Paříž 2012
Já jsem na tom stejně, Mám model 2011 CR-V a ta nová se mě nějak nelíbí, ten zadek je tam jak pěst na oko. Ještě že jsem nečekal na tuto verzi >😁
Ale sto lidí, sto chutí...Pokud se to někomu líbí, tak je to jeho pohled 😄
Ale sto lidí, sto chutí...Pokud se to někomu líbí, tak je to jeho pohled 😄
Honda ide riadne designom dole....Vozim si zadok v CR-V takže teoreticky by som mal byt Honda a CR-V pozitív ale TOTO? Hroza..... :no:
Když na nějaké auto existují dva naprosto bipolární názory, nalze dospět k nějakému konsenzu, to je jasné. Tak třeba na mě působí CR-V velmi dobře - na SUV až překvapivě dynamicky, právě i díky tomu řešení zádě, které se současně zcela funkční - má velký kufr, aniž by muselo vypadat jako kombík. Současně je hodně neotřelé, takže bude zase budit pozornost (to už dělá) a je to klasicky čistý, jednoduchý hondí design. Velmi dobrá práve, řekl bych. 😄 :yes:
Jenže CRV se dobře prodává už drahně let a rozhodně v tomto provedení to není hnus, jak naznačuješ...a krom jináho je to hodně dobré auto.
Zřejmě se Japonci opili u obrázků Volva a pak zplodili toto...
Kdybych neviděl, že je to Honda, myslel, bych že je to další čínskej designovej pokus. :no:
Kdybych neviděl, že je to Honda, myslel, bych že je to další čínskej designovej pokus. :no:
A vylučuje se to?
potvory jako veloster si taky někdo koupil a to je RCV proti tomu kráska.
potvory jako veloster si taky někdo koupil a to je RCV proti tomu kráska.
Jo, opticky ten zadek vypadá, jak kdyby k tomu auto vůbec nepatřil. A pak že designově tápe jen Subaru. Začínám mít pocit, že Honda přebírá otěže. Sakra.
To auto mi přijde jak nepovedený e😜eriment.
Kdyby všechny ty podivnosti jsem měl přejít, tak ten prapodivný batoh na zadku přejít nejde
[odkaz]
Kdyby všechny ty podivnosti jsem měl přejít, tak ten prapodivný batoh na zadku přejít nejde
[odkaz]
kolko ludi tolko chuti.....ja sa na tu hondu pozeram z kazdej strany a paci sa mi cim dalej tym viac..... ci uz spredu zboku zozadu a aj interier...vsetko uplne spicka nadherne :yes: Je to podla mna urcite zaujimavejsie auto ako nova CX5-ka ktora spredu vyzera nudne a akoby uz na trhu bola 5 rokov....CRV je daleko namakanejsie :yes: aj ked asi aj drahsie auto. Ale zase to je len moj nazor.... dizajn je predsa vec vkusu a je to subjektivne kriterium....niekomu sa zase viac paci tiguan alebo ja neviem ravka.....takze tak.................mne sa CRV paci
:yes:
novy civic je tiez super aj ked mna nejako neohuril ale toto SUV od hondy je skutocne parada :yes😒br />
Ano ma to zadne svetla z volva XC60 a vadi to niekomu? Aj Cecko ma predne svetla z octavky a co ma byt......dnes sa vsetko na vsetko podoba - aut je stale viac predsa ....kazde auto je pritom original nech sa ponasa akokolvek na ine auto.
Len sa pozrime na 80te roky a na tie hranate krabice ktore automobilky vyrabali a ktore boli na nerozoznanie od seba....pomyli si snad niekto Cecko s octavkou alebo CRV s volvom,,,,alebo nerozozname ceeda od astry alebo i20 od corsy? myslim ze to nehrozi....uz aj male deti rozpoznaju dnesne auta perfektne a lepsie ako mi kedysi za nasich mladych cias ......
Doba sa zmenila...aut je stale viac a tak je logicke ze iste dizajnove linie prvky a crty sa budu coraz castejsie objavovat na roznych znackach......nie je mozne aby sme mali 1234 roznych modelov a roznych znaciek a typov karoserii a vzajomne by sa nejake tie modely na seba neponasali.....najviac z toho tazi vw----spravi jednu dve plosiny a nejaky zakladny tvar a podorys a na jednom podvozku spravi 12 roznych modelov.....a preco aj nie? Nahodi rozne kabaty ktore sa tiez na seba velmi ponasaju a je to.....ziadny problem.....pri lepsom pohlade na rapid tam vidim spredu ciste polo zboku je to jetta....interier ma prvky aj octavky aj superbu aj fabie...proste vsetkeho....a co je na tom zle? Nic...................
Ano ma to zadne svetla z volva XC60 a vadi to niekomu? Aj Cecko ma predne svetla z octavky a co ma byt......dnes sa vsetko na vsetko podoba - aut je stale viac predsa ....kazde auto je pritom original nech sa ponasa akokolvek na ine auto.
Len sa pozrime na 80te roky a na tie hranate krabice ktore automobilky vyrabali a ktore boli na nerozoznanie od seba....pomyli si snad niekto Cecko s octavkou alebo CRV s volvom,,,,alebo nerozozname ceeda od astry alebo i20 od corsy? myslim ze to nehrozi....uz aj male deti rozpoznaju dnesne auta perfektne a lepsie ako mi kedysi za nasich mladych cias ......
Doba sa zmenila...aut je stale viac a tak je logicke ze iste dizajnove linie prvky a crty sa budu coraz castejsie objavovat na roznych znackach......nie je mozne aby sme mali 1234 roznych modelov a roznych znaciek a typov karoserii a vzajomne by sa nejake tie modely na seba neponasali.....najviac z toho tazi vw----spravi jednu dve plosiny a nejaky zakladny tvar a podorys a na jednom podvozku spravi 12 roznych modelov.....a preco aj nie? Nahodi rozne kabaty ktore sa tiez na seba velmi ponasaju a je to.....ziadny problem.....pri lepsom pohlade na rapid tam vidim spredu ciste polo zboku je to jetta....interier ma prvky aj octavky aj superbu aj fabie...proste vsetkeho....a co je na tom zle? Nic...................
Nicméně už u prvního modelu CR-V mi vadila i divně asymetrická "díra" pod maskou.