Novinky
s tím souhlasím
CC je to nej z VW jakožto i z koncernu
ale pořád je to spíš jednookým králem mezi slepými
CC je to nej z VW jakožto i z koncernu
ale pořád je to spíš jednookým králem mezi slepými
Tak CC a Camaro toho mnoho společného nemají. A jsem člověk zatížený na interiéry (s určitou výjimkou sportovních vozů). Za ty peníze bych se například podíval po nové 335i, nejlépe po verzi kupé (takže nejspíš 435i nebo 440i, uvidíme, jak marketing zavelí).
Co se podvozku týče, tak Passat nemá podvozek Golfu, dokonce nesdílí ani platformu (platforma PQ46 - na které stojí pouze Passat a CC - je odvozena od PQ35 - na které stojí většina koncernu; ta šestka značí, že jde o novější generaci).
Co se podvozku týče, tak Passat nemá podvozek Golfu, dokonce nesdílí ani platformu (platforma PQ46 - na které stojí pouze Passat a CC - je odvozena od PQ35 - na které stojí většina koncernu; ta šestka značí, že jde o novější generaci).
Za tyto peníze bych se také poohlédl někde jinde. Ale je to pěkné auto a slušný přesah do prémie.
To není o tom, jakou si kdo dá značku (logo) auta ke svému jménu/nicku, jde o to, že má vůbec tu "potřebu" si tam nějakou dát. Zpravidla to (logicky) naznačujete určitou "závislost/omezenost" v tomto směru, i když to neplatí zcela obecně a záleží i na míře (někdo ji k tomu nosí i na své "kšiltovce"). Jde hlavně o to, nekřičet jako "zloděj": "chyťte zloděje!".
Mě by spíš zajímalo do jaké skupiny se (podle své logiky) řadíš ty, zkrz své auto, tedy pro kterou skupinu lidí je (podle tebe) model kterým jezdíš typický. Co třeba mladý, pohledný atomový inženýr s atletickou postavou... >😒]
Mě by spíš zajímalo do jaké skupiny se (podle své logiky) řadíš ty, zkrz své auto, tedy pro kterou skupinu lidí je (podle tebe) model kterým jezdíš typický. Co třeba mladý, pohledný atomový inženýr s atletickou postavou... >😒]
Jako soliter ok, ale v teto cene je jiz takova paleta moznosti, ze kterych by prave ten VWCC vysel nakonec malo komu.
Uz zase resis obrazek u meho nicku 😄
Navrhuji, ze pokud bychom se nekdy v realu potkali, muzes se s tou "moji" znackou vyfotit ju 😉 Me to nic neudela a tobe to pomuze treba.
Navrhuji, ze pokud bychom se nekdy v realu potkali, muzes se s tou "moji" znackou vyfotit ju 😉 Me to nic neudela a tobe to pomuze treba.
NEsmyslný výplod MARKETINGu nekomentuji - ten je fakt "na hlavu", myslela jsem že TENTO fastback mne nechává "chladnou" 😉
PS: Když už fastback od vw, tak Bentley Continental GT 😄
PS: Když už fastback od vw, tak Bentley Continental GT 😄
Jsem CHLADNÁ jako kus MRAMORu.. 😉
PS: Nebyl by za ty peníze (MNOHEM) lepší třeba Chevrolet Camaro V8 6.2 s 426ti koníky + dovolená na Maledivách, nebo tak něco? Než vw na podvozku Golfu snažící se tvářit jako výkonné "šik" auto střední třídy? 😄
PS: Nebyl by za ty peníze (MNOHEM) lepší třeba Chevrolet Camaro V8 6.2 s 426ti koníky + dovolená na Maledivách, nebo tak něco? Než vw na podvozku Golfu snažící se tvářit jako výkonné "šik" auto střední třídy? 😄
Pořádný kus auta to je, ale 1,7 mil. je taky pořádný kus peněz...a za (Passat) CC bych je osobně nedal ani v téhle konfiguraci..., i když určité "kouzlo" v sobě má a teď po faceliftu celkově ještě o poznání víc...
Jasně, zrovna tobě by to bylo úplně fuk a proto tu tyhle voloviny řešíš... >😒]
Je komické, když klišé o "značkových filech" používá (místo skutečných argumentů) někdo, kdo má logo "své" značky přímo u nicku... 😉
Je komické, když klišé o "značkových filech" používá (místo skutečných argumentů) někdo, kdo má logo "své" značky přímo u nicku... 😉
Na druhou stranu, takový CC Exclusive 3.6 VR6 nechá chladným málokoho. V plné za zhruba milion sedm set tisíc. To je pořádný kus auta.
[odkaz] :yes: :yes: :yes: [odkaz] :yes: :yes: :yes😒br />
Zzbyšku, těší mě, že máme na řadu věcí stejný názor, no právě v případě CC bys nesouhlas měl ještě uvážit. Ano, neodvolatelně, skálopevně a neochvějně , tvrdím, že CC je dnes designově tak daleko, že nebýt tu Mercedes-Benz a jeho nadpozemská tvorba, stojí CC zcela automaticky na top vrcholu spolu s maximálně třemi čtyřmi auty... Je to absolutní, dechberoucí, mistrovská práce. Práce, která smázává svou dokonalostí i mainstreamové kořeny. Můžeš mi věřit.
Nejcennější je tvar střechy a kompozice celé zádě, boční profil, podržený podélnou hranou a celkový postoj vozu na silnici. Svět nemá moc jiných obdobných designových ikon dané kvalitativní kategorie. Popravdě nemá žádnou jinou...
Zzbyšku, těší mě, že máme na řadu věcí stejný názor, no právě v případě CC bys nesouhlas měl ještě uvážit. Ano, neodvolatelně, skálopevně a neochvějně , tvrdím, že CC je dnes designově tak daleko, že nebýt tu Mercedes-Benz a jeho nadpozemská tvorba, stojí CC zcela automaticky na top vrcholu spolu s maximálně třemi čtyřmi auty... Je to absolutní, dechberoucí, mistrovská práce. Práce, která smázává svou dokonalostí i mainstreamové kořeny. Můžeš mi věřit.
Nejcennější je tvar střechy a kompozice celé zádě, boční profil, podržený podélnou hranou a celkový postoj vozu na silnici. Svět nemá moc jiných obdobných designových ikon dané kvalitativní kategorie. Popravdě nemá žádnou jinou...
Klidek... me nektere modely z VW produkce pripadaji proste holcici. Proste to tak je, no. To neznamena, ze jsou osklive. A ani to neznamena zadne skatulkovani. A ***i, at si klidne jezdi stejnym autem jako ja, je mi to fuk. Ale tobe asi ne 😉 A jestli to mistni "VWfilove" pochopi, je mi taky fuk.
S 99% tvych prispevku souhlasim. Ale jestli povazujes design novyho CC za dotazeny k dokonalosti tak musis byt chabe mysli. Protoze tohle si zaslouzi znak Kia a ne VW.
Nebo spise nechces zmenit nazor jakozto fanousek VW...
Novy CC jednoznacny minus. Uz ta laguna Coupe ho v designu tezce deklasuje.
Poprve :no: :no: :no:
Nebo spise nechces zmenit nazor jakozto fanousek VW...
Novy CC jednoznacny minus. Uz ta laguna Coupe ho v designu tezce deklasuje.
Poprve :no: :no: :no:
Myslím, že poté, co se tu puberta vytloukla doslova vlastní čepicí, můžeme my starší již učinit potřebný diskusní dílčí designový závěr. VOLKSWAGEN CC je, co se týká hodnoty, kvality designu dnešním vrcholem produkce nejen Volkswagenu jako takového, ale i koncernu jako celku. Razanční koncernová jednička (byť v klasické coupé konfiguraci), bez započítávání produktů od Porsche a malosériové výroby v exklusiv třídě, je dnes jasně AUDI A5, v tomto modelu došlo k nejsilnějšímu prolnutí designového záměru, designových markant s obecným estetickým požadavkem kladeným na auta daného segmentu. A5 je současně jakýmsi vyvrcholením designových aktivit AUDI v posledních pěti, sedmi letech. Žádný jiný model z Ingolstadtu není tak designově vyspělý, sevřený a jednoznačný jako model A5. A5 je absolutním démantem, ozdobou automobilky.
Je až neuvěřitelné, že ze stejného koncernu mohl vyjít v jistém smyslu designový protipól, který však ve vizuálním vyznění svých kvalit nejen ápětce sekunduje, nýbrž v rámci svých ambicí doslova definuje svět úchvatných karoserií druhého desetiletí tohoto století v rovině mainstreamu. Zejména modernizovanou verzi modelu CC lze považovat za jeden z designových světových vrcholů současného designu mainstreamové produkce.
Konfrontace s konkurenční mainstreamovou reprezentací je jednoznačná a drtivá, CC vítězí s absolutní převahou dokonce i tam, kde konkurenční produkt těží z výhody klasické konfigurace (Laguna coupé, či peugeot 407 coupé). Právě v předmětné konfrontaci vynikne nepomeřitelná kvalita modelu CC, jeho dotaženost doslova v každém centimetru. Vůz má charakter, špičkově nadávkovaný mix dravosti a milosti, je obdařen ceněnou ryzostí vyšlechtěného hřebce s respektovaným rodokmenem.
V rámci produkce značky samotné byla Volkswagenem zvolena obdobná estetická taktika, jako je tomu u Mercedesu, přesně tak, jako je vizuálním solitérem (klenotem) model CLS je zase u Volkswagenu klenotem model CC. Příznačně pak se tyto dva modely (každý ovšem na opačném pólu), setkávají ve své subtřídě velkých čtyřdveřových (přestřídních) coupé.
Volkswagen prokázal modelem CC, že patří oprávněně na automobilový vrchol. A jeli jeho technika špičkou mainstreamu, jsou jeho některé produkty z estetického pohledu doslovnou prémiovou produkcí. Ne náhodou lze proto současné modelové portfolio Volkswagenu označit přesným a korespondujícím termínem - SUPERMAINSTREAM.
BRAVWO VOLKSWAGEN :yes:
Je až neuvěřitelné, že ze stejného koncernu mohl vyjít v jistém smyslu designový protipól, který však ve vizuálním vyznění svých kvalit nejen ápětce sekunduje, nýbrž v rámci svých ambicí doslova definuje svět úchvatných karoserií druhého desetiletí tohoto století v rovině mainstreamu. Zejména modernizovanou verzi modelu CC lze považovat za jeden z designových světových vrcholů současného designu mainstreamové produkce.
Konfrontace s konkurenční mainstreamovou reprezentací je jednoznačná a drtivá, CC vítězí s absolutní převahou dokonce i tam, kde konkurenční produkt těží z výhody klasické konfigurace (Laguna coupé, či peugeot 407 coupé). Právě v předmětné konfrontaci vynikne nepomeřitelná kvalita modelu CC, jeho dotaženost doslova v každém centimetru. Vůz má charakter, špičkově nadávkovaný mix dravosti a milosti, je obdařen ceněnou ryzostí vyšlechtěného hřebce s respektovaným rodokmenem.
V rámci produkce značky samotné byla Volkswagenem zvolena obdobná estetická taktika, jako je tomu u Mercedesu, přesně tak, jako je vizuálním solitérem (klenotem) model CLS je zase u Volkswagenu klenotem model CC. Příznačně pak se tyto dva modely (každý ovšem na opačném pólu), setkávají ve své subtřídě velkých čtyřdveřových (přestřídních) coupé.
Volkswagen prokázal modelem CC, že patří oprávněně na automobilový vrchol. A jeli jeho technika špičkou mainstreamu, jsou jeho některé produkty z estetického pohledu doslovnou prémiovou produkcí. Ne náhodou lze proto současné modelové portfolio Volkswagenu označit přesným a korespondujícím termínem - SUPERMAINSTREAM.
BRAVWO VOLKSWAGEN :yes:
CC se ženám líbí, ale pravda je, že je z nabídky VW nejvíc potěší Eos (popřípadě Golf Cabriolet) nebo Touareg. Samozřejmě ve slušné výbavě.
Jasně, fastback, podobně jako o třídu vyšší prémiové CLS/A7, protimluv (čtyřdveřové kupé) marketingů je věc jiná... 😄
To je pravda, dnešní holky potěší spíš cabrio, případně SUVéčko, tento střednětřídní fastback je obvykle nechává chladnými... 😉
Škatulkování většinou nemá smysl. Ženy člověk vidí za volantem kde čeho, byť se dá pozorovat příklon k dvěma extrémům - malá auta a SUV (s přesahem do terénních). Já pravidelně potkávám ženy například v S-klasse.
Samozřejmě... 😉
Já třeba pravidelně potkávám dvě "baby" v MB třídy Gé a naopak v Passatu CC jsem "babu" za volantem zatím neviděl, přesto by mě nenapadlo dělat z toho nějaké obecnější závěry.
Já třeba pravidelně potkávám dvě "baby" v MB třídy Gé a naopak v Passatu CC jsem "babu" za volantem zatím neviděl, přesto by mě nenapadlo dělat z toho nějaké obecnější závěry.
Tohle dělení na auta pro: holky, ***y, metrosexuály, blondýny/blonďáky, rychlozbohatlíky, kolotočáře, kravaťáky... atd., atd. je nekonečně MIMO!
Když už to konečně místní "škatulkáři" pochopí? 8-s
Kdyby tu někdo napsal, že v autě kterým jezdíš, jezdí jen buzící, tak se ti to asi moc líbit nebude, ale sám děláš v principu to samé.
P.S. "Vtipnou" poznámku o močení raději ani nekomentuju...
Když už to konečně místní "škatulkáři" pochopí? 8-s
Kdyby tu někdo napsal, že v autě kterým jezdíš, jezdí jen buzící, tak se ti to asi moc líbit nebude, ale sám děláš v principu to samé.
P.S. "Vtipnou" poznámku o močení raději ani nekomentuju...
To já ne (pro mne je to opravdu ZBYTEČNÉ), ale u téhle generace mi (vzhledově) kupodivu "nijak nevadí" (dokonce "něco do sebe má" 😄
Pravda, fastback je asi nejpřesnější označení toho typu karoserie. Díky za připomenutí :yes:
trefně napsáno,jen se obávám že ten" postiženej "člověk nebude reagovat.Mám podezření, že je ten hoch dobře placený nějakou neněmeckou značkou.Kdo čte ty fanatické příspěvky,musí po nějaké době, začít pomalu" nesnášet" ty vychvalované značky!Musím zatleskat :yes: protože odvádí 100% práci!Antireklama jako hrom! :yes:
VW dela holcici auta.
VWCC je auto vhodne jako napr. sluzebni vuz pro loajalni asistentku. Takovy pekny mazlicek roztomily, ktery potesi. Asi jako draha kabelka. Ale kdyz potkam za volantem CC chlapa, je mi ho lito. Je to stejny, jako kdyby mel zakaz mocit ve stoje.
VWCC je auto vhodne jako napr. sluzebni vuz pro loajalni asistentku. Takovy pekny mazlicek roztomily, ktery potesi. Asi jako draha kabelka. Ale kdyz potkam za volantem CC chlapa, je mi ho lito. Je to stejny, jako kdyby mel zakaz mocit ve stoje.
Ano bavit se, to je to správné slovo. Nemusíš s ním souhlasit, ale pokud tě irituje, tak věř, že kvůli tebe toho nenechá. Nesmíš proto dávat najevo svou slabost, když kolem sebe pliveš oheň pod každým jeho příspěvkem. To se pak nedivím, že reaguješ jako býk na červenou na každý souhlasný příspěvek. Já jen prostě řekl, že se mi fcl CC líbí, což je ve světě faceliftů vyjímka, když se povede a to je celé. Srovnání s CLS je samozřejmě vtipné, ale to GTI píše právě kvůli takovým, jako jsi ty a to je právě ta červená barva na tvé oči 😉
tak něco za něco.. nahrazení 4***ního zadku muselo být vyváženo z ošklivením přední části vozu. Nu co už.. stále je jedno z nejhezších aut ve své třídě, ale jak jsi podotkl už bez velkého náskoku
"Uznávám, že se chovám nekorektně, protože náročně. " - tohle hromada lidi nikdy nezkousne...
K 2. - Prave na mne prave ten interier pusobi hodne pritazlive, je v nem utulno a vsude poradek, zadne zbytecne kudrlinky... Samozrejme hlinik, zadne drevo 😉
Popravde GTI, sledujem tvoje príspevky už dlhšie a nič v zlom, často sa to ani nedá dočítať, lebo to je dookola to isté onanovanie nad VW.. Ano, každí máme právo na svoj názor, vkus a pravdupovediac aj ja som viac-menej ,,koncernista" ale tieto tvoje ódy to je trochu moc..
Osobne mi väčšina tvojích príspevkov príde, ako keby bežnému človeku nejaký PR manažer VW priloží pištoľ k hlave a ten so strachom o svoj život do neba vychváli v tej chvíli hocičo..
Predovšetkým, VW je mainstream /nie supermainstream, nie prémia ani nič čo by si si rád prial/
a čo sa týka dizajnu, /ktorý je, do určitej miery samozrejme subjektívny ukazovateľ/ sa ale dá všeobecne, objektívne povedať, že sú VW modely dizajnovo bezduché, fádne, nový CC nevynímajúc..
Unifikácia, ekologizácia, ekonomizácia, to sú pojmy, ktoré dnes hýbu automobilovým trhom, nie krása, účelnosť, kvalita.. Ak si myslíš opak, prajem príjemne prebudenie..
Sám tu onanuješ nad VW dizajnom a chcem ťa vidieť ako v praxi zo vzdialenosti cca 500 metrov spredu rozoznáš POLO od GOLFa či JETTu od PASSATa..
Určite tiež do neba vychváliš všetko od VW, samozrejme aj božie, dokonale veldiela ako 2.0 TDi 103kw so vstrekami SIEMENS, staré 2,5 TDi V6 a podobne..
Cieľom mojho príspevku ale nieje tu teraz na teba nadávať či sa s tebou hádať, naťahovať. . . ale poukázať na to, že nech akokoľvek miluješ, zbožňuješ, ospevuješ VW, popravde je to len 1 nemecká ziskuchtivá firma, ktorej TOP management neazujma dizajn, kvalita ani tvoje masturbačne príspevky ale iba a iba zisk a hegemonické postavenie na trhu v záujme opäť len navyšovania zisku.. To prečo sú v predajoch takí úspešní a hlavne v konzervatívnej európe je tiež na dlšiu polemiku..
Trochu to na záver odľahčím 2 otázkami na teba, ak si to čítal až sem a budeš mať ochotu mi aj odpovedať...
1. Kde si prosím ťa prišiel nato, že VW passat CC je prémia ??!!
2. Existuje nejaký produkt z logom VW od druhej svetovej vojny, ktorý podľa teba nieje samotná božia stelesnená dokonalosť ??!! :-!
Osobne mi väčšina tvojích príspevkov príde, ako keby bežnému človeku nejaký PR manažer VW priloží pištoľ k hlave a ten so strachom o svoj život do neba vychváli v tej chvíli hocičo..
Predovšetkým, VW je mainstream /nie supermainstream, nie prémia ani nič čo by si si rád prial/
a čo sa týka dizajnu, /ktorý je, do určitej miery samozrejme subjektívny ukazovateľ/ sa ale dá všeobecne, objektívne povedať, že sú VW modely dizajnovo bezduché, fádne, nový CC nevynímajúc..
Unifikácia, ekologizácia, ekonomizácia, to sú pojmy, ktoré dnes hýbu automobilovým trhom, nie krása, účelnosť, kvalita.. Ak si myslíš opak, prajem príjemne prebudenie..
Sám tu onanuješ nad VW dizajnom a chcem ťa vidieť ako v praxi zo vzdialenosti cca 500 metrov spredu rozoznáš POLO od GOLFa či JETTu od PASSATa..
Určite tiež do neba vychváliš všetko od VW, samozrejme aj božie, dokonale veldiela ako 2.0 TDi 103kw so vstrekami SIEMENS, staré 2,5 TDi V6 a podobne..
Cieľom mojho príspevku ale nieje tu teraz na teba nadávať či sa s tebou hádať, naťahovať. . . ale poukázať na to, že nech akokoľvek miluješ, zbožňuješ, ospevuješ VW, popravde je to len 1 nemecká ziskuchtivá firma, ktorej TOP management neazujma dizajn, kvalita ani tvoje masturbačne príspevky ale iba a iba zisk a hegemonické postavenie na trhu v záujme opäť len navyšovania zisku.. To prečo sú v predajoch takí úspešní a hlavne v konzervatívnej európe je tiež na dlšiu polemiku..
Trochu to na záver odľahčím 2 otázkami na teba, ak si to čítal až sem a budeš mať ochotu mi aj odpovedať...
1. Kde si prosím ťa prišiel nato, že VW passat CC je prémia ??!!
2. Existuje nejaký produkt z logom VW od druhej svetovej vojny, ktorý podľa teba nieje samotná božia stelesnená dokonalosť ??!! :-!
Tady má GTi pravdu! Já Subřenky RÁDA, ale ony mají "náskok" díky ... řekněme "celkovému pojetí/konstrukci" - náskok díky technice má
1) audi jako (povedený) slogan
2) bmw - protože jsou prostě "napřed" 😉
1) audi jako (povedený) slogan
2) bmw - protože jsou prostě "napřed" 😉
Šerky by nejradši jezdil v Carle. Ale prý je poslední dobou nějaká studená, tak si musí vystačit s Albertem, co mu otevírá ty věčně seroucí se francouzský dveře. 😉
Pleteš si třídu vozu s jeho karosářskou verzí. Passat CC je 4 dveřový fastback!, čtyřdveřové kupé je marketingový nesmysl/protimluv se kterým už dřív přišel MB u modelu CLS.
Auta, která uvádíš jsou sedany, nebo liftbacky a některé jen mají k fastbacku poměrně blízko, ale nejsou jím.
Auta, která uvádíš jsou sedany, nebo liftbacky a některé jen mají k fastbacku poměrně blízko, ale nejsou jím.
Pardo v poho. Vždyť se tu všichni chodíme bavit. A nad gti se neni třeba povznést, jen mi vadí namysleni demagogicti tupci, kteří vystupují v.roli papeže ...prostě už je za hranici nevkusu.
CC aktuálně přímou obdobu asi nemá, aspoň mě teď žádný současný 4dveřový fastback ve středním meinstreamu nenapadá. Že ne všechny oslovil je věc druhá...
Myslím, že ti rodiče, co se vkusu týká, toho hodně odepřeli. A to zavírání do garáže taky nebyl úplně dobrý nápad. Dobře, výfuky byly vždy blystive jako čerstvý sníh za svítí měsíce, ale následky si neseš celý život..
Přidejte (černá) 19ti palcová kola (na léto, na zimu ta samá v "normální" světlé) a karoserii v bílé perleti a ... :yes: 😄
Když je třeba odvalit kámen z cesty nebo udělat něco, co homo sapiens udělat nechce tak se většinou najde ne příliš chytrý, ale o to víc snaživý “slinta“ a trošku se mu polichotí nebo půjčí vw gti.... A on se do toho pak umí opřít...vlastně za mlhavou naději prodá i svou vlastní ...garáž. GTI, definitivně ses stal místním šašikem - moc ti to nepálí, ale snaživy jsi a o to jde. Placam te po zádech a říkám: v tom jsi nepřekonatelný...a o autech taky víš hodně...třeba kopírovat fotky zadků a výfuků.
Nicméně musím uznat, že svou pílí jsi dál demagogii a propagandě nový rozměr. Gti, velmi zřetelně, jsi to, co tvůj mistr elegance v automobilovem světě.
Nicméně musím uznat, že svou pílí jsi dál demagogii a propagandě nový rozměr. Gti, velmi zřetelně, jsi to, co tvůj mistr elegance v automobilovem světě.
NEjeden - popravdě skoro pokaždé když zadupnete pedál do podlahy a obě turba NAPLNO zaberou.. 😄
Pravda, když jsem zjistila co má (dnes už "jakone" Passat - zdá se že "vyrobit" ZCELA nové modely je TAK "snadné") CC "pod kabátkem", tak jsem také trochu "ustrnula" - asi takhle: 8-s
PS: Hezky na to pasuje takové hezké přísloví ... něco o NAHOŘE a pak zas něco DOLE.. 😉
PS: Hezky na to pasuje takové hezké přísloví ... něco o NAHOŘE a pak zas něco DOLE.. 😉
"Absolutní král" je "přebouchaný" Passat, postavený na mechanice Golf, s nejsilnějším dieslem který porazí maximálně "prostřední" naftu z nabídky Citroën C5??
No NEvím NEvím.. 😉
No NEvím NEvím.. 😉
Ano, "hentok" je to SPRÁVNÉ auto pro L.L. Lucullus(e) :yes: 😄
PS: Ten by nevzal Passat ani pro ochranku 😉
PS: Ten by nevzal Passat ani pro ochranku 😉
V tom případě tedy správně: "LuCCullské" 😉
PS: S tím Ježíškem to je PĚKNÉ, ale je to (také) JINAK!
Ježíšek nám (když jsme byli hodní) plní naše PŘÁNÍ = jezdí za námi "v čem MY si přejeme" (za mnou tedy v PASSATu rozhodně NEjezdí.. 😄
PPS: Letos by možná mohl přijet v Chevrolet Camaro 😉
PS: S tím Ježíškem to je PĚKNÉ, ale je to (také) JINAK!
Ježíšek nám (když jsme byli hodní) plní naše PŘÁNÍ = jezdí za námi "v čem MY si přejeme" (za mnou tedy v PASSATu rozhodně NEjezdí.. 😄
PPS: Letos by možná mohl přijet v Chevrolet Camaro 😉
Pro mne ovšem to, co tu předvádíš, nejsou žádné názory, to je doslovné intelektuální bláto. Uznávám, že se chovám nekorektně, protože náročně. Tobě vyhovují takové ty prosté diskuse, kdy si mažete s tebou podúrovňovými naivní medy kolem tváří. No, z toho už jsem dávno vyrostl.
Souhlasím, debata s tebou na tato témata je pro tebe zatím Mount Everest.
Souhlasím, debata s tebou na tato témata je pro tebe zatím Mount Everest.
Zakomplexovany namyšlený troubelin, který vděčí internetu za to, ze ještě nemá modro pod očima. Protože bavit se takhle .....ale to je škoda slov. Známe NICKU gti...
Teď si vážně nevybavuju v jaké fázi vztahu jsme, abych mohl činit tak závažné rozhodnutí usmiřovat se s tebou 😉 Ne, vážně se nad to tady trošku povznes. I nad GTI-ho i nad plky zdejších rozumů.
Touhle nadějí se neživ, budeš ve společnosti dospělých lidí k smíchu. Ty jsi zatím takový ten pravdoláskový prosťáček, viď - každý máme svojí pravdu, každý máme svůj vkus. Jo jo, "zabukáři", to jsou známí zoufalci. Souhlasím s tebou, diskuse tohoto druhu jsou nad rámec jak zdejšího diskusního formátu, tak nad rámec tvé hlavy.
Fakt? Nechováš se tak. Dospělí obvykle ví, že v subjektivních věcech jako vkus nelze určit, kdo má pravdu a kdo ne, kdo má lepší nebo horší vkus apod. Dospělí taky obvykle respektují názor jiného. No nic, tuhle nesmyslnou debatu nemá cenu dál protahovat.
Nemá to smysl. O vkusu se s tebou bavit nebudu, nikdo nerozhodne kdo má lepší nebo horší, každý má jiný. Pokud chceš nějak objektivně stanovovat, kdo má lepší vkus, jsi směšný, tedy šášula.
Nikoliv arbitr, pouze člověk, který má, na rozdíl od tebe větší míru vkusu. To mám po rodičích, nikoliv snad, že bych se vkus "naučil". Příznačný je právě ten snímek, který jsi sem na naléhání kolegy dal. To přece o tobě vypoví vše. Jsem schopen předvést pozitivní diskusi na téma C5, ovšem nikoliv právě na základě tohoto snímku, neb ten bych jako ilustraci krásy C5 nemohl nikdy vybrat.
Opět jsme se dostali ke klasickému problému. Tobě vadí, že nemáš dokonalé voko a kopeš tu kolem sebe. Píši tu v těchto okamžicích (nejsi první) větu, že třeba zase ty bys mě předběhl v běhu na sto metrů. Píši ti snad ironie se smajlama, že jsi šášula? Proč bych to dělal? Přemýšlej magistře.
Opět jsme se dostali ke klasickému problému. Tobě vadí, že nemáš dokonalé voko a kopeš tu kolem sebe. Píši tu v těchto okamžicích (nejsi první) větu, že třeba zase ty bys mě předběhl v běhu na sto metrů. Píši ti snad ironie se smajlama, že jsi šášula? Proč bych to dělal? Přemýšlej magistře.
Protože mám jiný vůz. My tady dnes píšeme o středním mainstreamu (supermainstreamu, vim), a uvnitř něho je CC absolutním králem. To tvrdím a tvrdit i nadále budu. Vím také, proč to tvrdit mohu.
Tak to pozor - moje narazky jsou proti tvym prvoplanovym a neumele maskovanym urazkam o nekolik levelu vyse!
Navic jsem to nenapsal s umyslem kohokoliv poskodit ci nedejboze urazit.
Vim, ze Kylie to dokaze vykryt levou zadni a s usmevem.
Navic jsem to nenapsal s umyslem kohokoliv poskodit ci nedejboze urazit.
Vim, ze Kylie to dokaze vykryt levou zadni a s usmevem.
Ježišmarjá, vždyť ti to píšu porád dokola. Ty je přehlížíš proto, že nemáš voko, nemáš vkus. To je celé. Není to žádná trága, takovejch jako ty je hodně.
A já ti pořád opakoval - neber MPV neber MPV neber MPV, je to marný je to marný je to marný... 😉
Klaudie... to ení auto, to je třídní bůh. S koulema... >😁
Klaudie... to ení auto, to je třídní bůh. S koulema... >😁
To je přesně ono, tebe rajcuje ten světelnej cirkus dole i nahoře, absolutně neharmonizující spodní usměvavá chromová lišta s ostře řezaným zaječím pyskem nahoře. V tom to všechno vězí, nemáš voko.
V jízdě je to zce přehlédnutelný vůz.
V jízdě je to zce přehlédnutelný vůz.
Wow, teď jsi mi to natřel 😉 Nevím kde se ve vás vůbec bere myšlenka, že bych měl snahu lézt GTI- mu do zadku, no ale budiž. Asi to je váš úhel pohledu, podle kterého soudíte mě. Pouze jsem vyjádřil svůj názor zrovna pod jeho příspěvkem, s nímž je můj názor podobný a když už jsem tedy někomu lezl do zadku (podle vaší logiky), tak jedině firmě Volkswagen za to, že jsem pochválil její nový produkt, což je jistě jak sami uznáte hovadina. Co říci závěrem? Nežerte to tady tolik, ty vaše žabomyší války kdo koho víc urazí a zesměšní jsou normálnímu člověku k smíchu. Trochu se přes to předneste proboha... :no:
P.S. nevykal jsem ve svém příspěvku (kdyby to někomu nedošlo), ale mluvil jsem k nickům jirin, magistr a jiřík. A ty jiříku >😁 bež do pr.ele >😒]
P.S. nevykal jsem ve svém příspěvku (kdyby to někomu nedošlo), ale mluvil jsem k nickům jirin, magistr a jiřík. A ty jiříku >😁 bež do pr.ele >😒]
Tohle je třeba pěkná fotka C5😒br />
[odkaz]
To auto je opravdu výjimečně povedené, designem i jízdou. :yes:
To auto je opravdu výjimečně povedené, designem i jízdou. :yes:
Tak tak. Pozriem na CC, ustrniem a poviem: "Preboha!" Ten dizajn je 100% iba ak bezpohlavný. Skrátka nemá gule. Ak by to bolo dvojdverové GT, nemám námietok. Ako štvordverové kupé nemá gule.
Na vecné pripomienky vecná reakcia. 😉
1. Pohľad naživo môže pozmeniť môj názor. Ale nie zmeniť. Prechod od akej-takej športovosti k noblese je zásadný. myslím, že ralita natoľko odlišná nebude. proporcie sa nemenili a "starý" Passat CC v oku mám.
2.Nesúhlasím. Dizajn a ergonómia sú dve zvlášť kategórie - síce úzko zviazané, ale neznamená to, že závislé. Dizajn dáva toľko možností, že pre zachovanie praktických kvalít interiéru nie je nutné zachovávať celú jeho stavbu a vzhľad. CC kupujú predovšetkým oči, a interiér v tomto prípade nie je až tak presvedčivým argumentom.
1. Pohľad naživo môže pozmeniť môj názor. Ale nie zmeniť. Prechod od akej-takej športovosti k noblese je zásadný. myslím, že ralita natoľko odlišná nebude. proporcie sa nemenili a "starý" Passat CC v oku mám.
2.Nesúhlasím. Dizajn a ergonómia sú dve zvlášť kategórie - síce úzko zviazané, ale neznamená to, že závislé. Dizajn dáva toľko možností, že pre zachovanie praktických kvalít interiéru nie je nutné zachovávať celú jeho stavbu a vzhľad. CC kupujú predovšetkým oči, a interiér v tomto prípade nie je až tak presvedčivým argumentom.
Stejne jako typicka anketni otazka: Ohodnotte design vozu jako ve skole. Odpovedi: 1,2,3,4,5.
Spravne to ma znit: Jak moc se vam vuz libi?
A moznosti?
- Bozi, tohle BYCH bral!
- Hezke
- Ujde
- Nic moc
- Hnus, tohle BYCH si nekoupil ani zadarmo
Spravne to ma znit: Jak moc se vam vuz libi?
A moznosti?
- Bozi, tohle BYCH bral!
- Hezke
- Ujde
- Nic moc
- Hnus, tohle BYCH si nekoupil ani zadarmo
Hod sem svoji fotku (jako te C5 samozrejme).
Jinak co porad mas s tou C5?
Ja takhle nemohl dlouho zapomenout na svou prvni holku - ze tys mela v C5 nejakej zajimavej zazitek? 😲
Jinak co porad mas s tou C5?
Ja takhle nemohl dlouho zapomenout na svou prvni holku - ze tys mela v C5 nejakej zajimavej zazitek? 😲
A na to si prišiel ako? Tých, čo sa do mňa radi obúvajú, je tu docela dosť...
Ale to sa nesťažujem, aj zabaviť sa niekedy treba...
Ale to sa nesťažujem, aj zabaviť sa niekedy treba...
Kylie, sakra... CC lako luCCulské... ty mě teda dnes bereš...
Vím to, jezdil by Passatem. Ostatně Passata má i Ježíšek... [odkaz]
Vím to, jezdil by Passatem. Ostatně Passata má i Ježíšek... [odkaz]
U tebe je vecna skoda, ze nedokazes videt veci objektivne. Proste jen vypises vse, co neni VW na predni mista, at je to jakkoliv. Proste poza a tou jsi tu proflakly. A casem o ni sam sebe uplne presvedcis...
Jo, pro ochranku by ho mozna poridil, pro sebe spis asi hentok😒br />
[odkaz]
...sleduj tu bocni siluetu, to je absolutno :yes😒br />
Toz ti preju pekny vecer (s tim RR pod vicky)...
[odkaz]
...sleduj tu bocni siluetu, to je absolutno :yes😒br />
Toz ti preju pekny vecer (s tim RR pod vicky)...
Nemá snad ani význam se nějak k tomu tvému naivnímu výběru vyjadřovat. napíši ti však , jak to chodí u lidí, kteří mají vkus... Člověk se zadívá na CC a... doslova ustrne. Ten, kdo má smysl pro krásu, pro harmonii, pro vyváženost, pro automobilový styl, ten se zastaví a zastaví se mu i srdce... nedýchá a jen klouže po boční hraně až na záď a vrací se pohledem přes střechu. Dokonale očarovaný, troufám si tvrdit i... zamilovaný. Ano, to zvítězila nebetyčná krása.
Nikdo dnes nemá na dokonalost CC, v designu je to za třídních sto procent. Možná tě zajímá kdo je druhý... Na to se mě v zájmu svého zdraví dnes raději neptej, nerad bych tě měl na svědomí... 😉
BRAVWO - [odkaz] :yes:
Nikdo dnes nemá na dokonalost CC, v designu je to za třídních sto procent. Možná tě zajímá kdo je druhý... Na to se mě v zájmu svého zdraví dnes raději neptej, nerad bych tě měl na svědomí... 😉
BRAVWO - [odkaz] :yes:
Ani nevím jak bych u CC měl začít...
U tohoho modelu jsem měl vždy pocit ,že jse na něm designeři z VW opravdu tak nějak "lidově a s mírou" odvázali. Nyní mám dojem ,že se snaží být něčím jako A7, prostě vlajková loď bez dlouhého kufru, tudíž zmizela většina plus tohoto auta..(ostřejší vzhled nárazníku, pro VW netipická světla, a spousta dalších, pro mě kladných, prvků Passatu CC. Neříkám že se mi FL nelíbý ale prostě na můj vkus moc vyhladily tipické rysy. Možná škoda, možná ne 😄
U tohoho modelu jsem měl vždy pocit ,že jse na něm designeři z VW opravdu tak nějak "lidově a s mírou" odvázali. Nyní mám dojem ,že se snaží být něčím jako A7, prostě vlajková loď bez dlouhého kufru, tudíž zmizela většina plus tohoto auta..(ostřejší vzhled nárazníku, pro VW netipická světla, a spousta dalších, pro mě kladných, prvků Passatu CC. Neříkám že se mi FL nelíbý ale prostě na můj vkus moc vyhladily tipické rysy. Možná škoda, možná ne 😄
Chtěla bych zde OCENIT tu "práci" a "čas", který jste tomu BEZPOCHYBY musel věnovat, abyste našel TAK "nijakou" fotku současné generace CITROËNu C5 - brawo :yes: 😄
Myslela jsem, že to byl Lucius Licinius LUCULLUS (jedno C, dvě L)
PS: Ale jestli to měla být IRONIE, tak to je "v pořádku, to ok.. 😉
PPS: Já jsem PŘESVĚDČENA (a to vážně a BEZ legrace!), že L.L.Lucullus by si dnes koupil ZCELA jiné auto (když už by to MUSELO být "jen" ve střední třídě), tak určitě ne "masovku" od VolksWagen, člověk jeho typu a požadavků by volil MNOHEM spíš takový Citroën C5 Exclusive Criollo 😄
PS: Ale jestli to měla být IRONIE, tak to je "v pořádku, to ok.. 😉
PPS: Já jsem PŘESVĚDČENA (a to vážně a BEZ legrace!), že L.L.Lucullus by si dnes koupil ZCELA jiné auto (když už by to MUSELO být "jen" ve střední třídě), tak určitě ne "masovku" od VolksWagen, člověk jeho typu a požadavků by volil MNOHEM spíš takový Citroën C5 Exclusive Criollo 😄
Dle testu automatický převodovek rozdíl mezi 8mi stupňovým ZF a DSG docela "extra" JE 😉
(ZF s 8mi je dnes VÝRAZNĚ NEJ- převodovka na planetě - i z pohledu servisu a poruchovosti :yes: 😄
PS: A co se nafty (to je to palivo o které je dnes už VĚTŠÍ zájem) týče, tak nemít NIC ani proti 2.2 HDi 150 kW/450 Nm (a 250 CDi a 23d a ..) o třílitru NEmluvě..
... je prostě "chybka" (u tak "masového" výrobce snad i chyBA/skoro VÁŽNÝ nedostatek - je to snad až "divné" 😐
(ZF s 8mi je dnes VÝRAZNĚ NEJ- převodovka na planetě - i z pohledu servisu a poruchovosti :yes: 😄
PS: A co se nafty (to je to palivo o které je dnes už VĚTŠÍ zájem) týče, tak nemít NIC ani proti 2.2 HDi 150 kW/450 Nm (a 250 CDi a 23d a ..) o třílitru NEmluvě..
... je prostě "chybka" (u tak "masového" výrobce snad i chyBA/skoro VÁŽNÝ nedostatek - je to snad až "divné" 😐
Pořiďte si Citroën C5 V6 3.0 Bi-turbo.. 😉
.. lepší podvozek, lepší sedadla, lepší .. 😄
.. lepší podvozek, lepší sedadla, lepší .. 😄
Tak pojďme na dřeň😒br />
Dokonalost designu - [odkaz] [odkaz] To je současně současný vrchol, nic lepšího dnešní mainstreamový svět nemá.
Konfrontace: (není přímá konkurence, beru tedy zavděk doporučení diskusních kolegů, no uvidíme) začněme mainstreamovou spěcialitou, produktem z nadtřídy...
- [odkaz] 😲
Nyní něco pro milovníky vodních lůžek:
- [odkaz] :😉
A závěr svěřme třídnímu benjamínkovi:
- [odkaz] 😲 [odkaz] :😉
Děkuji vám za pozornost, o velké přestávce se fasují zdarma u šatnářky mentolové bonbony, slabší povahy mohou využít pisoáry v mezipatře, případně v kantýně čichat povzbudivé soli.
BRAVWO DESIGN :yes:
Dokonalost designu - [odkaz] [odkaz] To je současně současný vrchol, nic lepšího dnešní mainstreamový svět nemá.
Konfrontace: (není přímá konkurence, beru tedy zavděk doporučení diskusních kolegů, no uvidíme) začněme mainstreamovou spěcialitou, produktem z nadtřídy...
- [odkaz] 😲
Nyní něco pro milovníky vodních lůžek:
- [odkaz] :😉
A závěr svěřme třídnímu benjamínkovi:
- [odkaz] 😲 [odkaz] :😉
Děkuji vám za pozornost, o velké přestávce se fasují zdarma u šatnářky mentolové bonbony, slabší povahy mohou využít pisoáry v mezipatře, případně v kantýně čichat povzbudivé soli.
BRAVWO DESIGN :yes:
Klaudie, ty kluku usata, napsano docela hezky, to jo.
1. Dej tomu cas a pockej si na pohled nazivo. VW to malokdy zkoni, to musis sam objektivne uznat a pochybuju, ze zrovna u tohoto soliteru by vytvorili designovou botu.
2. Jednoduse proto, ze jde o nejlepsi soucasny interier tridy. Pro CC ma individualizovane barevne kombinace. Co bys tam taky chtel dat? Misto volantu bejci rohy, misto saltrpaky lebku (s LED podsvicenyma vocima) a na stredovej panel dat dva dotykove displeje pod sebe a zbytek polepit karbonem?
1. Dej tomu cas a pockej si na pohled nazivo. VW to malokdy zkoni, to musis sam objektivne uznat a pochybuju, ze zrovna u tohoto soliteru by vytvorili designovou botu.
2. Jednoduse proto, ze jde o nejlepsi soucasny interier tridy. Pro CC ma individualizovane barevne kombinace. Co bys tam taky chtel dat? Misto volantu bejci rohy, misto saltrpaky lebku (s LED podsvicenyma vocima) a na stredovej panel dat dva dotykove displeje pod sebe a zbytek polepit karbonem?
To radeji nehodnotim.
A Red Dot design award taky neni za vzhled zade...
No a proto se tu vlastne o tom nehadam s nikym, uz jsem si davno vsiml, ze pro zdejsi komunitu je design a vzhled jedno a to same.
A porad nad tim musim kroutit hlavou...
A Red Dot design award taky neni za vzhled zade...
No a proto se tu vlastne o tom nehadam s nikym, uz jsem si davno vsiml, ze pro zdejsi komunitu je design a vzhled jedno a to same.
A porad nad tim musim kroutit hlavou...
>😁 Nebul a příště se zamysli více nad těmi hloupostmi, než je sem vpustíš. Dal jsem ti to do Ventilku. Pochop, musel jsem. Jsi tam hned za mariánkem, jak tvrdil, že - kdo se nepřizná k přestupku, podvádí policii... >😒] To je ovšem (speciálně pro mne) ventilek století >😁
Stredne veľký sedan vpohode aj do rodiny, úroveň jazdných vlastností, výbavu a podobne ani nebudem spomínať, niet čo rozporovať. Tu vyhovuje prakticky celá stredná trieda.
CC je dezert navyše. VW ponúka niečo, čo iní nie. Ale - sú tu dve veľké ALE.
1. Štvordverové kupé - k luxusu navrch by malo ponúknuť aj kvapku športovej vizáže. Nízke okná a silne kllinovitý profil, to je trošku málo. Aristokratický pohľad namiesto športovej dynamiky, to mi proste nesedí. U tohto auta nie. Taký má byť Passat, nie CC.
2. CC je v rámci triedy výnimočnosť. Prečo je jeho interiér tak tuctovo passátový? Ten dizajn je starý asi 6 rokov, a nebol to nijaký zázrak ani keď bol nový. V ergonómii je VW dobrý, v dizajne až tak nie.
CC je dezert navyše. VW ponúka niečo, čo iní nie. Ale - sú tu dve veľké ALE.
1. Štvordverové kupé - k luxusu navrch by malo ponúknuť aj kvapku športovej vizáže. Nízke okná a silne kllinovitý profil, to je trošku málo. Aristokratický pohľad namiesto športovej dynamiky, to mi proste nesedí. U tohto auta nie. Taký má byť Passat, nie CC.
2. CC je v rámci triedy výnimočnosť. Prečo je jeho interiér tak tuctovo passátový? Ten dizajn je starý asi 6 rokov, a nebol to nijaký zázrak ani keď bol nový. V ergonómii je VW dobrý, v dizajne až tak nie.
Hele možná změním názor až naživo, fotka mě zatím neoslovila. Za verzi před FL se otočím vždy, povedl se líp než standardní pašík... BTW stejně je to se CitiGo, včera jsem ho viděl na ulici naživo a vypadá líp než na potkách. Uvidíme 😉
Ty patříš k specifickému MPV druhu. Ty tu můžeš psát cokoli, nikdo tě za to nebude kritizovat... 😄 😉
No co myslíš ty - v čem by nejraději jezdil šarky, v cešestce nebo v S-klasse? >😁
P.S. a buď (za něho) upřímný... >😒] 😉
P.S. a buď (za něho) upřímný... >😒] 😉
Projeď se, pak mluv / piš. Ten pětikvalt automat je prostě mizerný, Mercedes sem nebo tam.
A jako diskuzní prosťáček klidně sám sebe po(de)pisuj, to sedí. Jsi jen teoretik, umíš jen papouškovat fráze, ani jsi v těch autech nejel a píšeš o nich pitomé ódy.
A jako diskuzní prosťáček klidně sám sebe po(de)pisuj, to sedí. Jsi jen teoretik, umíš jen papouškovat fráze, ani jsi v těch autech nejel a píšeš o nich pitomé ódy.
To si myslíš ty, že je nejlepší... A jestli fandíš "politickým vlivům" tam, kde by měl rozhodovat trh, tak já určitě ne.
Mimochodem, ten Němec bude zase dost závistivě koukat po Quattroporte Italů 😉
Mimochodem, ten Němec bude zase dost závistivě koukat po Quattroporte Italů 😉
To jako fakt? ... >😁 Tak tohle letí šupem do Zlatého ventilku. A pak se mi tu kolegové divíte, že často používám termín - diskusní prosťáček... >😒] :no:
Ale vždyť to je přece správné. Nás může jen těšit, že ta "disktovaná" značka, je současně tímnjelepším v Evropě k dispozici. Horší to ma ve Francii, neb tam protlačit do firmy německý produkt je holt těžší. A vidíš, když tam někdo potřebuje reprezentábl... jede Mercedes. Umíš si představit, jak musí "šarky" skřípat zubama, když se na nějaké eurozasedání dokodrcá v cešetce a jeho německý kolega přijde třeba v A8? To je na pláč >😁
Žádné auto na světě není dokonalé, ani Rolls, ani Ferrari, ani Mercedes. A produkty koncernu VW už teprve ne.
Jestli se ptáš na Mercedesy, tak třeba ten pětistupňový automat, který ještě nedávno montovali do některých modelů (nebo snad ještě montují?) je fakt mizerný, neskutečně pomalu reaguje a podřazuje i ve sportovním módu. Nový sedmikvalt je úplně někde jinde.
Jestli se ptáš na Mercedesy, tak třeba ten pětistupňový automat, který ještě nedávno montovali do některých modelů (nebo snad ještě montují?) je fakt mizerný, neskutečně pomalu reaguje a podřazuje i ve sportovním módu. Nový sedmikvalt je úplně někde jinde.
Promiň, ale fakt ne. Před FL byl výrazně hezčí, více dynamický a identifikovatelný (obvzláště zezadu), prostě paráda a jak píšeš klasa 😉 Ten nový přední gril je opravdu děsný :no:
To by som sa hádal - vo mne, a v množstve ľudí, čo poznám, žiadny Passat ani CC emócie nevzbudzuje. To ostatné je vyššie v mojej reakcii na príspevok white labela.
Bohužel v reálu to zdaleka není tak jednoduché. Významnou část firemních nákupů v ČR realizují české pobočky / dceřinné společnosti zahraničních matek. Ty jsou většinou vázané jistou firemní politikou, ať už oficiální psanou nebo ne. A protože ty matky jsou obvykle německé (Německo je s velkým náskokem nejdůležitější obchodní partner ČR, jsme prostě geograficky i ekonomicky v německé "sféře vlivu"), tak se většinou rozkazem "shora" kupují auta německých značek resp. německých koncernů, tedy i Škodovky. Čili mnoho firem, hlavně těch velkých, si prostě francouzská / italská / japonská / korejská auta koupit nemůže.
Vím například o firmě, kde se po jejím prodeji německému vlastníkovi okamžitě měnila celá flotila aut, protože prostě původní ne-německá značka byla politicky neprůchodná.
Vím například o firmě, kde se po jejím prodeji německému vlastníkovi okamžitě měnila celá flotila aut, protože prostě původní ne-německá značka byla politicky neprůchodná.
A čo je obdoba CC? Esenbe trepe do vetra, to je jednoznačné. CC považujem za akýsi bonus v rámci triedy, ktorý, ak chceme byť dôkladní, konkurentov ani nemá. Ak ho budem brať ako plus VW, že v jednej triede ponúka dve alternatívy, potom beriem v úvahu celú plejádu konkurencie. VW má náskok, že má dva dosť odlišné modely pre dve odlišné skupiny ľudí - čo iní neajú. Akurát sa mi netrafil ani jedným do vkusu - a to je to celé.
Osobne jsem hodne zvedavy, jak to bude vypadat s R-line paketem, ten na odchazejicim CC byl z kategorie "must have"😒br />
[odkaz]
[odkaz]
Zatímco ty vždycky automaticky vynášíš do nebe všechno, co vytvořil koncern VW a taky BMW a Mercedes. Na adresu těchto značek tu nejsi schopen napsat ani sebemenší kritiku, jen pitomé oslavné ódy z PR materiálů.
Ani se neptej, co jsi ty pro mě... :no: :no: :no:
Ani se neptej, co jsi ty pro mě... :no: :no: :no:
... ale tenhle facelift se nezdařil. Kde je lehkost předhozí verze? to co se mi na autu líbílo je pryč a to přední část - teď je tam gril jak od Cadillacu 😒 Zadní světla jsou hodně usedlé, minulé oválné tvary brzdových světel si nikdo nezpletl, tyhle diody vypadají stejně jako kterýkoliv jiný VW a je jedno jestli jdou lamely diod zhora dolu nebo zleva doprava... Je to neslané nemastné, dávám za 3 :no:
Jo, ty patříš mezi ty bazilišky, co čtou na hajzlíku speeda a vyhledávaj si produkty, které někde uspějí a potom je vydávají za svojí modlu. Pro mne jsi bez názoru, mlha, klaka.
Proč bych měl fantazírovat? Takhle to přesně je. Vedle toho jsou specifické firemní nákupy, tam jde o výjimečnou dodávku - dveře ve speciálním pantu, např. pro potřeby pošty, apod. ale ve standardních nákupech je to jak nahoře píši. Víš co by tu třeba Citroen dal za to, kdyby se dokázal protlačit mezi nejlepší i v těchto nákupech? Nemá co nabídnout, než o tom to je.
Nějak mě netrápí, že mám podobný vkus jako profesionální porota Red dot Award😒br />
[odkaz]
Ne ne, v tom se mýlíš, zde nejde o osvícení, zde jde o to vidět. Ty nevidíš, ty si kupuješ zcela okrajový segment, argumentuješ technikou (to chápu) avšak v designu je to sklep. Možná to tušíš. Proč myslíš, že se to neprodává? Že nejsou lidi tvého vybraného vkusu? 😄 Kdybychom hledali nějaký poměr mezi kvalitou designu a CC dali pracovně 100%, pak legacy je tak na 30. Procentech. Kapiš?
Tvůj vkus, lépe řečeno nevkus mě nepřekvapuje, kdyby ses mě zeptal, co by se ti asi tak mohlo líbit, věděl bych to, aniž bys mě musel vizuálně navádět.
Vím k čemu tíhneš, o náskoku však nevím... >😁 Na mém blogu napsal jeden kolega vynikající story o tom, jaké to je mít Legacy a současně (manželka) BMW. Tam si to všechno přečti, dozvíš se čemu říkáš násko ty a čemu u BMW.
On neřídí ,pracuje doma ... u počítače. Pokud za práci považujete něco za co jednou měsíčně dostanete magazín VW ,který je pak použit jako náhražka tvrdého porno časopisu. Řidičák odevzdal v létě 96 na obecním úřadě spolu s občanským průkazem .
Nejsem nákupčík. Znám to přesto, z trochu jiného úhlu - vždy jde o kvalitu produktu, spolehlivost, servis atd, o cenu a o další podmínky. Můžeš si být jistý, je to přesně jak ti píšu, ti nejlepší vyhrají. Nebo bys snad myslel, že by tu měl generál jezdit v Laguně, náměstci v koleosech a cesťáci v Twingu? . Samozřejmě nevylučuji, že družstvo včela u vás na vsi má vypracovanej specifickej nákupní postup... >😁
Netíhnu k hyundai jen jsem mezi ty auta dizajnově posadil rovnítko. Tíhnu k subaru ... náskok díky technice víš.
Já vím, tíhneš designově k Hyundai... nic proti, o tom je život, někdo to vidí a jinej ne. Popelník nech tam, kde je a trénuj vkus. Vždy, když kolem tebe pojede CC tak si řekni - hele, o tomhle mi getei na diskusi tvrdil, že je to nejkrásnější auto třídy 😉 Avšak popravdě, když to sám nevidíš, pak jsi bez šance...
Díky za to! Podle mě v tom je něco podobného jako když někoho osvítí bůh. Najednou prozře, vydá se na pouť a začne blít slova o přicházejícím spasení lidí ,kteří uvěří.Většina ho má za blázna, kterým většinou i je. A pak jsou lidi ,kterým je to jedno ,protože je to neosvítilo a bůh k nim nemluví, tihle si jdou svou vlastní cestou. Jsem rád ,že narozdíl od tebe jsem toho ,,boha,, ještě neviděl.
Já zase vůbec nechápu kupce Passatu, naopak úspěchu DS3 rozumím dobře...
Ovšem já obě zmiňovaná auta (a taky DS4) řídil. V DS5 mě jen kousek vezli. Co ty, řídil jsi některou DS?
Ovšem já obě zmiňovaná auta (a taky DS4) řídil. V DS5 mě jen kousek vezli. Co ty, řídil jsi některou DS?
Nemohu věřit, že si někdo může koupit DS3, to je otřesné auto. Chápu DS4, ovšem DS5 to je snad myšlené jako ironie už od projektu, ne?
Technicky je koncern VW špičkou evropského mainstreamu. Designem pak špičkou absolutní. Ty firemní nákupy nejsou o tom, co tu tak kostrbatě píšeš, jsou o tom, že se musí pořizovat vozy spolehlivé, vozy za výbornou cenu, vozy, co mají kvalitní zázemí, servis... a tohle všechno dohromady holt hraje do karet VW. Vedle tohoje tu ještě jeden výborný rys, a tím je dokonalé modelové portfolio - generál v koncernovém AUDI A8, nižší hoši v Superbech či octaviích a tohle jde až dolů k Fabii, a nyní to půjde až k CITImu. Takhle to dělají ti nejlepší.
V odkazu jsou čísla z Francie: Plán na rok 2010 byl 15.000 kusů DS3, prodalo se 45.000 kusů, tj. trojnásobek.
Celoevropsky je to dokonce 100.000 kusů😒br /> [odkaz]
To je za 18 měsíců opravdu mimořádný úspěch.
Na DS4 je s čísly ještě brzo, o DS5 nemluvě.
Celoevropsky je to dokonce 100.000 kusů😒br /> [odkaz]
To je za 18 měsíců opravdu mimořádný úspěch.
Na DS4 je s čísly ještě brzo, o DS5 nemluvě.
Hehe tohle už je fakt výsměch normální chlapské diskuzi a za tohle už by leťel popelník přes stůl ... Zlatý internet ,pro tebe i pro mě 😄
[odkaz]
a
[odkaz]
A ano passat má delší příď a nemá okénko za zadními dveřmi.Také má bezrámová okna ,ale to mělo například subaru ještě když jsem tahal kačera a impreze taky nikdo neříkal čtyř dvéřové kupé.
a
[odkaz]
A ano passat má delší příď a nemá okénko za zadními dveřmi.Také má bezrámová okna ,ale to mělo například subaru ještě když jsem tahal kačera a impreze taky nikdo neříkal čtyř dvéřové kupé.
To není "jen" něco extra, CC je absolutní třídní modla. Je to třídní super extra. Absolutní karosářský král, ten, který vizuálně táhne třídu do diamantového nebe. Technicky je to samozřejmě stále to nejlepší ve třídě, to jest klasický Apoštol, no a CC právě přidává tu nekonečně krásnou karoserii. Třídně tědy absolutní jednička.
Ovšem DS se od "běžných" Citroënů liší přece jen víc než CC od "běžného" Passatu, DS3 i DS4 jsou úplně jinam směrovaná i jinak naladěná auta než C3 / C4. Fakt, schválně se projeď.
Proti tomu je CC prostě jen Passat s jinou karoserií.
Jestli DS jsou nebo nejsou prémie je otázka na dlouhou diskuzi, Pasat CC je ovšem jednoznačně čistý, 100% mainstream.
Proti tomu je CC prostě jen Passat s jinou karoserií.
Jestli DS jsou nebo nejsou prémie je otázka na dlouhou diskuzi, Pasat CC je ovšem jednoznačně čistý, 100% mainstream.
Nevím co máš pořád s těma prodejema. Tvoje oblíbená škodovka a vw se v čr prodává v takovém množství hlavně díky fleetovým prodejům. A jestli jsi někdy působil v nějaké firmě ve které jsi se dostal k nakupování aut pro akcionáře,či manažery a nebo obchodáky tak jsis mohl všimnou jak to funguje. Většinou hlavní kritérium je takové ,aby to působilo tak ,že si dobře vedeš ,ale nejsi kdovíjaký bohatýr. Rozuměj ,aby si nikdo neřekl ,ti zmetci si tu jezdí v mercedesech a my jim tu dáváme naše těžce vydělané peníze. Proto škoda a vw ,prostě průměr ... průůůůměr
Není přece důležité jak tomu budeme říkat, důležité je, jak to vypadá. A vypadá to báječně, špičkově, je to prostě třídní eso. Jinak beru na vědomí, že tvá rozlišovací schopnost u designu aut končí tam, kde jsi to popsal, u té střechy...
Passat CC má trochu nižší střechu. To je vše. Jinak mi přijdou ty auta liniově celkem podobná.
Čtyřdvéřové kupé je jen marketingový šprým. Páreček před peskem. Tak skákej pejsku jak tě páníček instruje a možná dosáhneš někdy i na ten páreček.
Čtyřdvéřové kupé je jen marketingový šprým. Páreček před peskem. Tak skákej pejsku jak tě páníček instruje a možná dosáhneš někdy i na ten páreček.
Taky jsem na DS5 (a DS4) docela zvědav. U DS3 to funguje, ta se prodává výborně, lépe než Citroën vůbec očekával😒br />
[odkaz]
:yes:
:yes:
Souhlas ... já nikde netvrdím ,že je to špatné auto. Naopak je to dobré auto ,které ale nestojí nikde jinde než kde je teď passat. Mě jen udivuje jak to tady hodně lidí považuje za něco extra.
No, píšeš to dobře, je to třídní nadprůměr. A to stačí ne? Třída je to velmi přitažlivá, dodává čtyřdveřovým autům jiskru, nejlépe asi je porovnat vedle sebe stojící standardní pasat a CC či například A6 a A7.
"Prémiový supermainstream" není NIC, to si GTI vymyslel. Je jen mainstream (jehož typickým představitelem je VW), pak prémie a mezi tím možná (!) subprémie, což je termín používaný sice jen výjimečně, ale budiž. Většina profesionálů se spokojuje s dělením mainstream / prémie.
Pokud, "esenbáku" nevnímáš karosářský rozdíl mezi CC a tím Hyundaiem, pak s tebou težko tvořit diskusi. A4, BMW3 jsou střední prémie, někde v rovině jeden milión dvěstě tisíc.
Snad alespoň vnímáš jistou prostorovou nuanci mezi E-klasse a CLS. No a přesně o tom to je. Ve středním mainstreamu je dnes CC jediným reprezentantem daného subsegmentu. Reprezentantem, který má navíc charakter úchvatného vozu. Ve svém světě, tedy mainstreamové střední produkce nemá obdoby, je to absolutní trefa.
Snad alespoň vnímáš jistou prostorovou nuanci mezi E-klasse a CLS. No a přesně o tom to je. Ve středním mainstreamu je dnes CC jediným reprezentantem daného subsegmentu. Reprezentantem, který má navíc charakter úchvatného vozu. Ve svém světě, tedy mainstreamové střední produkce nemá obdoby, je to absolutní trefa.
Samozřejmě, "čtyřdveřové kupé" je čistě marketingová vějička (nikoliv od VW) a věcně je to stejný nesmysl jako "dietní sádlo". 😉 Passat CC je (stejně jako CLS, A7...) prostě sedan s nižší linií střechy.
Pokládám a vždycky jsem pokládal za rozumné, že VW nabídl nějakou alternativu v této třídě zákazníkům, kterým nesedí studený ultra-konzervativní styl běžného Passatu. CC je prostě třetí typ karoserie Passatu, podobně jako má třeba Insignia vedle sedanu a kombi i liftback. Žádný přesah do prémie ( >😁 >😁 >😁 ) nebo neexistujících a mimo tuto diskuzi neužívaných kategorií jako supermainstream se u CC samozřejmě nekoná. To by VW musel s CC udělat něco víc, třeba jako Citroën s DS5, kde už jde o jiné auto (tj. nejen jinak vypadá, ale i jinak JEDE než standardní C5) a kde by se o přesahu výš možná dalo mluvil.
Jinak facelift se opravdu nepovedl, předním byl Passat CC opravdu hezké stylové auto, dnes je vidět zásadní nesoulad původní oblé splývavé základní linie karoserie s nezdařile naroubovanou "hranatou" přídí, podobně jako třeba u faceliftu Tiguanu.
:no: :no: :no:
Pokládám a vždycky jsem pokládal za rozumné, že VW nabídl nějakou alternativu v této třídě zákazníkům, kterým nesedí studený ultra-konzervativní styl běžného Passatu. CC je prostě třetí typ karoserie Passatu, podobně jako má třeba Insignia vedle sedanu a kombi i liftback. Žádný přesah do prémie ( >😁 >😁 >😁 ) nebo neexistujících a mimo tuto diskuzi neužívaných kategorií jako supermainstream se u CC samozřejmě nekoná. To by VW musel s CC udělat něco víc, třeba jako Citroën s DS5, kde už jde o jiné auto (tj. nejen jinak vypadá, ale i jinak JEDE než standardní C5) a kde by se o přesahu výš možná dalo mluvil.
Jinak facelift se opravdu nepovedl, předním byl Passat CC opravdu hezké stylové auto, dnes je vidět zásadní nesoulad původní oblé splývavé základní linie karoserie s nezdařile naroubovanou "hranatou" přídí, podobně jako třeba u faceliftu Tiguanu.
:no: :no: :no:
S vyšší střední jsem se samo sebou spletl myslel jsem střední třídu (A4 ,3er, C-klasse , S60 , Legacy , Mondeo, Superb, Passat )
Vždyť takovou karoserii vyrábí dneska i korejci ...
[odkaz]
A považuje to snad někdo za 4 dvéřové kupé. Ne je to sedan ,stejně jako mi nikdo nevymluví ,že passat CC je sedan. A to ,že nějaký marketingový pako v mercedesu řekne: ,, a proč si nevymyslet svojí vlastní třídu,,. Prostě vezmeme sedan ,trochu ho natáhneme, bude to pěknější ,ale zase o trochu hezčí. Lidi si pak řeknou ,, no jo mercedes vymyslel něco nového ,prostě super , první čtyřdvéřové kupé!,, A co jako. Je to něco jako valentýn slaví se i přesto ,že se jedná o vymyšlený svátek.
Vždyť takovou karoserii vyrábí dneska i korejci ...
[odkaz]
A považuje to snad někdo za 4 dvéřové kupé. Ne je to sedan ,stejně jako mi nikdo nevymluví ,že passat CC je sedan. A to ,že nějaký marketingový pako v mercedesu řekne: ,, a proč si nevymyslet svojí vlastní třídu,,. Prostě vezmeme sedan ,trochu ho natáhneme, bude to pěknější ,ale zase o trochu hezčí. Lidi si pak řeknou ,, no jo mercedes vymyslel něco nového ,prostě super , první čtyřdvéřové kupé!,, A co jako. Je to něco jako valentýn slaví se i přesto ,že se jedná o vymyšlený svátek.
Co je to za třídu proboha ,čtyřdvéřové cupé. To je zase novinka doby jako liftback. Čtyřdveřové kupé skýtá jaké výhody oproti sedanu ?? Prosím toto mi vysvětlete.
Jinak zde : [odkaz]
Se můžeme dočíst o kvalitách tohoto vozu. Ano tohle su může stát u kteréhokoliv auta. VW passat není nic nadčasového, nic extra ,nic božského, nic prémiového. Je to pouze passat ,kterému jest ubráno na praktičnosti a je to nahrazeno lepším dizajnem. Je to určitě nadprůměrné auto. Ano taková dělá volkswagen ,prostě umí ode všeho tak akorát ,ale dohromady to je prostě jen nadprůměr. Dizajn jako takový mi taky nepřijde nic nad čím by se tajil dech...
Jinak zde : [odkaz]
Se můžeme dočíst o kvalitách tohoto vozu. Ano tohle su může stát u kteréhokoliv auta. VW passat není nic nadčasového, nic extra ,nic božského, nic prémiového. Je to pouze passat ,kterému jest ubráno na praktičnosti a je to nahrazeno lepším dizajnem. Je to určitě nadprůměrné auto. Ano taková dělá volkswagen ,prostě umí ode všeho tak akorát ,ale dohromady to je prostě jen nadprůměr. Dizajn jako takový mi taky nepřijde nic nad čím by se tajil dech...
Sakra, Klaudie, když jede CC, tak se všem kolem tají dechy... nemávej tu C5 či 508 v kombi, píšeme o čtyřdveřovém coupé... Tedy jde o to, že lze volit i tento styl.
Díval jsem se nyní podrobně na snímky a (i když foto může klamat) já tu příď vnímám velmi dobře, podle mého, je nyní CC takový usazenější, jaksi dotaženější. Kabina je ergonomicky špičková, konfiguračně... no... mainstreamová (myslím přístrojovku) uvnitř to zvedají výborná sedadla a samozřejmě úroveň užívání (řazení, ovládání vůbec).
Podle mého je to dnes tak vyzrálé a inspirativní auto, že i rodina s (dvěma, Klaudie, vím, vím... a chválím) malými dětmi do cca 10 - 12 let může CC mít dnes i za rodinný vůz.
Podle mého je to dnes tak vyzrálé a inspirativní auto, že i rodina s (dvěma, Klaudie, vím, vím... a chválím) malými dětmi do cca 10 - 12 let může CC mít dnes i za rodinný vůz.
Osobne by som uprednostnil napríklad P508 v kombíku, alebo hoci nedocenený C5. Ak by ma mal presvedčiť Passat, prípadne CC, musel by to byť celkom nový model, toto je opäť len prevarené jedlo, ktoré už predtým nenadchlo.
Predná časť a interiér. To sú dve veci, ktoré ma nejak, povedzme že nelákajú.
Výrazne americký výzor mi vadí, a interiér nevábnych zastaralých tvarov tiež. Čo by mohlo tieto - v mojich očiach nedostatky - vyvážiť, aby ma CC presvedčil?
Výrazne americký výzor mi vadí, a interiér nevábnych zastaralých tvarov tiež. Čo by mohlo tieto - v mojich očiach nedostatky - vyvážiť, aby ma CC presvedčil?
Jsem slušně vychovaný, takže po jejich "orgasnech" mi nic není... 😲 >😁
P.S. Za deset minut, bych to desetkrát nestihl ani já, natož ony... 😉 >😒]
P.S. Za deset minut, bych to desetkrát nestihl ani já, natož ony... 😉 >😒]
Dietmare, podle toho, že jsi schopen se v profilu "chlubit" i značkou svého telefonu... >😒] bych měl o té vymletosti poměrně adresnější představu...
Jedinou skutečnou, a do značné míry objektivní, "značkovou" anketou oblíbenosti/spokojenosti, jsou její dlouhodobé prodeje v daném regionu...
Čítaš po sebe? Z teba by bol na mäkko celý PR-ansambel VW...
A pokiaľ si myslíš, že niečo dokážeš vyjadreniami a´la vylízaný mozog, tak si na omyle. 😉
A pokiaľ si myslíš, že niečo dokážeš vyjadreniami a´la vylízaný mozog, tak si na omyle. 😉
Tak ty mě chceš kritizovat, že to trošku přeháním a přitom všechno co jsi zatím napsal, jsi napsal špatně. Neoperuj vyšší střední, CC je střední mainstream. A právě o to jde - je to zdaleka nejlepší auto ve střední třídě, jake si můžeš pořídit. Pokud máš touhu cpát do auta hodně lidí, kup si MPV, tohle není ani MPV, ani ten tvůj sedan, tohle je čtyřdveřové coupé, tvarem karoserie inspirované právě opakovaně zde zmiňovaným CLS. Nikdo jiný tohle v mainstreamu ani nevyrábí, jen Volkswagen.
Vedle jednoznančných kvalit technických akcentuji ve svém příspěvku především absolutní třídní kvalitu estetickou, neb tak harmonickou, nezdráhám se napsat doslova úchvatně krásnou [odkaz] karoserii nemáš šanci nikde jinde ve střední třídě vidět.
A konečně se vrátím k té tvé vyšší střední, tedy BMW5, A6, E-klasse. Víš vůbec, co ta auta stojí? Solidně vybavená vyšší střední tě vyjde na jeden a půl miliónu korun. Zajímá-li tě CLS, pak si připrav něco kolem jedna osm. Horní cecečko máš na dvěstě koních za osm stovek. Já vím, tys zatím asi pohromadě viděl leda tak tvě pětitisícovky. No, snaž se prostě pokusit pochopit, že svět aut, to chce hodně vědět, hodně umět a hodně znát. Nepsal bys tu potom nesmysly například o X6...
Vedle jednoznančných kvalit technických akcentuji ve svém příspěvku především absolutní třídní kvalitu estetickou, neb tak harmonickou, nezdráhám se napsat doslova úchvatně krásnou [odkaz] karoserii nemáš šanci nikde jinde ve střední třídě vidět.
A konečně se vrátím k té tvé vyšší střední, tedy BMW5, A6, E-klasse. Víš vůbec, co ta auta stojí? Solidně vybavená vyšší střední tě vyjde na jeden a půl miliónu korun. Zajímá-li tě CLS, pak si připrav něco kolem jedna osm. Horní cecečko máš na dvěstě koních za osm stovek. Já vím, tys zatím asi pohromadě viděl leda tak tvě pětitisícovky. No, snaž se prostě pokusit pochopit, že svět aut, to chce hodně vědět, hodně umět a hodně znát. Nepsal bys tu potom nesmysly například o X6...
Ale vyšší střední je vyšší střední a vše co s ní souvisí.
"Čekal jsem" mraky současných, obdobných, středně třídních fastbacků meinstreamových značek... 😉
"Čekal jsem" mraky současných, obdobných, středně třídních fastbacků meinstreamových značek... 😉
Je tu jeden nejmenovaný nick, na který by se tahle reakce hodila, ale tento to zrovna není... 😉 😄
Sorry,ale znám tě jako neochvejného onanistu,kterého orgasmickým způsobem pohlcuje bakelyt koreje.Možná to budou náky ropný ftaláty,či jiný,potenciální halucinogen.
Vím,že jseš prostáček,co doma leští hnůjdaj ponny,kterej je ještě tatkuv.
Evropa stagnuje,a tak jsem rád,že aspon něco tu má potenciál.Tak nastartuj tvůj pubertální rozhled,a začni provozovat aspon nákou formu mýšlení. 😄
Vím,že jseš prostáček,co doma leští hnůjdaj ponny,kterej je ještě tatkuv.
Evropa stagnuje,a tak jsem rád,že aspon něco tu má potenciál.Tak nastartuj tvůj pubertální rozhled,a začni provozovat aspon nákou formu mýšlení. 😄
Trakař, japonky, stavební kolečko, žebřiňák....
>😁
Nahoře huj, uprostřed ....no jak to říci.... nic moc?
>😁
Nahoře huj, uprostřed ....no jak to říci.... nic moc?
Prakticky každá vyšší střední. Vźdyť je to jen sedan u kterého si dozadu nesedne dospělý člověk a pokud ohne hlavu tak si tam sednou jen dva . Je to stejný nesmysl jako X6. Samosebou to to má svoje zákazníky . Neříkam ,že to není dobré auto a hezké auto ,ale taková onanie jako předvedl bloger GTI je už trošku přehnaná.
Tomu říkám výdrž.... ty musíš už ležet uplně vysušený pod heverem a jen poškubávat uslintanými koutky....
Btw.: máš nějaký vztah k zadkům vozů značky vw? >😁
Tak až nabereš sílu z těch orgastickopropagandistických hesel, tak popadni v zadní kapci trezor od Vuittona a následuj střelku směrem SVWatyně. Před vchodem pokorně poklekni, odříkej se znakem v ruce pár hesel, poté pozvedni nesměle vwoči a vejdi... Tichem, kde bude slyšet každé prasknutí prachu z cest na kovově lesklé dlažbě.... Jdi rovnou k Němu, neohlížej se - jen tak pozná, že jsi Ho hoden. A ..... pak je špitni.... VWemte si mé VWolvo a udělejte mi smlouvwu.... a pak - vesmír se otevírá - a s ním i vrata servisu - ano, přichází vystřízlivění >😁 >😁
Jaks to říkal? - Huculské pudy? >😁
Btw.: máš nějaký vztah k zadkům vozů značky vw? >😁
Tak až nabereš sílu z těch orgastickopropagandistických hesel, tak popadni v zadní kapci trezor od Vuittona a následuj střelku směrem SVWatyně. Před vchodem pokorně poklekni, odříkej se znakem v ruce pár hesel, poté pozvedni nesměle vwoči a vejdi... Tichem, kde bude slyšet každé prasknutí prachu z cest na kovově lesklé dlažbě.... Jdi rovnou k Němu, neohlížej se - jen tak pozná, že jsi Ho hoden. A ..... pak je špitni.... VWemte si mé VWolvo a udělejte mi smlouvwu.... a pak - vesmír se otevírá - a s ním i vrata servisu - ano, přichází vystřízlivění >😁 >😁
Jaks to říkal? - Huculské pudy? >😁
Je to hezké auto ,ale zase jako ty bych nad tím neonaval. Takových aut jako vw passat CC je mraky. Za stejné peníze jde pořídít i mnohem více než tuhle nudu
Micinko, kdo to máš pořád sledovat, ty tvé editace. Prvně to byla jedna věta, pak to prodloužíš o 3 další, já chci zvednout palec a ty to zkrátíš do nějakého a sám na sebe reaguješ... Shrnuto, příště ti nezvednu palec, ale nakopu do, prevíte! >😁
Uz ti to tu psalo hodne lidi, vazne ti neprijde jaksi nepremiove stupidni (aby sme si rozumeli...) vyber fotografii konkurence pro tve favority? 8-s :no:
Hoši hoši hoši... hoši. Klid, klid, klid. Co to tu čtu? CC je přirovnáváno k latitůdě [odkaz] 8-s :no: dokonce tu někomu vadí, že nová příď zphaetonovatěla... Jistě, garážového diskusního prosťáčka lze natrefit všude - biobuřta na korouhvi, froté ponožky v traktorových sandálech, na hajzlíku dva ročníky prošustěného speedu, život vetknutý do kréda: "mazdu 6 v základu nebo život", s rozvinutým garážovým komplexem, vysokým jak ixšetka na zimákách...
Sakra hoši, probuďte se, zde jsou třídní, mezitřídní, segmentární, antagonistické, krvelačné, mírotvorné i zelené životní pohledy mimo, tady jde o to, že nahoře máme doslova a dopuntíku designový (super)mainstreamový objektivní skvost, navíc v karosářské mutaci, která každýmu chlapovi rve doslova tanga ze slabin... Co už bys chtěl více, mazdu tři s dudama místo blinkrů?
Tedy nechť se každý hluboce a bedlivě zadívá na horní snímky, pak se obrní odvahou a zajde se podívat do vlastní garáže, zjistí si následně stav sporožíra, výši kreditu u Home creditu, a teprve potom ať vynáší soudy zatracení, soudy zmaru.
Tady, teď a neodvolatelně prohlašuji tu jedinou a nezměnitelnou pravdu - Volkswagen stvořil mainstreamového boha. Stvořil boha pro největší část populace, tedy pro mainstreamové (samozřejmě i supermainstreamové) lidi. Co je však důležité, diamantoví kovbojové uznale kývou hlavami, ano ano, na mistrovskou genialitu toho nejvyššího (CLS) navazuje ve střední velikostní třídě prémiový supermainstream v podobě modelu CC . Ano ano, dnes zažíváme LUCCULSKÉ hody, hody designové hojností, hody té nejvybranější estetiky, hody krás, hody v... nás.
Oceňmě již předznačenou phaetonovskou masku, výrazně pak oceňme dokonalou záď, tvar střechy, která zejména v pasážích nad "C" sloupkem dosahuje razance prémiového klenotu. Oceňme fantastický přední spojler, s geniálně "recipročně" tvarovanými výdechy, poskytujícími též vizuální azyl světlům mlhovek.
Nenechme se unést doslova nad...garážovou krásou kraleviCCe, a podívejme se na věc realistickejma vočima střední, v Česku bohužel prémiově decimovanou, třídou, tedy se na věc podívejme optikou lidí, optikou šoférů, kteří předmětný model budou řídit. Hledejme tedy koupitelné optimum, hledejme model, který by i cenově zůstal v mezích třídy. Vidím to na zlatý střed, tedy světový dvoulitr na dvěstě deseti koních. Takže pozor, pravda, jak známo, ta je tam někde venku... - dosavadní verze modelu stojí Kč 787.000 Ano ano, to je ten dokonalej rajc, cena více než příznivá, cena, v níž je ukryta světová technika, světový styl a nebojme sí říci, doslova vesmírná krása. Za necelých osm stováků... Zázrak...
Zakončeme tedy naše rozjímání nad tímto garážovým květem důvodnou konstatací - VOLKSWAGEN PASSAT , KRALEVICC WOLFSBURGSKÝ DRUHÝ, SLIČNÝ je absolutní trefou, doslovným vozem třídních snů.
BRAVWO - BRAVWO - BRAVWO :yes: [odkaz] :yes:
Sakra hoši, probuďte se, zde jsou třídní, mezitřídní, segmentární, antagonistické, krvelačné, mírotvorné i zelené životní pohledy mimo, tady jde o to, že nahoře máme doslova a dopuntíku designový (super)mainstreamový objektivní skvost, navíc v karosářské mutaci, která každýmu chlapovi rve doslova tanga ze slabin... Co už bys chtěl více, mazdu tři s dudama místo blinkrů?
Tedy nechť se každý hluboce a bedlivě zadívá na horní snímky, pak se obrní odvahou a zajde se podívat do vlastní garáže, zjistí si následně stav sporožíra, výši kreditu u Home creditu, a teprve potom ať vynáší soudy zatracení, soudy zmaru.
Tady, teď a neodvolatelně prohlašuji tu jedinou a nezměnitelnou pravdu - Volkswagen stvořil mainstreamového boha. Stvořil boha pro největší část populace, tedy pro mainstreamové (samozřejmě i supermainstreamové) lidi. Co je však důležité, diamantoví kovbojové uznale kývou hlavami, ano ano, na mistrovskou genialitu toho nejvyššího (CLS) navazuje ve střední velikostní třídě prémiový supermainstream v podobě modelu CC . Ano ano, dnes zažíváme LUCCULSKÉ hody, hody designové hojností, hody té nejvybranější estetiky, hody krás, hody v... nás.
Oceňmě již předznačenou phaetonovskou masku, výrazně pak oceňme dokonalou záď, tvar střechy, která zejména v pasážích nad "C" sloupkem dosahuje razance prémiového klenotu. Oceňme fantastický přední spojler, s geniálně "recipročně" tvarovanými výdechy, poskytujícími též vizuální azyl světlům mlhovek.
Nenechme se unést doslova nad...garážovou krásou kraleviCCe, a podívejme se na věc realistickejma vočima střední, v Česku bohužel prémiově decimovanou, třídou, tedy se na věc podívejme optikou lidí, optikou šoférů, kteří předmětný model budou řídit. Hledejme tedy koupitelné optimum, hledejme model, který by i cenově zůstal v mezích třídy. Vidím to na zlatý střed, tedy světový dvoulitr na dvěstě deseti koních. Takže pozor, pravda, jak známo, ta je tam někde venku... - dosavadní verze modelu stojí Kč 787.000 Ano ano, to je ten dokonalej rajc, cena více než příznivá, cena, v níž je ukryta světová technika, světový styl a nebojme sí říci, doslova vesmírná krása. Za necelých osm stováků... Zázrak...
Zakončeme tedy naše rozjímání nad tímto garážovým květem důvodnou konstatací - VOLKSWAGEN PASSAT , KRALEVICC WOLFSBURGSKÝ DRUHÝ, SLIČNÝ je absolutní trefou, doslovným vozem třídních snů.
BRAVWO - BRAVWO - BRAVWO :yes: [odkaz] :yes:
Co se týká samotné masky, tak už jsem psal, že mi dost vadí ten počet vnitřních lamel, zvlášť vzhledem k výšce masky. Původní PCC měl pouze dvě, a to ještě při vyšší masce, nový CC už má tři, stejně jako Latitude.
To horizintální dělení přední partie a různý počet lamel v přední masce se táhne s VW už pěkně dlkouho. Už kdysi třeba trojkový Golf vypadal se dvěmi většími lamelami masky mnohem lépe, než verze se třemi menšími.
Celkově facelift Passatu CC prospěl, zadní partrie a celkové zhranatěnění je plus, přední partie mohla určitě dopadnout lépe, samoptná hranatost masky mi nevadí, ale měla být jednoduchší, třeba jen ty dvě větší vnitřní lamely (jako před face) a rámeček spíš opticky potlačený, vnějšími stranami/hranami nevystouplý (viz současný Passat). Tahle maska celkově připomíná spíš současný Phaeton, než Latitude, ale i ten má o jednu vitřní lamelu míň.
Já jsem nikdy nebyl žádný velký obdivovatel designu Passatu CC ani před faceliftem, na VW byl místy až příliš "líbivý", i když některé detaily se mi (např. ty společné s roccem) libily/líbí.
To horizintální dělení přední partie a různý počet lamel v přední masce se táhne s VW už pěkně dlkouho. Už kdysi třeba trojkový Golf vypadal se dvěmi většími lamelami masky mnohem lépe, než verze se třemi menšími.
Celkově facelift Passatu CC prospěl, zadní partrie a celkové zhranatěnění je plus, přední partie mohla určitě dopadnout lépe, samoptná hranatost masky mi nevadí, ale měla být jednoduchší, třeba jen ty dvě větší vnitřní lamely (jako před face) a rámeček spíš opticky potlačený, vnějšími stranami/hranami nevystouplý (viz současný Passat). Tahle maska celkově připomíná spíš současný Phaeton, než Latitude, ale i ten má o jednu vitřní lamelu míň.
Já jsem nikdy nebyl žádný velký obdivovatel designu Passatu CC ani před faceliftem, na VW byl místy až příliš "líbivý", i když některé detaily se mi (např. ty společné s roccem) libily/líbí.
Tak nějak, ...na mě tohle i nový passat působí, nemohu si pomoct, jako taková ta novější hranatá volha - vychromovaná nudná velká plocha a nic víc, jen to má přední žebrování horizontálně a volha měla vertikálně 😢
Ty si hlavně zameť na svojem "dně", kde ses už tak dlouho zasekl. Nestačíš na to sám, tak se tu pokoušíš ohánět jinými, na které ovšem diskusně nestačíš taky.
Mimochodem zrovna webpaja napsal doslova: "U klasických modelů to není tak řvavé, ale u CC je ta podobnost smutná.", čímž mi dívá (minimálně částečně) za pravdu, nemluvě o tvé "sebereflexní" reakci: "U ostatních modelů mě ta podobnost nikdy nenapadla, u CC poprvé...."
Příště místo těch palců z..., používej raději zbytky rozumu... 😉
Mimochodem zrovna webpaja napsal doslova: "U klasických modelů to není tak řvavé, ale u CC je ta podobnost smutná.", čímž mi dívá (minimálně částečně) za pravdu, nemluvě o tvé "sebereflexní" reakci: "U ostatních modelů mě ta podobnost nikdy nenapadla, u CC poprvé...."
Příště místo těch palců z..., používej raději zbytky rozumu... 😉
Krásný výpotek, jen co je pravda. Víš, ono by ti neuškodilo občas se s předměty tvých onanií i svézt.... snad bys pak psal i normálně a ne ty propagandistické lži. Protože to co tu děláš je lhaní. A umíš napsat řádky jako diamant vybroušené, tak proč ujíždíš stále na těchto lejnech. Znovu a zřetelně: Kdepak se poděl ten frajer, který místo sebe dosadil tohleto? 8-s
CC ---- CLS >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
CC ---- CLS >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
...a odvez propagandistu.
Jak to říci: Další pěkné auto zimpotentněno... Po chlapském tuaregu je tu líbivá vana, po šmrncovním cc je tu uniformovaný impotent.
Interier - no je to fl, tak přidali aspoň jeden čudel na klimu.
Celkově, no jak to říci.... nebral bych. Ale je tu jeden, co má škodulí a fauvéček plné hangáry.... ale vzhledem asi k jejich funkčnosti či něčemu jinému jezdí staré Volvo, což je dobrý výběr.
A srovnávat cc s CLS - to už se musí mozeček hodně trápit, aby přinutil pacinky něco takového napsat. Ale jak velí soudružstvo: Propaganda....!
Jak to říci: Další pěkné auto zimpotentněno... Po chlapském tuaregu je tu líbivá vana, po šmrncovním cc je tu uniformovaný impotent.
Interier - no je to fl, tak přidali aspoň jeden čudel na klimu.
Celkově, no jak to říci.... nebral bych. Ale je tu jeden, co má škodulí a fauvéček plné hangáry.... ale vzhledem asi k jejich funkčnosti či něčemu jinému jezdí staré Volvo, což je dobrý výběr.
A srovnávat cc s CLS - to už se musí mozeček hodně trápit, aby přinutil pacinky něco takového napsat. Ale jak velí soudružstvo: Propaganda....!
Ne jen se ti snažím naznačit to co webpaja i ronault... Ale abys to pochopil/uznal musel bys mít nejdřív trochu důstojnosti a alespoň zlomek z míry intelektu, kterou považuješ za slabou.
Stále platí co jsem psal nad ránem, příspěvek od příspěvku klesáš hloubš. :no: Pánbů s tebou chlapče.
Stále platí co jsem psal nad ránem, příspěvek od příspěvku klesáš hloubš. :no: Pánbů s tebou chlapče.
uff, tak to neni co zavidet 😐 Kazdopadne verim tomu ze podobny pribeh se najde vsude ALE aspon je jasne videt ze VW je v kvalite proste jen tuctovy, kazi se (a nebojim se to napsat - i dle statistik) stejne jako MODERNI francouzka a korejska auta. Coz je na uberauto nic moc vizitka ;-\
Evropu dokonale obsadily produkty wv,tady má renomé jako nikdo jiný v mainstremových vodách.V Čině vstoupily na trh s takovým tahem na bránu,že člověk jenom tléska.
Amerika je pro WV dnes relativně malé odbytiště,a věřím,že s novým passatem a touto odou na automobilovou dokonalost prolomí ledy.Připočti k tomu Beatla,Golfa,Jettu...folkyš zvedne do pěti let prodeje minimálně 3x.
WV jede a tak děkuju bohu, že aspon něco funguje na tom našem starém kontinentu.
BRAWVo :yes: :yes: :yes:
Amerika je pro WV dnes relativně malé odbytiště,a věřím,že s novým passatem a touto odou na automobilovou dokonalost prolomí ledy.Připočti k tomu Beatla,Golfa,Jettu...folkyš zvedne do pěti let prodeje minimálně 3x.
WV jede a tak děkuju bohu, že aspon něco funguje na tom našem starém kontinentu.
BRAWVo :yes: :yes: :yes:
Vidim to stejne (vcetne toho, ze se mi z produkce VW libi asi jen tohle auto).
Ten novy predek je, jak nekdo poznamenal vyse, takovy americky. Ja bych dodal americky tuctovy. ;-\
Ten novy predek je, jak nekdo poznamenal vyse, takovy americky. Ja bych dodal americky tuctovy. ;-\
Dal jsem za 2. Jako facelift je to povedné, technicky vzato. Ano, je tu ale. Tak jako Passat, i tohle trpí tím pojetím hranaté masky, a světel. To co pěkně funguje na Polu, tedy jednoduché linky a geometrické tvary je na Golfu (celku) už problematické a ztrácí přímočarost, na Passatu zase té přímočarosti přebývá a celek působí opravdu více unyle, nevýrazně a v detailech až otravně, což o jeho předchůdci určitě říct nemohu. VW CC sice přináší aktualizaci v podobě umenšení zadních světel méně okázalou a továrně příslušnou grafikou, ale zároveň v tomto duchu ničí velmi zdařilou přední část, auto ztratilo svůj výraz, větší škodu napáchala, než změna masky, výměna světel s jednoduchým vnějším tvarem. Přitom výčnělek mohl být hranatý. Zde je třeba vzpomenout připravovaný facelift Superbu, a potencionální možnost podobného problému se ztrátou výrazu v souvislosti s novým designovým směrem u Škody. Uvidíme... Takže jako facelift povedené, ale.
To ano, není stejná, nikdo to netvrdí, ale v podstatě čerpá ze stejné myšlenky.
EDIT: No ale místo porovnávání, které ani já nemám moc v lásce, zkus napsat své subjektivní pocity a možná i trochu objektivního zhodnocení. To mě zajímá více.
EDIT: No ale místo porovnávání, které ani já nemám moc v lásce, zkus napsat své subjektivní pocity a možná i trochu objektivního zhodnocení. To mě zajímá více.
Podobně jako třeba lowend Logan po faceliftu... Takže nic moc poutavého, hlavně vzhledem k tomu, že předfaceliftové CC mělo nejlepší příď ze všech VW minulého "designového" "stylu"
Nafta moc co nabídnout silnějšího nemá, to je pravda, benzín s 220KW je podle mě dostačující. Převodovky s osmi stupni mi nepřijdou jako něco extra oproti DSG se sedmi, tam už moc rozdíl nebude. jinak náhon na zadek se dá kompenzovat 4x4 a u Audi to funguje dobře. Takže to určitě není konkurent premie, ale taková alternativa.
Světla Latitude nenavazují spodní hranou přímo na masku, je tam výrazný "schod", v tomto ohledu je Latitude někde mezi verzí CC před a po faceliftu.
Maska nového CC je (ve srovnání s Latitude) nejen výrazně hranatější ve spodní části, ale a má i mnohem tenčí obvodový rámeček, zejména při pohledu zepředu.
Tenhle tvar má třeba i Thalia a kde co, spíše jde o to, že světla přímo navazují na masku, viz příspěvek na nějž reaguješ.
Jenže předchozí CC nemělsvětla přímo ve styku masky, stejně jako Latitude. To je daleko charakterističtější než zaoblená hrana.
Hodnotím za 2. Všechno jak má být, zadní světla vyloženě perfetní, ale ten obrovský gril, hrůza. Měli ho zachovat ve stylu původného CC a ne passatu B5.
Samsung SM5 se vyrábí od 2009, to přišel tuším facelif Golfu a to bylo první auto VW s novou maskou. Passat měl facelift až později a před faceliftem měl zcela jinak tvořenou masku, rozhodně ne navazující maska přímo na světla. Pro Phaeton před faceliftem platí totéž.
Za mně pro CC zepředu :no: U takového typu auta bych trochu invence očekával, klasický Passat ještě z jednoduchými tvary a la Logan snesu, ale CC... 😐
Za mně pro CC zepředu :no: U takového typu auta bych trochu invence očekával, klasický Passat ještě z jednoduchými tvary a la Logan snesu, ale CC... 😐
Že máš nápadně delší vedení už vím i bez tohoto příspěvku, ale každý nemůže čekat, až tě "to" konečně napadne... 😉
Jsem rád, že to napsal někdo jiný než já, že auto zepředu vypadá teď jako Latitude, přitom se všem tolik líbí, hlavně těm, kterým se Latitude zepředu nelíbí.
Jsi mimo jako obvykle, své palce si strč někam (doufám, že víš kam).
VW má na trhu podobný tvar masky (jako Latitude) zatraceně dlouho, rozhodně dýl než Samsung a jeho "deriváty". Podívej se do diskusí pod představením Latitude, najdeš tam spoustu poznámek o tom, že má Latitude masku ala VW (dřívější Passat, Phaeton, Touareg...)
Viz 12:59
VW má na trhu podobný tvar masky (jako Latitude) zatraceně dlouho, rozhodně dýl než Samsung a jeho "deriváty". Podívej se do diskusí pod představením Latitude, najdeš tam spoustu poznámek o tom, že má Latitude masku ala VW (dřívější Passat, Phaeton, Touareg...)
Viz 12:59
Tvarem obvodu samotné masky má předfaceliftovaný CC k Latitude zjevně blíž (viz zaoblené spodní rohy a masivnější rámeček masky), co mi vadí na nové masce CC mnohem víc, je zbytečně velký počet vnitřních lamel, čímž má zase naopak blíž k Latitude on.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Poslední VW,který se mi líbil.....
Při pohledu na tuhle zmršeninu si vzpomínám na dobu před nějakými 15 nebo kolika to bylo lety.Co dokázali u Opela provést s tehdy tak krásnou Omegou,kterou necitlivý FL poslal do propadliště dějin.Toto je navlas stejný případ.
Při pohledu na tuhle zmršeninu si vzpomínám na dobu před nějakými 15 nebo kolika to bylo lety.Co dokázali u Opela provést s tehdy tak krásnou Omegou,kterou necitlivý FL poslal do propadliště dějin.Toto je navlas stejný případ.
Ty seš celej opačně. Rencek a Samsung jsou na trhu jakou dobu. A příbuznost je patrná nikoli s ostatními VW ale pouze s novým CC, které přišlo jako poslední... :no: :no:
moc jsem se tomuto autu nevenoval, takze by me nejake ty "všude přetřásané faily předfaceliftového modelu" zajimali
Motory (naftove) konci na 180k, coz je malo. V prevodovkach to na 8stupnovy automat od BMW taky nebude (nerikam ze prevodovka jako takova je zla) no a zadni nahon jsem nemyslel proto ze ho clovek proste chce a ani nevi proc, ale ve spojeni s rizenim a tezsim vykonejsim motorem je proste vyhodnejsi mit hnanou napravu jinde. koncepce vse vepredu mi pocitove nesedi (nerikam ze kazdy zakaznik na to hledi, mozna jich je jen 1/10).
Kazdopadne pod "Je to spíše dostupnější alternativa právě k premii, která nijak zvláště nezaostává." bych se klidne podepsal, jen doplnim ze do stejne ligy patri i Opel treba 😉
Kazdopadne pod "Je to spíše dostupnější alternativa právě k premii, která nijak zvláště nezaostává." bych se klidne podepsal, jen doplnim ze do stejne ligy patri i Opel treba 😉
A co se týče kvality, když si přečtu "recenzi" od vlastníků CC ,tak jsem trochu zdešenej jaký musí řešit trable.
[odkaz]
[odkaz]
Motory s 220Hp úplně problém nebude a převodovky taky ne. O pitomosti jako zadní náhon jako ukazatel premiovosti už vůbec ne. Ale tam zase CC nabízí 4x4. Každopádně to určitě není konkurent premiového segmentu. Na to je v koncernu Audi A5 sportback. Je to spíše dostupnější alternativa právě k premii, která nijak zvláště nezaostává.
Například v transporteru, nebo v Amaroku ho mají. Sice se sníženým výkonem, ale mají. Nebylo by od věci, pokud by ho poštelovali na nějakých cca 150KW a dali do passatu, minimálně do CC by se hodil, když tam větší motor nejde nacpat. Ale podle mě to přijde s nástupem těchto motorů do Audi. Prozatím mají motorovou politiku, že místo nahoněného dvoulitru používají přiškrcený třílitr. S čímž tedy symatizuji více. Ale s nástupem nové A3 budou asi potřebovat nějaký silnější diesel. třílitr se tam zase nevejde a tak odhadují že vyjdou na povrch právě s dvakrát přeplňovaným dvoulitrem. Ten by se pak mohl dostat i do ostatních aut v koncernu.
co se tyče designu, tak ztrací grády oproti součastné generaci, předek ala Phaethon, okoukaný už při příchodu, v reálu si u mě polepší 😄 můj názor.
Souhlasim, je to MEGAPASSAT. Odpůrci VW budou ještě zatrpklejší, ale toto auto také chápu jako jediný exemplář, který je na hraně mainstream a premiový segment. 3er a spol. jsou koncepčně samozřejmě premiová třída, ale tohle auto jim prostě ubere zákazníky. Toto se o Insignii, mondeu a spol. se říciurčitě nedá.
Na prvý pohľad je jasné, komu šili nový vzhľad na mieru. Americký trh je zrejme pre tento voz ťažiskovým, nakoniec, napovedá to aj oznámené miesto premiéry.
Napriek GTI-ho tradičnej povinnej óde to pre starý kontinent môže byť trochu sklamaním. Veď prečo kupovať v Európe európske auto, ktoré beztak ušili podľa vkusu Amíkov?
Pre mňa je sklamaním interiér, jeho vek je evidentný a kvalitné materiály ani precízna montáž ho neskryjú.
Napriek GTI-ho tradičnej povinnej óde to pre starý kontinent môže byť trochu sklamaním. Veď prečo kupovať v Európe európske auto, ktoré beztak ušili podľa vkusu Amíkov?
Pre mňa je sklamaním interiér, jeho vek je evidentný a kvalitné materiály ani precízna montáž ho neskryjú.
Akcentuji Tvůj postřeh s přiblížením masky (jakožto markanty vozu) k Latitude! :yes😒br />
Do supermainstreamu zkrátka vede cesta jedině přes Renault resp. Samsung >😁 >😁
vidím to stejně, jen doufejme že zároveň odstranili i ty všude přetřásané faily předfaceliftového modelu. Tedy, že z pěkného auta udělali alespoň auto kvalitní... Když už nemohl zůstat alespoň stejně přitažlivý jako předchůdce...
Já celek nehaním...po designové stránce mu (VW) vytýkám "povinnost" sladit se s Passatem (i když odkaz na něj vypustili z názvu), protože CC měl od počátku jinou myšlenku. Svou kritikou také říkám, že to auto respektuji...protože u nějakýho novýho rendlíku se do obsáhlejších hodnocení nepouštím, nemá to totiž smysl. 😄
ač me design vw (jakkoliv bych při parametrech některých konfiguraci chtel) neoslovuje, toto je nade vsi pochybnost nesmirne zdarily a libivy futral. vse je na prvni pohled jasné a strucné a kupce nenechava na pochybach do ceho jde. nemit to tak prostoduchej design interieru, kterej podle mého názoru absolutně nekoresponduje s principy dle kterych byla vytvarena karoserie, tak snad do toho na 4-5 let jdu. p.s. na delší dobu je to líbivý až moc...
Bohužel se naplnilo moje očekávání a zklamání. Takový to býval krásný pašík CC, ale teď mu sebrali hodně z jeho krásného sportovního vkusu 😒 .
Nekrásnější designový počinek VW posledních let vypadající jako sportovně střižený oblek od Huga dostal manšestrové kamaše. Hlavní tvary jsou nadále úžasné, korekce zadních světel jak už někdo výše psal byla potřeba, přesto bych ocenil více invence tvaru jejich krytu a ne pouze kresbu LED diod.
Co však nevypadá příliš vábně je latituozní maska a světla, podtržená chromovými knírky v nárazníku. O tolik méně působivosti a originality než původní řešení...
Přesto díky celkové koncepci zůstane Cécé nejhezčím ve třídě, ale už bez výrazného náskoku.
Co však nevypadá příliš vábně je latituozní maska a světla, podtržená chromovými knírky v nárazníku. O tolik méně působivosti a originality než původní řešení...
Přesto díky celkové koncepci zůstane Cécé nejhezčím ve třídě, ale už bez výrazného náskoku.
😄 Lowkicku, to nahoře je... doslovný designový supermainstreamový (středobodový) bůh, na tom trvám. Znám tvou estetiku, také cením A7 a spol., ale zde si musíme napsat, že to CC je vším (i tou svou nízkou supermainstremovou cenou) prostě trefou. Dokonale doplňuje právě ten prestižní svět CLS, A7 atd...
No jak z pohledu kvality, palety motoru, vykonu a prevodovek, jizdnim projevem podporenym pohonem zadnich kol a taky image znacky je premiova cast segmentu stredni tridy a pak nepremiova cast. Jsou to jen sny nekterych zdeze by se passat dotahnul na D3. Passat je tam kde ma byt a konkuruje (uspesne) tem kterym ma konkurovat. Reci os supermainstreamu jsou tak jen usmevne 😉
Akcentuji Tvůj termín "vlomil" >😒] Tento facelift ovšem subjektivně hodnotím jako nutné zlo...povinnost přizpůsobit se novému (hranatějšímu) stylu VW u ostatních novějších/faceliftovaných modelů...a CC na to díky svým profilovým liniím doplatil. Tohle roubování přední části není nejlepší, vzadu je to relativně lepší.
zaleži od toho ako sa na to pozeraš...snad niet pochyb že Touareg ma priam premiove kvality...passat je potom ten supermainstream kedže adekvatne vybavene modely su viac než konkurencie schopne proti premii
to je nepochybne znak toho ,že VW vie čo je dobre a chce vstupiť do WRC vo velkom štyle.oprav ma ak sa mylim,ale malo by to byť tak,že škode ostane S2000 a vw bude zastupenie vw group vo WRC?
Design originálu byl možná až moc zjednodušen, ale to je teď moderní. Vzhled je přehledný, stylový a "clean". Walter de'Silva (je to jeho design ne?) své kořeny v Alfa Romeo nezapře. Čas ještě zesílí krásu tohoto vozu. A teď jen takový vtípek - kdo si to tu chtěl koupit ten Superb za 1,1?
S tim supermainstreamem a utokem na premii... no co na to rict. Snad jen ze Passat CC si koupi ten co ma prave tu (jak pises) " tříčtvrtkou. " az mic bo v te relaci to je jedno z nejhezcich (nerikam nejlepsich) aut. Pochybuju ale ze kdokoliv jiny kdo neni takto vazan by misto tohoto radeji nesahnul po 3er/audi/MB C treba, ti jsou stale jina liga :-! Konkurence passatu je Insignie a Mondeo 😉
Stalo se to ceho jsem se bal. Puvodni Passat CC se mi jako jediny z produkce VW zamlouval. Bohuzel pro me (a podle me) je tento FL spis krok dozadu.
Tak tohle je poslední hřebík, prémiový supermainstream definitivně potvrzen. Zcela přehledně, výrazně a jednoznačně píši, že designový rozlet Volkswagenu v podobě nového modelu VWCC nabývá razance tříštivého granátu mířícího nejen do (super)mainstreamových řad, nýbrž i do řad prémiové produkce.
Vytváří se nový svět, svět velkých čtyřdveřových coupé, svět stojící nad ostatní souměřitelnou produkci, svět, který těží z dokonalého image, z dokonalého značkového předvoje a co je důležité, pokrývá potřebné kvalitativní třídní spektrum. CLS, A7, A5 SB, a nyní kraleviCC od VW. Do-ko-na-lé, vskutku do-ko-na-lé.
Design, automobilová krása v absolutním pojetí, segmentární přitažlivost, technická i materiálová vyspělost, to všechno dělá z modelu CC produkt, který se řadí po bok předznačených velikánů.
Nastal dějinný zvrat, (supert)mainstreamový produkt se vlomil mezi coupé elitu silnic přesně tak, jako to v segmentu velkých SUV dokázal Touareg.
Nadšení nezná mezí, zejména tedy u těch, kteří jsou schopni investovat částku někde nad tříčtvrtkou. Upřímně jim napišme, že výběr předmětného modelu je výběrem, který hranicí z garážovou extází.
BRAVWO PASSAT, KRALEVWICC GARÁŽÍ :yes: :yes:
Vytváří se nový svět, svět velkých čtyřdveřových coupé, svět stojící nad ostatní souměřitelnou produkci, svět, který těží z dokonalého image, z dokonalého značkového předvoje a co je důležité, pokrývá potřebné kvalitativní třídní spektrum. CLS, A7, A5 SB, a nyní kraleviCC od VW. Do-ko-na-lé, vskutku do-ko-na-lé.
Design, automobilová krása v absolutním pojetí, segmentární přitažlivost, technická i materiálová vyspělost, to všechno dělá z modelu CC produkt, který se řadí po bok předznačených velikánů.
Nastal dějinný zvrat, (supert)mainstreamový produkt se vlomil mezi coupé elitu silnic přesně tak, jako to v segmentu velkých SUV dokázal Touareg.
Nadšení nezná mezí, zejména tedy u těch, kteří jsou schopni investovat částku někde nad tříčtvrtkou. Upřímně jim napišme, že výběr předmětného modelu je výběrem, který hranicí z garážovou extází.
BRAVWO PASSAT, KRALEVWICC GARÁŽÍ :yes: :yes:
Know how Škody Motorsport tam je, a nejenom know how 😉 To ani nepopírají, tohle konkrétní Polo je první funkční prototyp, hybrid s díly ze Škody Fabie S2000, motor je z Leonu WTCC a základ je už nový. Příští rok už budou testovat plody svého vývoje i s novým motorem (ale to know how tam zůstane 😄 ).
..ale předchozí generace je pěknější, nevím co to s těmi automobilkami je, ale co se týče designu, tak nějak strnuly.
Rapid snad ještě ujde, ale uvidíme real...
Rapid snad ještě ujde, ale uvidíme real...
myslim,že up! celkom charakterizuje sučasny smer vw ,ale v tej najroztomilejšej podobe kedže sa jedna o mini
v pohybe vyzera vyborne verim,že tovarny tym škody sa podelil o všetky dôležite informacie a polkial sa do pola dostanu schopny jazdci uspech ho neminie :yes: p.s. vdaka za info
treba počkať na 2.0 bitdi to prinesie želane kilowaty...aj ked ja osobne by som uvyta l naftovy 5valec 😉
Zadek mooc pěkný, tam byla korekce potřeba jako sůl.
Předek taky docela fajn... tedy alespoň celkové tvary. Na můj vkus je tam moc chromu, ale to jistě nebude ve všech verzích. A pak mě moc neberou diody podivně rozsypané/zalomené v hlavním světlometu, ale to je zase celkem detail.
PS: pořád nechápu, proč VW na jedné straně věnuje tolik úsilí unifikaci svých modelů a na druhé straně představí Up!, který do ní vůbec nezapadá.
Předek taky docela fajn... tedy alespoň celkové tvary. Na můj vkus je tam moc chromu, ale to jistě nebude ve všech verzích. A pak mě moc neberou diody podivně rozsypané/zalomené v hlavním světlometu, ale to je zase celkem detail.
PS: pořád nechápu, proč VW na jedné straně věnuje tolik úsilí unifikaci svých modelů a na druhé straně představí Up!, který do ní vůbec nezapadá.
No a postrehl jsi, ze je to jen facelift? 😉 Vyssi nizsi se ti tak akorat muze zdat, v realu tam neni rozdil. A technicky? Bud to byla bomba dosud nebo nic, zadna zmena asi neprijde 😄
Mně se moc líbí, zadním světlům jsem u původního nikdy nepřišel na chuť, tyhle jsou parádní.
Nové ovladače klimatizace taky gut, těšim se, až je budu mít. Aktuální provedení je asi jediné na světě, které si ovládacím kolečkem stíní část stupnice.
Nové ovladače klimatizace taky gut, těšim se, až je budu mít. Aktuální provedení je asi jediné na světě, které si ovládacím kolečkem stíní část stupnice.
jedním slovem cesta zpět ,facelift se nepovedl ,ale čekal jsem to,když porovnám ty fotky před a po faceliftu mám pocit že by to mělo být opačně,prostě ten starší vypadá modernější a ty odporný diody jak cpou všude 😒
navyse to nove mi pripada akoby bolo vyssie a malo vacsie bocne okna ale mozno je to len klam na fotkach 😉
kazdopadne technicky to bude bomba niet pochyb
kazdopadne technicky to bude bomba niet pochyb
Před modernizací mu to slušelo víc. Přední část mi vyloženě nesedí. Zvlášť ty diody v předních světlech nejsou vůbec pěkné.
Ale 3,6 FSI je kompaktní, téměř řadový, motor (VR6), navíc bez přeplňování...
VR6
[odkaz]
V6 TDI
[odkaz]
VR6
[odkaz]
V6 TDI
[odkaz]
tak facelift se povedl víc, než jsem čekal... :yes: Jsem rád, že vpředu nešli zbytečně moc do hranata.... a zadek? >😁 :yes:
Tak hlavní problém je ten že 3.0 TDI V6 se do Passatů a Superbů prostě nevejdou. Pokud se nepletu tak podvozková platforma pro Passaty je pro motor na příč a Audi má na motory podél...
Na ten předek si asi budu muset chvíli zvyknout. Přijde mi, že tam dole vepředu něco chybí, nějaký náznak spoileru, něco výraznějšího jako měl předchozí CC. Ale asi to bude jen o zvyku, nový passat se mi taky moc nezdál a ted mi přijde v pohodě. Ale jinak se mi celkově líbí o něco víc než stávající CC. Takže :yes:
Marně čekám, kdy VW začne do Passatů dávat silnější turbodiesly, ale to by asi šli pro sobě (proti Audi) 😒 Velká škoda. 3.0TDI by se v tomhle autě vyjímal.
[odkaz] hm pripomina mi to študiu yety