Novinky
Určitě souhlasím..., i když ani to všechno ještě jízdně nemusí stačit na nové CRS, takže uvidíme... a jak sám píšeš, tak i já: "Jsem zvědav".
😉
😉
Pindy o nástupci slavné 205 GTI tu máme s každou generací. 206 a 207 bohužel byly přesnými opaky. Ale teď i já čuju, že by to mohlo vyjít.
Pokud bude motor naladěn stejně jako v RCZ a převodovka bude taky stejná, nemůže to díky úbytku hmotnosti a větší mrštnosti dopadnout špatně.
Jsem zvědav.
Pokud bude motor naladěn stejně jako v RCZ a převodovka bude taky stejná, nemůže to díky úbytku hmotnosti a větší mrštnosti dopadnout špatně.
Jsem zvědav.
Ano - to už jsem (zrovna pod tím SSS) "potvrdila" 😉
PS: Bohužel (jednoznačný) "faktor zábavnosti" se (docela) TĚŽKO "dohledává", zatímco ty kW a Nm... 😄
PS: Bohužel (jednoznačný) "faktor zábavnosti" se (docela) TĚŽKO "dohledává", zatímco ty kW a Nm... 😄
Tak to jistě, o tom není sporu, je to pěkné, a to včetně těch zpomalených záběrů. Právě jsem shlédl ještě vedle ty dvě reklamy... no tak, na to se raději ani nedívej...
Podobně sestavit žebříček (údajně podle "zanechaných emocí") jen podle "obrázků" a papírových výkonů je dětinské, kolik z těch aut, ve svém "emočním" žebříčku, jsi osobně řídil? :😉 😉
Zrovna absolutní výkon není pro hh (zvlášť pro malý hh) primárně určující, viz SSS vzpomínaný v diskusi, nebo i v článku vzpomínaný 205 GTi.
to iste som tvrdil aj ja o minulom cliu 😉 a nakoniec z toho bola RS verzia 😉 [odkaz] na fotke to tiez vyzera ako auto pre dochodcov co povies 😉
co povies na takuto i20: [odkaz]
ked zo stareho clia slo spravit RSo a z uzkej vysokej fabie sa da spravit RSka tak by to slo aj z i20.... dizajn je ten nejmensi problem... i20 sa vsak zatial neorientuje na takuto verziu .... ak by to ale korejci chceli nebol by problem auto upravit
co povies na takuto i20: [odkaz]
ked zo stareho clia slo spravit RSo a z uzkej vysokej fabie sa da spravit RSka tak by to slo aj z i20.... dizajn je ten nejmensi problem... i20 sa vsak zatial neorientuje na takuto verziu .... ak by to ale korejci chceli nebol by problem auto upravit
kazdy ma inu volbu ine priority a ine poradie... toto je moja volba co som pisal.... samozrejme ty mas inu a aj GTI ma inu... 😉
Nezlob se ale i20 je asi to poslední auto, který bych si dokázal představit jako HH 😄 Je to auto pro důchodce 😄
mno me se ve Swiftu Sport blbe sedelo, tak nejak moc nahore dodavkove a s malim vedenim sedaku, proto jsem ho nakonec tenkrat nekoupil (mohlo to bejt moje prvni auto koupene jako funglovka), a ze jsem si projizdku uzival v zime, ani tak me oproti predchozi generaci Clia Sport co jsem mel, nepresvedcilo ze je vyce zabavne nez prave ono Clio
ale tohle je individualni, ja si s Cliem rad zajezdil jak na AMD Brno nebo v Moste, tak na okreskach kterych okolo dost a dost >😁 pristi stage ume bude Exige >😒]
ale tohle je individualni, ja si s Cliem rad zajezdil jak na AMD Brno nebo v Moste, tak na okreskach kterych okolo dost a dost >😁 pristi stage ume bude Exige >😒]
Kombi sem ještě naživo neviděl, ale z tohohle segmetu je to pro mě asi nejzkousnutelnější auto + ještě Ibiza kombi (díky karoserii kombi samozřejmě).
p.s. proč tam neni Ibiza cupra/fr
p.s. proč tam neni Ibiza cupra/fr
Oprav si u 208 to "GTI", správně je - GTi. Taková drobnost, ale nedráždi hada bosou nohou... 😉
Jo však já s 208 souhlasim. Clio bude zajisté jízdně velmi dobré, jen v minulé generaci Clio r.s. vypadalo lépe 😄
Polo, to se líbí každému 😄 Peugeotu musíme však uznat, že dvě stě osmu střihnul božsky. A to clio... >😁
mne i20 zrovna ako nejaka nafuknuta bublina nepride [odkaz] to uz aj samotna 208micka vyzera bublinovitejsie 😉 [odkaz]
suhlasim... nove clio RS je omnoho civilnejsie a umiernenejsie ako predosla generacia.... uz to nie je take monstrum co bolo....
suhlasim... nove clio RS je omnoho civilnejsie a umiernenejsie ako predosla generacia.... uz to nie je take monstrum co bolo....
Já proti 208 vůbec nic nemám 😄 ba naopak, líbí se mi. Jen sem si rýpl ze srandy do tebe >😁
Jen se mi asi více líbily verze těhle všech vozů v nabídce v minulých generací.
Fiesta ST, Clio R.S. ... 😄 Tady se mi nejvíce líbí Polo Gti, potom 208 a dál už je mi to nějak jedno D😒br />
edit: i20 jako HH 😊 no to snad fakt ne😁 Vždyť je to taková nafouklá bublina 😁
Jen se mi asi více líbily verze těhle všech vozů v nabídce v minulých generací.
Fiesta ST, Clio R.S. ... 😄 Tady se mi nejvíce líbí Polo Gti, potom 208 a dál už je mi to nějak jedno D😒br />
edit: i20 jako HH 😊 no to snad fakt ne😁 Vždyť je to taková nafouklá bublina 😁
preco ten posmech? 😉 ... , yaris konci na vykone 73kw a nikto sa mu neposmieva... i20 bude o rok v kalendari WRC..... mozno sa casom dockame teda aj nejakej nadupanej i20tky v seriovom prevedeni....
inak v bielej vyzera 208micka vyborne... ako taky maly nazlosteny certik [odkaz] :yes😒br />
jednoznacne najlepsi maly HH... teda aspon co do dizajnu ... uvidime ake bude porovnanie s cliom RS na okruhu 😉
inak v bielej vyzera 208micka vyborne... ako taky maly nazlosteny certik [odkaz] :yes😒br />
jednoznacne najlepsi maly HH... teda aspon co do dizajnu ... uvidime ake bude porovnanie s cliom RS na okruhu 😉
Ale jako správnému zdejšímu diskutérovi ti musí býti jasné, že ti nějaký papírový kovboj za chvíli omláti o nos Clio RS, které má lepší technické parametry ( o 0.1 s na sto rychlejší)!! >😁
P.S. ty 208 by slušla tmavě červená, která se dává na 308Gti 😄
Mě se nejvíc líbí Polo 😄
P.S. ty 208 by slušla tmavě červená, která se dává na 308Gti 😄
Mě se nejvíc líbí Polo 😄
popravde z tychto kandidatov... je P208 u mna jasna volba 😉 ... a zanecha vo mne najviac emocii.. ano vyzera podla mna lepsie aj ako clio RS :yes😒br />
chyba mi tu snad uz len citroen DS3 racing v tejto tabulke... ktory je mozno este viac emocialnejsi ako 208micka ale ja radu DS nemusim a netreba to zase s tym barokom prehanat takze opat volim pezot
moje poradie...
1. 208GTI
2. Clio RS
3. Cooper S
4. Corsa OPC
5. Fiesta ST
6. Polo GTI
v tejto triede je to aj o motore a emociach a v tomto vw straca
nechcem sa dotknut clia ale pride mi pezot 208 podstatne elegantnejsi a solidnejsi uz len na pohlad ako clio, cena je oproti predrazenemu cliu tiez vyborna .... bravo pezot
:yes:
chyba mi tu snad uz len citroen DS3 racing v tejto tabulke... ktory je mozno este viac emocialnejsi ako 208micka ale ja radu DS nemusim a netreba to zase s tym barokom prehanat takze opat volim pezot
moje poradie...
1. 208GTI
2. Clio RS
3. Cooper S
4. Corsa OPC
5. Fiesta ST
6. Polo GTI
v tejto triede je to aj o motore a emociach a v tomto vw straca
nechcem sa dotknut clia ale pride mi pezot 208 podstatne elegantnejsi a solidnejsi uz len na pohlad ako clio, cena je oproti predrazenemu cliu tiez vyborna .... bravo pezot
:yes:
O "zábavě" zcela jistě URČITĚ - ta se ale (bohužel) na rozdíl od výkonu a točivého momentu v tabulkách NEuvádí.. 😉
PS: Máte pravdu že přes (výrazně) nižší výkon to ZAJÍMAVÉ "autí(čko)" asi nejspíš BUDE (a dle celkem "seriozních" zdrojů i JE 😄
PS: Máte pravdu že přes (výrazně) nižší výkon to ZAJÍMAVÉ "autí(čko)" asi nejspíš BUDE (a dle celkem "seriozních" zdrojů i JE 😄
Chyba - tato kategorie není o rychlosti, ale o zábavě - a v té je nejlepší Suzuki Swift Sport :yes:
No... až se tají dech. Design auta je úchvatný, nejprogresivnější karoserie subkompaktního mainstreamu, styl, jaký v dané třídě nevidět, v této verzi navíc oprávěná legenda. Výkon i cena (logicky) - vše špičkové. A pak, v čase bude tahle karoserie jen získávat na ceně. Ano, Peugeot v dvěstěosmičce překonal (nejen) sám sebe [odkaz] :yes:
PS: Znám ten motor (a převodovku) z DS3 Racing (tam je naladěn ještě nepatrně "dál") a špatné to NEbylo ne Ne NE 😉
(padla tady "výzva" na zikušenosti s HH, tak já 2 /AUTOCARem doporučované - jako NEJzábavnější vozy své doby/ měla a (tak trochu) tímhle jezdila (tedy tím "technicky spřízněným" DS3 😄