Ekonomika
_MT_
0
Jen mi přijde trošku... vyšší. 😄 Byl jsem líný hledat, jestli to chápu správně.
Přejít do diskuze
Mne sa tiez páči , no ale na Slovensku nic? tu je základ za 15 100 E, sranda, tak to keby som ho isiel kupovat, tak asi by som zbehol do Ciech...
Že stojí +- 600 tisíc dolarů, což je 2x tolik co stojí základ v korunách. Zas tak nepochopitelné to není.
JJ taky bych to tak nějak řešil, Juke je v současné době nejošklivější auto na trhu brrr a také je uvnitř dost malý a i za 300tis drahý :no:
To je zavádějící. Crossover začíná na částce 541 tis. Co je levnější je pouze "-over." Ten "cross" mu jaksi nepřísluší.
nehledě na to, že v druhém stupni výbavy (accenta) je už velmi slušně vybaven. Za nějakých 270 000 bez DPH je to velmi slušná nabídka
já bych u aut slovo hnusný nahradil slovem zajímavý. Prostě žádné auto není hnusný. Buď je auto krásný, normální a nebo zajímavý. Vždyť ,,nejhnusnější,, auto na světě ( pontiac AZTEK ) je jedno z těch nejzajímavějších...
...jediný využití Jukeu vidím v tom, postavit ho před špajzku se sladkostma...děti by na ně přestaly strachy chodit
100 lidi 100 chuti, me se treba Juke libi, jedine minus a kvuli cemu si ho nikdy nekoupim je absence vetsi atmosfery, bejt tam nejaka atmo V6 v benzinu, tak je to jiste jeden z kandidatu do budoucna 😄
no tak mne sa to nahodou velmi paci :yes: mat peniaze nazvys, kupim si to ! a najlepsie s motorom z GT-R :-!
presne tak! , plus si zober, ze tam mas plnohodnotnu atmosferu, ktora ta prezije :yes: , nie trojvalcove haraburdy HTP >😒]