Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Český trh v únoru 2013: Nejprodávanější malé terénní vozy, SUV a crossovery

6 komentářů

Louie Mejzr
Ták nazdar, na yetiho se vysrali a zrobili medvědy s térenkozu, amen
Duster je pekny, ale tak do pole
elac
Nevíte kde, tedy v jaké kategorii je zařazeno Subaru XV?
augustin
Tak v AT ma Yeti (i koli 4x4)ako na ruziach uslane 😉 a i my vo firme sme mali este pred 3 mesiacmi 2 kusy, jeden sa uz predal, lebo bol viac v servise ako na ceste. Bohuzial spomedzi nasich 30 aut je po "Kaskaji" najmenej spolahlive, tak prve ako i druhe. Chceli vybojovat od predajcu aspon 3 roky zaruky (v AT dava Skoda len 2 roky), bohuzial neuspeli. Predajca dal vsak peknu zlavu ale po 2 rokoch sa zacalo vsetko sypat.
Inac sa divim ,ze v AT nevidim ziadne CX5...jazdim naozaj hodne ale ak som ich videl 5, tak aj to je moc. Prim tu hra Tiguan.
Myslim, ze predajne statistiky budu CX-5 budu kolisat, podla toho, ako budu chodit lode z Japonska.

Mazda ma problemy pokryt dopyt...
PERNO
ja neviem kde sa ten yeti predava lebo na cestach je ich u nas "jako šafránu", fakt ich vidim iba sem tam a stále je to "vraj" najpredávanejšie "malé suv".
3_diamanty
ma velmi velmi dobre vysledky ..... vzhladom aj na to ze na auto sa asi aj dost caka a nie je to zrovna lacne SUV su tieto vysledky vyborne :yes: klobuk dole... a to sa este len rozbieha jej predaj...

klasika... yeti kaskaj duster H/K a tigi....... silna 6tka asi ostane vpredu.... mazda na nu predsa len nebude predajne stacit..... co ma vsak viac prekvapuje ako uspech CX5 je neuspech RAV a CRV .. ano viem... obmena generacii je tu... takze da sa to vysvetlit ten ich slabsi predaj... ale ked si zoberieme kde bola CRV a RAVka pred par rokmi a kde su teraz... tak to su stejne velke prepady.... pamatam si ako CRV bola v tejto triede pred par rokmi lidrom v cechach a aj na slovensku...a RAVka bola tiez vpredu... kaskaj pritom nie je o nic lacnejsim autom... a pritom predava ovela lepsie...

este raz klobuk dole pred CX5kou :yes: , duster uz caka na facelift podobne ako aj yeti a sportage.... tak sa necham prekvapit ako to dopadne :yes: