Novinky
flexo
0
navyše ak ku nemu neponúka aj faceliftovanú prednú kapotu >😁
Přejít do diskuze
Ok, inzerát jsem nečetl.
Já jen, že testovací auta mají (nárazníky) tak olepené a znýtované, že nějak moc nepřipadá v úvahu z nich ještě poté něco prodávat, co je ve slušném stavu.
Já jen, že testovací auta mají (nárazníky) tak olepené a znýtované, že nějak moc nepřipadá v úvahu z nich ještě poté něco prodávat, co je ve slušném stavu.
Njn ani nevím odkud ty fotky jsou protože už je mám na disku snad půl roku. ten vodotisk přes fotky mi ale připomíná že byl sup vyfocený v číně, tady jsou ještě s pohledem na ten zadek [odkaz] a [odkaz]
Na konkurenčním webu jsem včera viděl i video, kde už jezdí u nás s maskováním. (Kdo chce, ať si to vygoogluje)
Největší změny mají být vzadu (sedan) - SPZ se má přesunout na víko kufru (včetně šikmých prolisů kolem SPZ jako má nová Octavie), zadní světla už nemají zasahovat do víka kufru a mají být LED. Přední světla se přiostří, do toho spodního výřezu světel přibudou LED pro denní svícení, mlhovky z Octavie III..
Největší změny mají být vzadu (sedan) - SPZ se má přesunout na víko kufru (včetně šikmých prolisů kolem SPZ jako má nová Octavie), zadní světla už nemají zasahovat do víka kufru a mají být LED. Přední světla se přiostří, do toho spodního výřezu světel přibudou LED pro denní svícení, mlhovky z Octavie III..
bol na predaj komplet naraznikov do ffiii st este pred oficialnym predstavenim. neviem odkial to oni beru. 😄
Škoda často tyto vozy (a nultou sérii) neničí, ale dává je k dispozici záchranným sborům pro cvičení (hasičům na stříhání). A mám takový pocit, že něco dávali i školám, popřípadě technologickým partnerům - z jednoho takhle vznikl elektromobil, jestli si dobře pamatuji, myslím, že Superb.
Tipujem no na detail ventila pneumatiky, podla toho polovica diskutujucich ohodnoti interier, jazdne vlastosti a vytvori cennik :-!
zde začalo odhalování nové Škody Superb 2013 (po vzoru Rapidu a Octavie III)...Co přijde příště? Pravá mlhovka a přední parkovací senzory - aneb to co chybělo na minulé fotografii :😉
Škodovka byla testovat v Polsku a nechce přiznat krádež vozu před premiérou.... Poláci podle zvyku auto hned rozebrali, ikdyž nevěděli, že tajty díly ještě neprodaj >😁 >😁
nárazník ako náhradný diel je nelakovaný, bez chrómových doplnkov či svetla. ide teda o rozmontovaný testovací voz.