Novinky
Choochoo
0
Jsem to tu nechtel rozmazavat s tim klickem. Amici obcas prekvapi, takze vetsinou ani neberu ze ma auto zavadu, jen ze amikum tak nejak nevyhovuje, tak jako koberecky, plyn Toyoty,... >😒]
Přejít do diskuze
V článku nezaznělo to nejpodstatnější. Auto se může rozjet proto, že klíček lze vytáhnout i v jiné poloze, než P. 😄 Takže je to zase především o řidičích. Když u aut s manuálem necháte zařazený neutrál a nezatáhnete ručku, taky se rozjedete. >😁
Myslis tu medialni kampan v americe, kde vetsina americkych automobilek byla na pokraji preziti ? Takova nahoda, ze ? Jen kluci americky zapomeli, ze v priusech si ridici jednotka pamatuje poslednich par minu nebo ukonu - ted si nevzpomenu presne, a ukazalo se, ze drtiva vetsina bylk jen pojistny podvod. Zajimave take je, ze lide havarovali kvuli udajne zaseklemu plynu a nefunkcnim brzdam, ale meli dost zavolat na 112. Bohuzel ve sve dokonalosti zapomeli na to, ze paka automaticke prevodovky ma polohu N.
Tak to byl GM koncern možná.. už si to nepamatuju😊 To je jedno.. Jestli sem tě napadl neprávem tak sorry
No ze se zacly objevovat problemy Toyoty, zrovna kdyz byl automobilovy prumysl skoro v jeteli byl podezrelej, kor kdyz se problemy objevovaly vetsinou v USA 😉 O kvalitze Toyoty jsem nikdy nepochyboval.
Ale copak😁 Nejsi ty ten, co tady nedávno tak strašně plival na Jeep, jak sou ty auta uplne k * že vydávaj svoláváčky v USA?😁 Opět se potvrzuje má teze.. všechny auta sou si rovna😁 ( až na Škodovku samozřejmě😁 )
Ta medialni kampan, kterou mimochodem prizivovala prave Honda (nic proti ni) - mezi jinymi - byl novodoby hon na carodejnice. Toyota reagovcla nejlip jak mohla - nic nepopirala a postavila se k problemu celem. Udelala svolavacku a upravovala pedaly i kdyz se ve vysledku ukazalo, ze zadny problem s pedaly nikdy neexistoval.
Tak jsem kliknul na prvni odkaz a koukam, ze si taky zrejme pletes brzdu a plyn, jako ti, co se snazili z Toyoty vytriskat penize na odskodnem.
Toyota mela problemy s koberecky, ktere se shrnovaly pod pedaly. Zasekavajici plyn a samozrychlujnici auta byla davno prokazana jako pokusy o pojistny podvod. Tomu dnes uz opravdu nikdo neveri...
Toyota mela problemy s koberecky, ktere se shrnovaly pod pedaly. Zasekavajici plyn a samozrychlujnici auta byla davno prokazana jako pokusy o pojistny podvod. Tomu dnes uz opravdu nikdo neveri...
Ci ma ci nema je tych clanko kopa a ked sa to dialo bolo to snad vo vsetkych spravach. Netvrdim, ze Toyota je zle auto, ale postup firmy ci znacky takej bol dost zly a tym ich auta dost stratili.
Ten článok nemá žiadnu výpovednu hodnotu. Nenašiel som tam nič šokujúce, len že bola podaná žaloba a Toyota vykupovala auta za účelom ich následnej analýzy. Kiež by to robili aj ostatné automobilky.
Máš viac informácii? Rozpíš to prosím, zaujíma ma príbeh o tom ako niekoľko rokov Toyota niečo zatajila. Dík.
Problem s brzdanu napriklad. Co bol asi najvacsi ich skandal. Dokonca v USA jeden sedel za to dva roky. Po tomto bola toyota ako znacka skoro vytratena z top 10 znaciek sveta, kde nejaky cas sa drzala dost s vysoko s coca colou.
Zkus rozepsat jake problemy Toyota roky tajila. Opravdu jsem zvedavy, co z tebe vypadne, Patriku...
Honda se chová jako jiné značky
US vyšetřovatelé z NHTS dostali desítky podnětů od zákazníků (včetně zadokumentovaných zranění) a v říjnu začali vyšetřovat modely Odyssey a Pilot. S výsledky seznámili Hondu a ta nyní musí reagovat.
US vyšetřovatelé z NHTS dostali desítky podnětů od zákazníků (včetně zadokumentovaných zranění) a v říjnu začali vyšetřovat modely Odyssey a Pilot. S výsledky seznámili Hondu a ta nyní musí reagovat.