Novinky
No samozřejmě, délková míra se i nadále zpřesňuje v závislosti na zpřesňování měření času a jen bůh ví, zda náhodou Francouzi nepoužívají nějaké lowendové vakuum. Nakonec byli to právě oni, kdo už na sklonku 18.století ustanovili etalon a tudíž měli dostatek času s ním manipulovat ve svůj prospěch. >😁
Jistě, laskavě nepoužívej Emelův nick, je to trapné a ubohé. S Emelem jak jsme ho znali se dalo diskutovat, ty tady pouze mácháš číslama... :-! 😉
Mě se nové Clio taky moc líbí. A 90k je pro klidného řidiče (teda i pro mě) dostačujících, nehledě na to, že má být čtyřválec 1.2 Tce se 120k.
Jen se spíš divím, že tady nikoho nezaráží ta cena (podle mě hodně přemrštěná). Když si jen vezmete hatchback Clio 0.9 Tce výbava E😜ression za 289tis + 10tis barva a nic víc, tak jste na 300tis + doplatek za Grandtour + 20tis = 320tis Kč. Když to porovnám s Meganem Grandtour, tak to moc dobře nevychází. 😢
Jen se spíš divím, že tady nikoho nezaráží ta cena (podle mě hodně přemrštěná). Když si jen vezmete hatchback Clio 0.9 Tce výbava E😜ression za 289tis + 10tis barva a nic víc, tak jste na 300tis + doplatek za Grandtour + 20tis = 320tis Kč. Když to porovnám s Meganem Grandtour, tak to moc dobře nevychází. 😢
A co se jezevčíka týče😒br />
Fabia: 4247x1642x1498
Clio: 4262x1732x1448
Fabia je o 9cm užší a o 5cm vyšší, při srovnatelné délce. Není co dodat...
Fabia: 4247x1642x1498
Clio: 4262x1732x1448
Fabia je o 9cm užší a o 5cm vyšší, při srovnatelné délce. Není co dodat...
Celkové tvary super, záď se moc povedla. Jen ty průzory ve třetích bočních oknech (a částečně i zadním oknu) vypadají podivně.
Mě se líbí nové Clio hodně a tohle vypadá taky dobře. Jen by tam měli dát nějáky silnější motor....mít nejsilěnjší motor s 66kw to je hodně slabé😞
Kvůli těm bokům to bude chtít větší kola a - pokud možno - se středy mírně dovnitř (konkávními..?).
Ty boky nejsou moc povedené, z některých pohledů vypadají až obludně.
Ale nejčastěji uvidíš auto že nebudou moc rušit.
Asi jako na E class - tam tě ty nabouchané zadní blatníky zarazí až na druhý pohled.
Klika je opravdu puberťácky hloupý úlet, to se dalo brát vážně jen na 156.
Ale nejčastěji uvidíš auto že nebudou moc rušit.
Asi jako na E class - tam tě ty nabouchané zadní blatníky zarazí až na druhý pohled.
Klika je opravdu puberťácky hloupý úlet, to se dalo brát vážně jen na 156.
Jj, ty zadní kliky nenacházej u kombi vůbec žadný zdůvodnění (když už u HB maj připomínat třídvířko), ale co se týká masivních boků, bude to chtít vidět naživo. Tyhle fotky jsou dost zkreslující, malej odstup, auto nafukujou...
Tá kľučka zadných dverí je fakt trochu mimo, ale k autu sa hodí predsa len viac a vyzerá to lepšie ako napríklad na Chevroletoch. Tie boky vyzerajú dosť dynamicky, som zvedavý v praxi ako sa budú špiniť...
Na to si mohol prísť už dávno, že GTI je nenapraviteľný ješiťák. Nestalo sa a asi sa ani nikdy nestane, že by uznal inú pravdu okrem svojej, a že by si niekedy priznal chybu, to je tiež skôr zo sveta fantasy... Môžeš mu napísať nepriestrelné argumenty, všetko jedno, ak nemá čím kontrovať, začne urážať - holt GTI. Ale poslednou dobou to s ním ide dolu vodou, kedysi sa s ním dalo diskutovať, dnes už obvykle vedie len monológy.
Ačkoliv si Renault nemohl odpustit pár trapáren - za tu největší považuji stupidní kliku dveří v zadním sloupku - vypadá pohřebák podstatně lépe, než výchozí HB.
I když na druhý pohled mi ta masa boků připomíná Lodgy 😄
S tímhle by Renault mohl zabodovat.
I když na druhý pohled mi ta masa boků připomíná Lodgy 😄
S tímhle by Renault mohl zabodovat.
Jj, samozřejmě mluvím o Fabii II. Fabia I je dodnes designově aktuální a kdykoliv nějakou hezky udržovanou vidím, musím ocenit její nadčasovost a čistý styl. :yes:
Takže opäť žiadna odpoveď na vyššie uvdené, len chabý pokus o zmenu témy.....Normálne som si len chcel ujasniť, či je pre teba na fóre o automobiloch priorita pri akejkoľvek príležitosti okamžite atakovať autorov príspevkov, alebo je prioritou vecná diskusia.....Iste, podľa teba si sa už vecne vyjadril -Clio=jazvečík. No, každý má iný názor na vecné argumenty....Skutočne nič osobné voči tebe, ale pri tvojom vzdelaní by som očakával iný typ vecných argumentov....A nie klesať k osobným útokom...No holt, každý má na to asi iný názor.....
A nové Clio - určite poznáš všetky technické detaily, kvalitu spracovania, máš na ňom najazdené tisíce kilometrov, poznáš skúsenosti majiteľov a preto ho vieš jednoznačne zhodnotiť, však.....alebo??
A nové Clio - určite poznáš všetky technické detaily, kvalitu spracovania, máš na ňom najazdené tisíce kilometrov, poznáš skúsenosti majiteľov a preto ho vieš jednoznačne zhodnotiť, však.....alebo??
No panečku, to jsou diskusní konce. Napadat oponentovy fyzické dispozice. Tvoje rétorika silně připomíná dílka legendárních novinářských pohůnků Kojzara s Boudovou. S nedostatkem argumentů se vyrovnáváš vlastně stejně. Já jsem pidlookej, Ronault unavenej a Klaudius pro jistotu vůbec neexistuje. >😁
No nic, v mých očích Clio žádnou rehabilitaci nepotřebuje. A co se týče tvých názorů na něj, já ti je vyvracet nebudu. Ale na to,aby tě tu stran hodnocení vzhledu aut bral vůbec někdo vážně, jsi měl myslet dřív. Dřív než jsi se diskvalifikoval adorací tohoto skvostu. 😲 >😁
[odkaz]
[odkaz]
Hezký den... 😉
No nic, v mých očích Clio žádnou rehabilitaci nepotřebuje. A co se týče tvých názorů na něj, já ti je vyvracet nebudu. Ale na to,aby tě tu stran hodnocení vzhledu aut bral vůbec někdo vážně, jsi měl myslet dřív. Dřív než jsi se diskvalifikoval adorací tohoto skvostu. 😲 >😁
[odkaz]
[odkaz]
Hezký den... 😉
Ne, jen z některých vašich příspěvků je cítit nasrání a jistý pocit zoufalosti, že ho prostě ne a ne přesvědčit o jiném názoru ( a dá se to pochopit) >😁 Jestli se mi to jen zdá, tak se omlouvám, jen diskutujte, rád si počtu 😄
Že vás to pořád baví >😁 Vždyť GTI vás sere úmyslně, má to jako zábavu a vy se pořád vztekáte >😁 Nejsem na ničí straně, ale když chce, dá se s nim mluvit i normálně ( a neberte mi zatim iluzi😁). Většina těchto příspěvků pro VW nebo proti FR jsou napsány přesně tak, že vás to totálně vytočí >😁 I když sem píši poměrně krátce ( kdysi sem tu byl před 3mi lety na MACZ, pro GTIho pořád pod stejnym nickem, aby nedošlo k mýlce jako s údajným Klaudiusem), tak diskuze sleduji už delší dobu a je to pořád dokolečka >😁 Napíše vám, že i od VW bude nej když se s prominutim vykálejí na zem a podtím se strhne hádka >😁
To, že jemu se nelíbí design FR aut, neznamená přeci, že je to ošklivý pro ostatní ne? Tak když se vám to líbí, tak se vám to líbí. Mne se to Clio celkem taky líbí, sice až na druhý pohled, ale určitě bych se s ním nestyděl jezdit, jen si na konečný verdikt počkám, až ho uvidím na živo. Osobně bych preferoval menší znak vepředu, jinak to bude fajn malé kombi. 😄
To, že jemu se nelíbí design FR aut, neznamená přeci, že je to ošklivý pro ostatní ne? Tak když se vám to líbí, tak se vám to líbí. Mne se to Clio celkem taky líbí, sice až na druhý pohled, ale určitě bych se s ním nestyděl jezdit, jen si na konečný verdikt počkám, až ho uvidím na živo. Osobně bych preferoval menší znak vepředu, jinak to bude fajn malé kombi. 😄
Argumenty? Ty sis snad všiml že tenhle nový Klaudius snad argumentuje? Nedělej se, že mu to baštíš. Zrovna ty bys toho bývalého Klaudia znát mohl.
S Fabii II souhlasim, Fabia I po Fl se mi doteď líbí více 😄 . Peugeot vypadá taky slušně a mne nepřišlo zas tak špatné i nynější clio kombi 😄
S Ibizou máš pravdu, ale když je v plné polní, tak ani naživo s hezkými koly nevypadá zle, jenže takových už moc na silnici nepotkáš 😄
S Ibizou máš pravdu, ale když je v plné polní, tak ani naživo s hezkými koly nevypadá zle, jenže takových už moc na silnici nepotkáš 😄
Neboj sa, tvojho fleka ti tam nikto nevezme. Ale keď sa bojíš, radšej si ho stráž, my už to tu nejak vydržíme.
Velmi se mýlíš. Pokud tu pak poměrně nesmyslně odkazuješ na toho Turpina, potřeboval bych vidět tebe, protože ta asociace nemůže být zcela náhodná 😄 Přímé pohledy zkreslují, řekněme, ale zde o to ani tak moc nejde, jde spíše o ty vytažené blinkry. Je to notorický problém (též mégane GT). Problémek je tudíž jinde. Úplně jinde...
Vhoď sem snímek, který v tvých (turpinovských) očích to clio rehabilituje.
Vhoď sem snímek, který v tvých (turpinovských) očích to clio rehabilituje.
Je ale dobrej, to se musí nechat... >😁 :yes: To mě ještě nenapadlo začít popírat identitu odpůrce, když už nemám čím argumentovat. 😉
Tak nádhera, říkáš.... >😁
V tom pohledu vypadá Ibiza hůř než Ben Turpin. >😒]
[odkaz]
A ta čistá záď jako by ji někdo nabral vidlema. Jenže, víš tohle o celkovém vzhledu neříká nic. To je právě ta zákeřnost přímých pohledů, které ty s oblibou (pochopitelně účelově) používáš. Tak si to užij... 😉
V tom pohledu vypadá Ibiza hůř než Ben Turpin. >😒]
[odkaz]
A ta čistá záď jako by ji někdo nabral vidlema. Jenže, víš tohle o celkovém vzhledu neříká nic. To je právě ta zákeřnost přímých pohledů, které ty s oblibou (pochopitelně účelově) používáš. Tak si to užij... 😉
Vidíš, a já si vždycy říkal, že mi tak říkávaly holky proto, že jsem je dokázal hluboce zasáhnout... 😲 :😉 >😁
GTIho mrzí, že nevyhrál diskutéra roku 2012, tak už od začátku sbírá čárky... >😁 No ještě pár příspěvků, pak pochválit pár testů, a třeba si zase přečteme něco novýho ze slintblogu... GTI ze sebe dělá mimoňe jen proto, aby se klikalo, na oplátku za to má svůj koutek na ACZ...
Jo, ten přepal na pátých dveřích by mohl být od blesku, pokud byl použit tak tam směřoval. Ale i tak je vidět, že všude kolem je tolik umělého světla, že by ten rastr bočního okna byl stejně vidět. Samozřejmě to nejsou běžné světelné podmínky.
Moc to výrazově dřeš. Jinak pochvala za snahu. Myslím, že si však rozumíme... Co se týká auta, pak dvěstěšvestka (jak ji nazývali mé děti) byla (v hatchbacku) nejkrásnějším autem své třídy snad deset let. Nechci to sem nyní tahat, ale tohle Peugeot prostě trefil dokonale. Ten kombík je k hornímu cliu jako blesk z čistého nebe. Ano, je to milý vůz. Trochu tam haprují zadní blinkry, ale v diskusním kontextu je to auto, které se líbí.
Můj názor na současné Renaulty je velmi kritický. Postrádám designovou vizi i designovou jistotu. Postrádám styl, postrádám aktuálnost.
Můj názor na současné Renaulty je velmi kritický. Postrádám designovou vizi i designovou jistotu. Postrádám styl, postrádám aktuálnost.
Zlodej kričí chyťte zlodeja. Pozri sa do zrkadla a vyskúšaj si si niečo bežne označované slovom "sebareflexia". Jediné, čo poslednou dobou v diskusiách robíš je, že urážaš ľudí s odlišným názorom. Nie Klaudiusa, ale GTI-ho niekto vymenil. Alebo preprogramoval, to neviem.
Poslouchají GTI, Clio vypadá dobře a zákazníky si najde. Vědí - mě se zase nelíbí ta jejich Ibiza. Oni asi mají rádi laciné designérské berličky, které přijdou na řadu vždy, když dojdou nápady jak opticky rozbít nudný vysoký bok. Nebo jinak - příště poraděj Seatu, aby celý auto zadal jedné skupině designérů. Takhle se 2 skupiny potkaly uprostřed auta a netrefily se o pár cm s tou boční hranou >😒]
Já mám rád design bez samoúčelných zbytečností a pokud možno s nějakou vychytávkou. Proto se mi z těchto malých kombi asi nejvíc líbí "žabožrout" 206 SW. Rozumějí GTI, to je čistý, praktický a přitom velice pohledný design.
[odkaz]
A k tomu zajímavá vychytávka😒br /> [odkaz]
Já mám rád design bez samoúčelných zbytečností a pokud možno s nějakou vychytávkou. Proto se mi z těchto malých kombi asi nejvíc líbí "žabožrout" 206 SW. Rozumějí GTI, to je čistý, praktický a přitom velice pohledný design.
[odkaz]
A k tomu zajímavá vychytávka😒br /> [odkaz]
Když budu konstatovat, že jsi dnes opět hulvát, tak neurážím, jo? To si nech pro někoho, kdo ti to zbaští :no:
Podle mě to je bleskem, možná slabším, soudě dle rohu zadního nárazníku, který je přesvětlený směrem od fotoaparátu.
Na a těmi snímky jsi si chtěl vysvětlit co? Vždyť ten čelňák, no to je přece doslovná nádhera. Nebo ne? Zrovna tak ta čistá záď. Nebo ti tam snad něco chybí?
Není to případným použitím blesku, pokud by to fotili přímo bleskem (tedy tak, aby blesk prosvítil to boční okno), musel by se někde na voze odrazit, a to znatelně více, než se odráží to okolní umělé osvětlení.
Konstatuji. Neurážím. Copak ty si nepamatuješ na bývalého Klaudia? Víš co já se s ním nadiskutoval? Tenhle mu nesahá ani po kotník. Navíc je to trapné, uzmout uvolněný, v nedávné minulosti známý nick :no:
V pátek přijde Captur. Doufám, že se taky stavíš a ostrým eurookem to zhodnotíš. Pak už snad bude od Renaultu klid. Pro letošek.
Je mi jasné, že fair-play ti nic neříká, ale neobtěžuj se, pracuju za tebe. 😉
[odkaz]
A tohle je "chuťovka" >😁
[odkaz]
A přitom je Ibiza ST opravdu docela hezké auto...
[odkaz]
A tohle je "chuťovka" >😁
[odkaz]
A přitom je Ibiza ST opravdu docela hezké auto...
Však je to kombinace osvětlení haly a blesku. Pokud by byl blesk vypnutý, bude efekt jiný, stejně jako v exteriéru za denního světla.
Inu, platí axiom o diskuzích s GTIm doslova. A marně se snažíš. 😉 Na to jsem už moc starý, než bych se hádal s tebou o tvých dojmech, takže dobrou 😉
Byl tu jeden, nedávno odešel natrvbaslo z diksusí. Měl totožný nick jako ty, tak mu nedělej svými aktuálními ubohostmi ostudu, s ním se dalo občas i podiskutovat, to ty jsi na tom o několik intelektuálních pater níže 8-s
Zadní boční okénko je stejné jako všude jinde, jen tady bohužel fotí redaktor pomocí blesku. Ale to těm bystřejším, co umí fotit a nemají jen drahou techniku na image, kterou neumí používat, viď, je jasné.
Nehľadaj v tom vedu, len proste prišiel na správnu definíciu reálneho stavu diskusií s tvojou účasťou na tému Renaultu. Čo je na tom ťažké pochopiť?
Zkus sklapovačky >😁 Chápu, žes dnes utržil direkt roiku, ale na mně se za to nezlob [odkaz] >😒]
Tak to si vedle, za tohle samotný blesk určitě nemůže, mimochodem někdy si zkus přes sklo nafotit interiér s pomocí blesku ... 😉
Tady by to mohlo být mnohem spíš silnějším přídavným vnitřním osvětlením, které se při podobných prezentacích běžně používá, např. na autosalonech. Ale může to být jen silným okolním umělým osvětlením, které se odstává přes prosklenou plochu do interiéru. Ale uvidíme naživo...
Tady by to mohlo být mnohem spíš silnějším přídavným vnitřním osvětlením, které se při podobných prezentacích běžně používá, např. na autosalonech. Ale může to být jen silným okolním umělým osvětlením, které se odstává přes prosklenou plochu do interiéru. Ale uvidíme naživo...
Cítím v tvých dnešních větách dokonalé rozčarování. Nebo, že bys to zadní boční okénko snad považoval za rajc třídy? >😁
Tak to jsem si oddychl. Diskuse mi votevřela konečně voko - auto je výborné, špatné jsou fotografie... >😁
Uznávám hoši, že to máte nyní přetěžké, neboť obhájit neobhajitelné je úkol nad fanouškovské síly, ovšem co je moc, to je moc - [odkaz] to zadní boční okénko, to je doufám zatím jen studie... >😁
No dejme si garážový digestiv, lépe řečeno... jednu hořkou... [odkaz] >😒]
P.S. Prosím vás, neví někdo kde je tu nejbližší prodejna seatů? [odkaz] :yes😒br />
BRAVO SEAT :yes:
Uznávám hoši, že to máte nyní přetěžké, neboť obhájit neobhajitelné je úkol nad fanouškovské síly, ovšem co je moc, to je moc - [odkaz] to zadní boční okénko, to je doufám zatím jen studie... >😁
No dejme si garážový digestiv, lépe řečeno... jednu hořkou... [odkaz] >😒]
P.S. Prosím vás, neví někdo kde je tu nejbližší prodejna seatů? [odkaz] :yes😒br />
BRAVO SEAT :yes:
Podľa mňa len neoverená informácia, ktorú si pár serverov dozadu nejaký flámsky novinár vymyslel a všetci ostatní opísali...
AXIOM DISKUZNÍ: Objektivní kvalita designu výrobku značky Renault je v přímé úměře s a agresivitou a vulgárností diskutéra s nickem GTI.
Já tu o clio již napsal to nejdůležitější - jezevčík roku >😁 Pokud to netrávíš, dej si pár dřepů a uvolni přetlak >😒]
A nebo fotit auto v místnosti bez blesku. 😉 A to jsi vítěz tolika fotosoutěží na MACZ 8-s >😁
Jistě, pokazit realitu fotkami je snadné. To my majitelé Fordů máme obtížný úkol realitu fotkami vylepšit. >😒]
Prosím redaktora aby si zašel do nějaké optiky a využil stále probíhající slevy na dioptrické brýle. Možná poté uvidí, že zadní světla opravdu nejsou na Cliu podobné těm z Golfu Variant - NAŠTĚSTÍ.
no zatial toho blbecka si zo seba urobil ty. Uz som ti davnejsie pisal viac krat ze ked budes pisat len pod clanky o vw, bude to pre teba lepsie. Ta tvoja hystericka reakcia len ukazala, ze clio povazujes za dobreho konkurenta 😉
Když už češtinu neumíš, tak sem nepleť výrazy, o kterých očividně nemáš páru. Až se to naučíš, můžeš je používat. Zatím na to nemáš :no:
Ty se pohybuješ diskusně pouze v kategorii líbí/nelíbí, to je pro mne ovšem rovina infantilní. Samozřejmě, že je mnoho aut která jsou (objektivně) vizuálně dokonalá a můj vkus je přesto odmítá, ale tím se nezabývej, tohle zatím zásadně přesahuje rámec tvých úvahových možností.
takže něco podle tebe vypadá výborně a tobě se to nelíbí? Ty jsi mi teda kabrňák. :yes:
Jestli jsi slepý, nedá se nic dělat, pokud ti pomohou i čísla, pak se na ně koukni, třeba tě to trkne ... i když....
Jestli jsi slepý, nedá se nic dělat, pokud ti pomohou i čísla, pak se na ně koukni, třeba tě to trkne ... i když....
Osaměle si nepřipadám a v Plzni jsem nestudoval, počítám ovšem, že osaměle si musíš připadat ty. Samotka v Bohnicích, co? 8-s >😒]
Já tu někde napsal, že se mi líbí Ibiza? Nahoře ti jen dávám příklad toho nejlepšího, opticky nejvyváženějšího kombíku ve třídě. Mě do toho netahej, já to tu jenom píšu... Jezevčík je jenom jeden - nové Clio.
Almara... >😁 Jak tě tu tak sleduju, ty o tom, cituji tě: "dělání ze sebe blbečka" budeš poměrně hodně vědět, viď 8-s >😒]
To ano, mimochodem na galerii fotek z pogova odkazu vypadá stejné auto mnohem líp a ani ze zadoboku už nepřipomíná MPV. Prostě dobře nafotit auto neumí každý...
Možná jenom naznačuje, že přímé pohledy bývají velmi zkreslující a o celkové vizáži auta mnoho neřeknou.
:yes😒br />
Není co dodat, mušky se najdou, ale zatím pro mě jasně nejhezčí malé kombi.
Není co dodat, mušky se najdou, ale zatím pro mě jasně nejhezčí malé kombi.
Ibiza ST ano, přestože naživo je to oproti fotkám slabší, ale Fabii Combi bych rozhodně mezi krasavice nezařadil. Ještě Peugeot 207SW ve verzi Outdoor je pěkný, ale pekelně těžký malý kombík.
Tady máte odkaz na belgické stránky Renaultu kde je Clio ze všech stran a v barvách.
[odkaz]
[odkaz]
A clio je co?Raketa na mars?Ta tvoje ibiza je pěkně k zblití i golf combi.Raději nepiš když k tomu nemáš co říct, děláš nebo jsi kdo ví, ze sebe blbečka.
Tak tady už přihořívá, ale co má zrovna s almarou společného Futuristův odkaz na nového Brouka netuším. 😉
Mne tedy Ibiza ST dost zklamala interiérem, který působí dosti lacině a plastově😞 Doufám, že ten Renault na tom bude lépe. Jinak IbizaST je hezké malé kombi 😄
;-\
Mám holt raději klidnější design, třeba nová Ibiza ST se mi moc líbí, Fabia Combi po faceliftu taktéž.
Za nejkrásnější malý kombík považuji zatím stále Peugeot 206 SW, jednou bych si ho z bazaru chtěl pořídit. 😄
Mám holt raději klidnější design, třeba nová Ibiza ST se mi moc líbí, Fabia Combi po faceliftu taktéž.
Za nejkrásnější malý kombík považuji zatím stále Peugeot 206 SW, jednou bych si ho z bazaru chtěl pořídit. 😄
Vidíš GTI, zase sa znižuješ k osobným invektívam typu "na naivity tvého formátu tu není prostor"....Je to dosť smutné, ak si nevieš priznať, že niečo také, ako je ten dizajn zadnej časti Golfu Variant určite nie je ideál krásy. Namiesto toho, aby si na to nejak zareagoval vecne, zaútočíš na autora príspevku trápnym osobným "útokom"...Ale v podstate je to typická reakcia väčšiny ľudí, ak dôjdu vecné argumenty....Len u teba by som to nečakal hneď v prvej reakcii.....Nemá byť toto diskusia o autách?
Já si onikám? Víš, co to znamená a jak se to používá? No očividně ne...
Clio je jezevčík a Ibiza tak nevypadá? Budiž, zase se tu dostáváme do střetu v oblasti designu, silně subjektivní záležitosti. Tobě se líbí Ibiza, budiž. Ale pak zde musí ten sám problém s "jezevčíkovitostí" také zaznít... 😄
Clio je jezevčík a Ibiza tak nevypadá? Budiž, zase se tu dostáváme do střetu v oblasti designu, silně subjektivní záležitosti. Tobě se líbí Ibiza, budiž. Ale pak zde musí ten sám problém s "jezevčíkovitostí" také zaznít... 😄
Nepřipadáš si někdy osaměle??? Hele, GTI, ty jsi stihnul vedle právničiny v Pzlni vystudovat i design? No v Plzni, tam bylo všechno možný... >😁
Ti si onikáš? Probuď se, na naivity tvého formátu tu není prostor, zde je to o autech, tedy... o dobrých autech, nikoliv o almarách >😁 Již v hatchbacku je to jezevčík, copak teprve ve velké tůře...
Chceš-li v tomto segmentu něco, co vypadá výborně, pak bez dlouhého rozmýšlení samozřejmě (a prakticky výhradně) [odkaz]
Chceš-li v tomto segmentu něco, co vypadá výborně, pak bez dlouhého rozmýšlení samozřejmě (a prakticky výhradně) [odkaz]
Ukaž nám něco krásného, co považuješ za auto v podobné kategorii. Něco, co způsobuje tu správnou kalhotovou cukaturu. V koncernu mě ani jedno nenapadá ... Ale to nevadí, všichni zde ví, že tvé vnímání skvělého designu začíná a končí u Pola. Bohužel ti jej zapomněli vymyslet jako kombi. Smůla. No teda spíš štěstí, protože jestli by to mnělo dopadnout jako Golf kombi, tak to s pánem bohem 8-s [odkaz]
Souhlasím s tebou, je to moc povedený kombík. Jediná věc, která mě zarazila při pohledu na fotky, je to provedení zasklení zadních bočních oken kufru, vypadá to, jak nějaký průzor do obrněného vozu. To tmavé orámování to strašně zvýrazňuje. To nemohli celé okno zatónovat?
Jak to, že je vzadu na nohy více místa než v hatchbacku , když zůstal stejný rozvor? Kde je tedy ten fígl?
Grandtour vypadá dobře, hooodně se mi líbí řešení zadního prosklení... Jak bude auto vypadat v základu na 15kách, toť druhá věc. Ale vypadá hezky a kupce si najde. Jsem zvědavej na cenu. Tipuju o 15t dražší než 5tidvířko... V pátek pak Captur, a rodinka je ucelená. Těším se.
Moje představa je, že reálná cena té konfigurace výše (co jsem napsal) ve verzi kombi je kolem 260-270tis Kč.
A to se bojím, že nebude.