Novinky
T77
0
[odkaz]
Přejít do diskuze
Ale ani to nemusí být špatně, původní myšlenka bývá nejčistší a navíc z toho, co je vidět nelze říct, že tomu něco chybí, konečně je to jen model v malém měřítku.
JJ, z profilu tak vyzerá, kolesá by mohli byť menšie. Ale predok a interiér (sedana) je super, a zadok tiež... :yes: :yes:
a teď se mi nesmějte, protože pro to jenom těžko hledám správná slova - totiž působí to na mně dojmem, jako když designér nakreslí první skicu auta - takovou zjednodušenou, v hrubých liniích, potom ji je mně cizeluje a nakonec vyjde konečný produkt -automobil. No a tenhle auťák na mně působí dojmem jako kdyby byli hrozně nedočkaví a udělali ho hned podle prvního náčrtku...
Já se obávám, že by se to v Evropě moc neujalo - evropská konkurence by byla příliš silná. A ostatní trhy by to asi taky nezachránily. Takže se ani nedivím, že se hatchem příliš nezabývali.
Před pár dny jsem o tom vedl debatu pod Cadillacem ATS, že by se mi líbil hatch, s podobným čumákem, co má ATS. Myslím, že takoto designově pojatý hatch na trhu není a tudíž by si své zákazníky našel, zejména, pokud by byl k dispozici s "americkými" motorizacemi. Šestiválec v hatchi už moc značek nenabízí, ačkoli ani sedan nemá být v EU k dispozici s V6. Pokud by na tom zapracovali a zaměřili se více na styl, než na praktičnost, pak by to mohla být velmi zdařilá a úplně jiná konkurence pro Lancii (Delta).
... a mě se zadek líbí moc! Myslím, že více vertikálně už nelze zadní světla pojmout 😉 a i jinak má auto švih. Jen zadní dveře mají velmi malou šířku a zavazadlový prostor u tohoto řešení bude mnohem menší, než aby pojal golfový bag...
Studie potvrzuje, jak těžký život designeři mají: podle mě by se takovýto model chytil nejenom v Evropě, ale i ve všech amerických zemích na jih od Rio Grande. Tam totiž jezdí hatchbacků dost a dost.
Studie potvrzuje, jak těžký život designeři mají: podle mě by se takovýto model chytil nejenom v Evropě, ale i ve všech amerických zemích na jih od Rio Grande. Tam totiž jezdí hatchbacků dost a dost.