Novinky
Ronault.
0
Náhodou je, tedy pro toho, kdo jí dělá >😁
Přejít do diskuze
Děkuji za tvé pohotové potvrzení mého příspěvku o vážné poruše tvé osobnosti... 8-s
:-!
P.S. Se svými "zažívacími" problémy zkus nějaký jiný server, zabývající se touto problematikou...
:-!
P.S. Se svými "zažívacími" problémy zkus nějaký jiný server, zabývající se touto problematikou...
Že jsi pod "tlakem", když sem píšeš, to už víme, to nám nemusíš dokola potvrzovat, já jen psal, že budeš pod tlakem nejspíš "imrvére"... 8-s
Jak si postoupil v léčbě svých problémů..., co ta anonymní internetová (vulgární) "odvaha"...pomáhá ti to aspoň částečně...
je mi tě líto, tvé pocity méněcennosti a absence odvahy v reálném světě musí být (podle tvých primitivních reakcí) silně deprimující... :-!
P.S. Chápu, že ti chybí přátelé a nějaká ta "partička", ale s tvým "uvažováním" jsou pro tebe i takto běžné "věci" docela nedostupné...
Jak si postoupil v léčbě svých problémů..., co ta anonymní internetová (vulgární) "odvaha"...pomáhá ti to aspoň částečně...
je mi tě líto, tvé pocity méněcennosti a absence odvahy v reálném světě musí být (podle tvých primitivních reakcí) silně deprimující... :-!
P.S. Chápu, že ti chybí přátelé a nějaká ta "partička", ale s tvým "uvažováním" jsou pro tebe i takto běžné "věci" docela nedostupné...
Jak v tom člověk lítá, tak asi prodá klidně i své poslední auto..., "matroš" přece taky "něco" stojí, že...
Jen nevím jestli jsi v "tlaku" skoro pořád, nebo jen vždycky, když sem zrovna píšeš...? >😒]
Jen nevím jestli jsi v "tlaku" skoro pořád, nebo jen vždycky, když sem zrovna píšeš...? >😒]
Tak Kabáti pějou hlavně ty hospodský povídačky bazarovejch "Venců" o tom, jak je HTP na ho.no a jak ten jejich žigul táhne o sto péro >😁
No vidíš, mohl jsi při sledování tour říkat tátovi "hele, to je stejnej znáček našeho auta, jako má i Pierro!". Teď se ti akorát třepe kapsa s tramvajenkou, když kolem tebe projede to dlouhý Porsche na elektriku. 😉
A zaplatí to samozřejmě škodovek doma v garáži. A když už tak proč tam dávají i staré typy???