Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Magazín Auto.cz (6/2012): Nová Octavia III a Volvo V40

18 komentářů

Arese
Ostrý ceed vypadá hodně dobře, jen doufám, že se vzpamatují a v definitivní verzi vyhodí tu elektrickou parkovací brzdu, nebo že si půjde zvolit normální mechanickou verzi!!! Jestli ne, je to pro me odepsané auto 😒
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Prowler
Maskovaný prototyp omlazene E-klassy, která bude mít premiéru v Detroitu, už jezdí po Plzni.
guze
You have no life.....
Ham.
:yes: za stoupající úroveň videomagazínu.
chalan
S tím motorem jsem se taky divil co to povídají za nesmysly 8-s , držák brýlí je sundavací doplněk někdy dost praktický.... :yes: no a srovnání s AMG či M je zatím docela předčasné než vyjede polestar verze >😁 jinak pán co povídal o BMW 3 se evidentně vyzná :yes: :yes:
4hill
Porovnávat standartní podvozek Volva s podvozky AMG či M divize BMW je dost mimo,ne?Pokud chcete porovnávat vozy tak vyzkoušejte alespon podvozek od R-designu..Stejně tak motor..nejsilnější je snad T5 se 187kw..A už vůbec nechápu jak jste mohli opomenout hlavní devizi V40 a to bezpečnost.Některé prvky jsou dokonce úplnou novinkou v seriové výrobě..No nic..hlavně že má na pikaču držák brýlí. :no:
Dixik2
Jízdu mám už objednou,pak napíšu dojmy.Předváděčky budou v naftě v Eleganci. Začátkem úora 2013 budou první auta-2 ks u dealerů. :-!
šmoula nešika
Nejspíš.
3_diamanty
a este rapid spaceback :yes:
3_diamanty
😉 tu mas prve videjko pro ceedu GT

[odkaz]

myslim ze sa mame na co tesit 😄 , zrychlenie na trojke do 140tky skutocne velmi pekne :yes:
šmoula nešika
Já taky, ale jen proto, že základní Cee´d a Pro_Cee´d se mi šeredně nelíbí.
šmoula nešika
Octavia III testy, Superb facelift, Yeti facelift, ...

Opravdu jsi seš jistý, že bude pokoj.

P.S. Seat Leon, Seat Ibiza Cupra facelift, VW Golf GTI, VW Golf Variant, VW E-Up!, ...
3_diamanty
ja sa tesim na ceed GT :yes:
3_diamanty
na dalsi rok maju v auto cz vystarane... pol roka budu sypat clanky o octavii a rapide :yes:
šmoula nešika
Taky se těším. Hlavně na verzi s halogenovými světly.
Aladeen
Teším sa na novú Octaviu , testy nesledujte , je to škoda času pretože všetci dostali od škodovky kľúčenky a budú ju vyspevovať , treba si to vyskúšať osobne ! 😉
šmoula nešika
Ach jo. Nefachá mně prodlužka na sluchátka a nechce se mi pro iPad. Takže tu sedím na zemi.