Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mladík neudělal řidičák ani na 92. pokus

14 komentářů

lukas13
Tak, tak.

:yes😒br />
Je to jako kdyby měl nějaký prestižní deník sekci "bulvár", kde by se, na rozdíl od zbylého slušného obsahu, probíraly novinářské splašky.

To by "R-classovi" nepřišlo divné?
lukas13
Také se připojuji :yes: :yes: :yes:
Andy
pridavam se :yes:
Andy
Problem je v tom, ze podobny pitomosti nejsou navic, ale na ukor lepsich clanku, alespon to je muj dojem. Rezignace na kvalitu, technicke detaily, snaha zaujmout co nejsirsi publikum (=clanek musi pochopit i pologramotny), to neni nic, co si zaslouzi jakoukoliv adoraci.
R-class
Je tady pár vzkatů pro redakci tak pošlu něco na opačnou adresu....

Milý diskutére, charakter článku je jasně patrný již z jeho nadpisu, jestli to nejsi schopen rozlišit tak je tvá hlava víc v nepořádku než u hrdiny ze článku výše. Pokud to rozlišit schopen jsi a takový článek ti vadí, tak jej jednoduše nečti, nalistuj raději nějaký test nebo se vybouři pod svwolávačkou či rezavou skvrnou na jednom Hyundai. Je to tu pestré a každý si může vybrat co si přečte. Někdo honí jen čísla a tabulky někdo se rád osvěží nějakou kuriozitou. Jsem pro aby zde nebyly největší reklamní splašky na téma podpory erekce, ale jinak bych z toho nedělal klášter... Důležité je pouze, aby se nepřeklopily váhy... ...takže pokud tady zůstane stejné množství kvalitního čtení a jen přibude něco navíc, nemůže se přeci nikdo zlobit. Vždyť není nic snažšího než nezajímavý článek přeskočit. A buď si jist, že počty přečtení mají v redakci dobře spočítané... 😉

Pokud si tedy diskutére můj příspěvek čteš, zamysli se nad tím >😁
Anonym2811
:yes: :yes: :yes:
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Wen Věčněžasnoucí
:yes: :yes: :yes:
BlackSpirit
Je mi to hrozně líto, ale jak mám server auto.cz rád, tak poslední dobou kvalita článků opravdu hrozně klesá. Stále častěji tu vidíme bulvární články, které vypadají jak převzaté z Blesku, objevují se tu informace, které jsou údajně velice "čerstvé", ale přitom už se o nich ví čtvrt roku...

Jestli to takhle půjde dál, myslím si, že tento server tak přijde o mnoho svých pravidelných čtenářů a disktujících, což mi přijde jako velká škoda.

Jestli si redaktoři čtou diskuze pod svými články, doufám, že se nad tím zamyslí, protože opravdu nejsem jediný, který má tento názor. Neříkám, že tu jsou samé špatné články, to rozhodně ne. Jsou tu pořád dobré články, jen se tu více a více objevují články s irelevatními informacemi a články s bulvárním podtextem - jako kdyby nebylo o čem psát.

Pokud si můj příspěvek přečte někdo z redakce, prosím, zamyslete se nad tím, protože si myslím, že by možná bylo lepší nepsat mnoho článků za každou cenu a s úrovní bulvárních plátků, ale raději méně, ale za to by to bylo kvalitní počtení.
Kvasoň
Já myslel, že toto je server o autech? 8-s
King of rain
Prej to nebylo ani na povolení chůze po chodníku. >😁 >😁 >😁
Katikakus
...ale jdete uz s tim bulvarem do zadele!!!
Fugi
Ježiši Kriste, co to je za člověka? >😁
Ada je zase tady
To je prevzato z Blesku? :no: