Profi
romgator
0
Měl jsem možnost se s tím vozem seznámit v Brně. Jediná vada na kráse je, že stupeň výbavy je tak mizerný. To ovšem neplatí u té nejvýší kategorii premium. Ale designové fakt paráda.
Přejít do diskuze
je nepochopitelné jak je evropa ekonomicky v háji a přitom vybírá na daních tak neuvěřitelné peníze...nad tím zůstává rozum stát...stali jsme se oběti vlastního úspěchu, pravidel a systému...
To by Myšák-kámoš vLibanonu hulil místo 50 ks 80ks >😁 V Thai stojí cigára v přepočtu30-40.-Kč. Ovšem masáže jsou jen za 180-300.-Kč za hod, tady za 1500.-Kč a více. Kdo neviděl, tak neuvěří jak jsou manuálně zruční a hned Čecháčka přejde se povyšovat, protože jsme sto let za opicema. Infrastrukturu nemá cenu komentovat např. takové dálnice tady nikdy nebudou atd. Za 8 měsíců opět tam >😁
neboj se nejsi sám kdo zjistil jak moc náš stát okrádá na spotřební dani: v Libanonu(taky dovoz pohonných hmot) je litr za 19CZK/litr a to není vše: takový tabák to je uplný ráj >😁 krabička vyjde v přepočtu za 10-12CZK v závislosti na značce, ty nejlevnější místní dokonce za 7CZK, i jídlo a pití je tam vcelku levné-přibližně na 40% tuzemských cen, horší je to ovšem s letovisky-tam jsou ceny téměř na evropské úrovni(restaurace, bary atd...)
Tady valím oči... Nevěděl jsem, že minulá generace na tom byla tak špatně. Jak kdyby ho před testem nařízli.
Nezbývá než doufat, že nová generace D-Max nebude troska jako ta minulá😒br />
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
a Thajci si svá autíčka udržují a vylepšují. Nejvíce jsem viděl pick-upu od Toyoty a dle mého je Isuzu na 2.-3. místě. Překvapivě málo zastoupená je Mazda. A ve městech není vidět rezavý či omlácený auto. Chtěl jsem přidat pár fotek aut z Thai i krásné Isuzu, co jsem letos vyfotil, ale nejde to. 😢 Cena benzínu jen 18.-Kč/1l. :yes: A ropu dováží.