Novinky
pelikoš
0
jojo
Přejít do diskuze
Na delší povídání to určitě je, ale nic to nemění na tom, že 370Z je pořád extratřída a za cca 800t. bych neváhal. Bohužel jsem ho za tuhle cenu viděl cca měsíc po koupi současného auta. Ale to je život, ani tak nelituju 😄
:no:
keď chceš robit rozruch, nalep si na auto několik nevkusných gýčových plastovo-chromových doplňků a jeď to protůrovat nejlépe někam na maloměstský náměstí, tohle je o něčem uplně jinym... Carreru sem vůbec nepleť 8-s
keď chceš robit rozruch, nalep si na auto několik nevkusných gýčových plastovo-chromových doplňků a jeď to protůrovat nejlépe někam na maloměstský náměstí, tohle je o něčem uplně jinym... Carreru sem vůbec nepleť 8-s
Nesouhlas, i ta nejstarší 350 Z vypadá líp než toto, takový nesoulad a dokonce místy kýč v tom vidím. Interiér budiž, ale exteriér se podle mě vůbec nepodařil. No a Carrera, to jsme úplně jinde 😉
Nemáte někdo osobní zkušenosti s 350Z a 370Z? Zajímalo by mě, o kolik se posunla 370Z dál oproti 350Z
ako interier tak aj exterier, urcite narobi aj viac rozruchu ako carrera :yes😒br />
dokonalost ma meno 370Z
dokonalost ma meno 370Z
"V případě atmosférického šestiválce o objemu 3,7 litru se pro modelový rok 2013 nic nemění a stejně jako v modelovém roce 2012 bude tato pohonná jednotka pohánět kola zadní nápravy prostřednictvím šestistupňové manuální nebo sedmistupňové automatické převodovky."
Bude zajímavé vědět, za kolik a kdy to bude v republice.
Bude zajímavé vědět, za kolik a kdy to bude v republice.