Ekonomika
alambert
no obávám se, abysme nezačali >😁
já to vidím jinak, fabia je prostě auto, udělané tak, aby bylo praktické a vyhovovovalo chudým čtyrčleným středo a východoevropským rodinám...stejně tak, jako třeba ford crown victoria byl podle mě prostě auto, postavené tak, aby vyhovovalo taxíkářům, autopůjčovnám, firmám apod....k takovým autům já chovám respekt...takový, že se až líbí...
micra je podle mě prostě nic...bezradný design, silně evokující dávno odešlou éru let devadesátých...ohavný interiér...navíc je to malé a nijak zvlášť praktické....
a ten styl je opravdu to poslední, co mě napadne, když micru vidím... >😁
já to vidím jinak, fabia je prostě auto, udělané tak, aby bylo praktické a vyhovovovalo chudým čtyrčleným středo a východoevropským rodinám...stejně tak, jako třeba ford crown victoria byl podle mě prostě auto, postavené tak, aby vyhovovalo taxíkářům, autopůjčovnám, firmám apod....k takovým autům já chovám respekt...takový, že se až líbí...
micra je podle mě prostě nic...bezradný design, silně evokující dávno odešlou éru let devadesátých...ohavný interiér...navíc je to malé a nijak zvlášť praktické....
a ten styl je opravdu to poslední, co mě napadne, když micru vidím... >😁
Tohle auto je po designové stránce odpad, hlavně ve srovnání s předchozí generací, která byla mimořádně povedená. Jakékoliv další doplňky z téhle bídy stylovku neudělají.
Co cos napsal, osobne vidim spise tak na Fabii 😉
Tohle ja takova polostylovka, na 500 to nema, ale Fabii to udela s prstem v nose 😉
I nazor me drahe polovicky, takove te zeny, zni jasne >😒]
Ty se hadas? 😉
Tohle ja takova polostylovka, na 500 to nema, ale Fabii to udela s prstem v nose 😉
I nazor me drahe polovicky, takove te zeny, zni jasne >😒]
Ty se hadas? 😉
alambert
podle mě je micra designový odpad, něco žvýkačka po půl dni žvýkání, bez chuti a zápachu...s ibizou a polem bych fakt nesrovnával...ty aspoň vypadají jako z 21. století...micra vypadá tak na ročník 98... >😁
ale tak asi se nebudeme hádat, těžko by to mělo větší smysl... >😁
ale tak asi se nebudeme hádat, těžko by to mělo větší smysl... >😁
S tim nejobycejnejsim autem se pletes, na to jsou tady taci jako Seat ibiza, Sade FII, Polo a to by bylo primo otresne, to by vypadala >😒] Pro mladou Francouzku, "takovou zenu, o ktere se mluvi" je to krasny doplnek 😉
alambert
to mi ale vůbec neni jasný, proč se módní časopis podepíše pod designově nejobyčejněší auto třídy s nějošklivějším interiérem, co kdy nissan v evropě prodával vůbec... >😁
Citace:"Podle Nissanu se má Micra ELLE stát ideální doplňkem pro nezávislou a zaneprázdněnou ženu."
To si jako pověsí na krk, nebo kam se to má připnout?
Jinak skvělej nápad, koupíš si šatečky, botky a k tomu jako doplněk auto. Jen aby to k sobě ladilo!
To si jako pověsí na krk, nebo kam se to má připnout?
Jinak skvělej nápad, koupíš si šatečky, botky a k tomu jako doplněk auto. Jen aby to k sobě ladilo!
sice bych za sebe neřek, že se mi zdála extra povedená v tom směru, že by se mně líbila, ale potenciál, aby posloužila v tomto směru, o kterém je tu řeč, rozhodně měla...
tomuhle by nepomohly ani sedačky z krokodýlí kůže, furt by to bylo NIC... >😁