Ekonomika
_MT_
0
Každý model byl jako první představen na domácím trhu. Často se postupuje podle významů jednotlivých trhů. Je to prostě "týmová režie". ;-)
Přejít do diskuze
guze
Pochybuju ze nekdo bude kupovat toto holatko, naopak zvoli vyssi vybavu ambition a tam je klimatizace v paketu s palubnim pocitacem za 5000.....(cerpam z konfiguratoru)
R32
Tak neviem no Škoda ani VW to zozadu tiež nevyhrali... Jednooký medzi slepými. >:-[]
R32
No vidíš... a už sú tu prvé argumenty prečo kúpiť Seat. Keď zoberieš klímu, centrál, 5 dverí a ESP ušetríš oproti Škode cca 10.000,- a rozdiel v základnej cene je len 3.000,- takže sa dá ušetriť 7.000,- za to isté auto ktoré sa vyrába na tej istej linke... :-)
Nicco
Kto nechce Skodovku, ktoru ma kazdy druhy a nechce platit vela za VW, skoci to exotiky z Pyrenejskeho poloostrova, ale je jasne, ze vela takych nebude.
rapper
dražší o 3000 Kč, to je teda balík ;-) Záleží také na stupni výbavy. Nabídky těchto dvojčat jsem nečetl, ale SEATy jsou většinou vybavené v základu o něco lépe.
overnight
hezčí a za "krásu" se přece platí :-) Každopádně jsme v ČR, takže to bude kusovka. Jinak nerozumím tomu proč tak pozdní příchod, když je to auto ze Slovenska . . .
Czerwik
Mohli tomu dať aspoň meno Wii... možno by oslovili Nintendo maniakov... >:D
Pekelná Micinka
Tak už jen pro ten pohled zezadu, kde se mi ty trojúhelníky zajídají už po několika vteřinách, je jasné, že Citigo je první volba. Konečně i značka je mi sympatičtější. [odkaz] 8-s
S8
no, ja myslim, ze se jich proda dost.......aby se mohly nasledne reexportovat a zkraslit statistiku i jinde ;-)
3_diamanty
kedze v cechach dominuje sesterske citigo.... a kto chce nieco viac cool zvoli su up... ale mii? ten velmi uspesny v cechach asi nebude