Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Video: Ford Fusion – Exteriér a interiér amerického Mondea

Ford Fusion se představil na autosalonu v Detroitu a jasně naznačil, jak bude vypadat čtvrtá generace Mondea.
Zpět na článek
20. 1. 2012 22:33
Re: taku paradnu masku
prosim ta chod onanovat pod korejcov, tam si pis tie svoje dristy kolko chces, pod ostatnymi znackami sa radsej nevyjadruj
20. 1. 2012 17:14
Re: Masa Bob,
o tom že se bude Passat prodávat v USA jako tento Fusion, si určitě pánové od VW nechají rádi zdát
Avatar - Destract
20. 1. 2012 13:32
Re: Tak
a nebo ten pětiválec z focuse a ještě z toho udělat zadokolku >:-[]
Avatar - Dinar
20. 1. 2012 12:53
Masa Bob,
masa ´železa´ Ford. :-!
Maska z Aston Martinu určitě pomohla, stejně jako zúžení tvaru světel a propracovanější optika, ale základní tvarová linka je pořád ve stylu krabice na kolech, dlouhé, opticky těžké, vysoký ponton, příliš hmoty nad koly. Oproti stávající generaci sice pokrok, v roce 2015 bude ale vypadat jako deset let staré auto. :no:

Ovšem interier je naopak na velkou pochvalu, ani se nechce věřit, že jde o model automobilky tvořící interiery ve stylu bionicle, tohle je tvarově střízlivé s velkým citem pro detail a z obrázků se zdá i s citem pro použité materiály. Tady jednoznačně :yes:

O jízdních vlastnostech nemá smysl spekulovat, motory za jedna, masové nasazení dvojspojky taky, otázkou bude váha. Celkově, líbit se bude, sice těžkopádný, ale působí hodnotněji než předchozí generace, a také než velká část aktuálních modelů konkurence, úspěch má jistý, o míře toho úspěchu rozhodne příští passat, vw je na tahu. ;-)
20. 1. 2012 11:37
Tak
ještě tam vrazit foukaný šestihrnek z Tauruse SHO a nemá to chybu. ;-)
20. 1. 2012 09:30
Interier na jednotku
Je zjavné, ze vo Forde maju designovú schizofréniu. V mondeach je palubovka podľa decentného strihu. Vo focusoch je designovy masaker. Stale sa nevedia rozhodnúť, pre akú cieľovú skupinu je Focus. Mondeo je jasné. A Focus???
Avatar - 3_diamanty
20. 1. 2012 07:41
taku paradnu masku
nema ani AM vanquish >:D

dokonaly 5dverovy aston uz len logo na kapote chyba, kam sa hrabu korejci v kopirovani, ty su oproti fordu doslova originalni a jedinecni ;-)