Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kia Sephia nebrzdila, rozhodl definitivně soud

9 komentářů

j.boca
No jo, jenže na to příjdou. Tohle je elegantní řešení a ještě můžu žalovat KIU a vidělat prachy >😁
PeterLuk
Veď hej, je rozdiel medzi KI-ou z roku 2000 a KI-ou z roku 2012, kvalita sa mení.
To však ľudia ako "nekupuji jetá auta a jeté spodky" nepochopia...
Dušan10
No 10 ročnú Kiu by som určite nikomu neodporúčal ... tak isto ako akékoľvek rovnako staré auto .....
npc
Chce to nalakat tchyni na vylet do kamenolomu s autem na LPG a cestou nenapadne nariznout hadicky a vcas utect . :-!
npc
technicka poznamka, co budou po 11ti letech sporu opravovat? Vzdyt ta auta budou z 90% uz davno na vrakaci.
PeterLuk
Navyše, Sephia je riadne starým autom. KIA je automobilka, ktorá v súčastnosti rastie a kvalitnie zo všetkých automobiliek najrýchlejšie. To znamená, že medzi KI-ou z roku 1994 a KI-ou z roku 2012 musí a aj je riadne veľký rozdiel... 😉
j.boca
Mám velký problém se svou tchýní, která ani po deseti letech manželství se nesmířila s tím, že jsem si vzala jejího syna a on, že si vzal mne.Všechno dělám špatně, kdybych se postavila na hlavu, tak jsemjá ta špatná. Máme spolu dvě krásné děti ona hučí své bludy i do nich. Nevíte kde se dá to auto sehnat?
Lukyman
No zrovna bych nejásal. Protože Kia Sephia je předělaná Mazda 323. Z článku není jasné, co bylo příčinou problému.
nekupuji jetá auta a jeté spodky
kupujte korejce >😁 >😁 >😁 >😁