Novinky
ryccardo
0
Je mi sympatický tím, že se snaží myslet ne tupě respektovat pravidla a nařízení jako ovce. Viz vznik Quattra.
Přejít do diskuze
keby nemal ego, asi by nebol tam kde je. Rozhodovať štýlom to by bolo dobré, urobiť, ale nemusí to vyjsť, radšej to neurobím ... to môžeš doma.
Jinak samozřejmě vím, že Audi koupilo FF ke studiu. Z technického hlediska podle mne zásadnější Jensen byl FFF 100, za kterým stálo GKN.
Víte proč je to tak dobrý článek?
Protože jako téměř všechny z AUTOTIPu je jen převzatý a přeložený z německého autobildu :yes😒br />
Jak kruté >😁
Protože jako téměř všechny z AUTOTIPu je jen převzatý a přeložený z německého autobildu :yes😒br />
Jak kruté >😁
Přitom stačilo napsat, že o tom nic moc nevíš. Četl jsi aspoň tento článek celý?
Ale klidně se o tom rozepiš konkrétně, jsem jedno velké ucho...a hrozně rád se nechám překvapit.
Ale klidně se o tom rozepiš konkrétně, jsem jedno velké ucho...a hrozně rád se nechám překvapit.
Souhlas.
Tyhle tradiční Barikovy pubertální projevy antikoncernismu už můžeme brát se shovívavou tolerancí k jeho duševní nezletilosti (samozřejmě myšleno v tomto konkrétním ohledu)... >😒] 😉
Tyhle tradiční Barikovy pubertální projevy antikoncernismu už můžeme brát se shovívavou tolerancí k jeho duševní nezletilosti (samozřejmě myšleno v tomto konkrétním ohledu)... >😒] 😉
Čímž chceš říct, že systém Jensenu FF byl stejný, nebo že je z něj quattro odvozené? Systém Ferguson Formula, který vyvinul, jak jinak, Ferguson pro F1, měl v Jensenu FF uprostřed viskózní spojku s rozdělením 37-63. První quattro mělo otevřený diferenciál s manuální uzávěrkou. Druhé T1. Tak kde je to kopírování?
a mě je zase sympatický. Není to koukám žádný byrokrat a umí se přizpůsobit situaci a vytěžit z ní maximum. A jsou za ním vidět výsledky. Čili pro mě je to borec. :yes:
JJ celkem to z něj přímo stříká >😁 ale zase na druhou stranu on to za sebou má, ikdyž on jako osoba není zrovna můj cup of tea, tak se mu nemůže upřít, že je velkou osobností v automobilovém světě a má značný vliv i mimo VW.
by hlavně nevznilo, kdyby ho neskopčili od Jensenu který ho měl dávno předtím, že ho audi dalo sériově do výroby >😁 >😁 >😁