Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ferdinand Piëch: Kdyby koncern jednal fér, quattro by nevzniklo!

14 komentářů

ryccardo
Je mi sympatický tím, že se snaží myslet ne tupě respektovat pravidla a nařízení jako ovce. Viz vznik Quattra.
DonVito
Ty výsledky jsou nepopiratelné.

Ale to neznamená, že je mi ten člověk sympatický 😉
jamp
keby nemal ego, asi by nebol tam kde je. Rozhodovať štýlom to by bolo dobré, urobiť, ale nemusí to vyjsť, radšej to neurobím ... to môžeš doma.
_MT_
Jinak samozřejmě vím, že Audi koupilo FF ke studiu. Z technického hlediska podle mne zásadnější Jensen byl FFF 100, za kterým stálo GKN.
Nicco
Tym ze Daimler vyrobil draheho nastupcu Mungy, tak to dalo sancu Audi navrhnut quattro
KubikCv
Víte proč je to tak dobrý článek?
Protože jako téměř všechny z AUTOTIPu je jen převzatý a přeložený z německého autobildu :yes😒br />
Jak kruté >😁
white label
Přitom stačilo napsat, že o tom nic moc nevíš. Četl jsi aspoň tento článek celý?
Ale klidně se o tom rozepiš konkrétně, jsem jedno velké ucho...a hrozně rád se nechám překvapit.
white label
Souhlas.
Tyhle tradiční Barikovy pubertální projevy antikoncernismu už můžeme brát se shovívavou tolerancí k jeho duševní nezletilosti (samozřejmě myšleno v tomto konkrétním ohledu)... >😒] 😉
_MT_
Čímž chceš říct, že systém Jensenu FF byl stejný, nebo že je z něj quattro odvozené? Systém Ferguson Formula, který vyvinul, jak jinak, Ferguson pro F1, měl v Jensenu FF uprostřed viskózní spojku s rozdělením 37-63. První quattro mělo otevřený diferenciál s manuální uzávěrkou. Druhé T1. Tak kde je to kopírování?
Nicco
Naskok vdaka technike Daimleru
ryccardo
a mě je zase sympatický. Není to koukám žádný byrokrat a umí se přizpůsobit situaci a vytěžit z ní maximum. A jsou za ním vidět výsledky. Čili pro mě je to borec. :yes:
MarTin1
JJ celkem to z něj přímo stříká >😁 ale zase na druhou stranu on to za sebou má, ikdyž on jako osoba není zrovna můj cup of tea, tak se mu nemůže upřít, že je velkou osobností v automobilovém světě a má značný vliv i mimo VW.
Anonym
by hlavně nevznilo, kdyby ho neskopčili od Jensenu který ho měl dávno předtím, že ho audi dalo sériově do výroby >😁 >😁 >😁
sargis
Ze sa na Octaviawebe najde aj priestor na takyto rozhovor, som necakal. Prijemne spestrenie rana. Ferdi je jedna z osobnosti automobilizmu, ale to ego...to ego 😉 Marnomyselny ako jeho vysnivany Veyron :-!