 :yes😒br />
skoda :yes:
skoda :yes:
Nemám s motorem a vlastně ani s Mitem žádnou zkušenost, nadšením také nehýřím, ale pořád mi přijdou 2 válce v takovém prckovi lepší než 3 válce v BMW střední třídy... 😉
"Pokrok" nezastavíš...
"Pokrok" nezastavíš...
Já tedy nejsem žádný alfista ani fanda dvou válců, ale s logem pežota bych si zrovna kritiky nechal pro sebe.
tak tak..., jakkoliv je to podařený motůrek třeba do pětistovky nebo Pandy, do Alfy R. takový motor nepatří !!! :no: 8-s
ale třeba Sergio dá ten motor i do nového SUV Maserati >😁 😉
ale třeba Sergio dá ten motor i do nového SUV Maserati >😁 😉