Videa
Anonym
0
Pěkné :yes:
Přejít do diskuze
Dobře.. FF není nejhezčí Ferrari, ale myslím si, že Panamera je hodně, hodně hnusnější..
Nebude to tak, že k určitému datu dojde ropa. Její cena půjde nahoru tak, až pozvolna udusí poptávku po ropě jako palivu pro obyčejný pohyb. Zbyde troška pro průmysl léky/plasty atd. Těžit se budou i ta ložiska, která se dnes +- znají, ale jsou nerentabilní. Nicméně u nás dojde asi dřív, než u nich ne? Takže my máme větší problém než oni. My až budeme v pokročilém důchodu, tak to zřejmě už zažijeme. Ne že by nebyla, ale tu dostupnost, jak ji známe nyní.
Len dokedy na to budú ešte mať? Majú zásoby ropy na 20 rokov a potom čo? Aby sa nestalo, že tí policajti presadnú naspäť na ťavy a budú naháňať cestných pirátov na koňoch. >😒] Každopádne cesta Dubaja a ostatných emirátov sa mi nejaví ako trvalo udržateľný rozvoj.
Tak tak, metrosexuálne Lambo s metrosexuálnym dvanásťvalcom zrýchľujúce na stovku za metrosexuálnych 2,9s; ako píšeš, žiadny rešpekt. >😒] 😉
Speciál pro pouštní rally může mít klidně 400 litrů paliva, to je také slušná volba. Pořád ti to nepomůže zmizet vzdušné hlídce.
Porsche si do značné míry nadrobilo samo (vyhazování peněz na projektech, které nikam nevedly, neefektivní výroba atd.), ale Cayenne nakonec k přežití nepotřebovali (což nemohli dopředu vědět) - posloužil však k živení transformace na plnoformátovou automobilku, což jim mělo zajistit stabilitu a samostatnost (na rozdíl od Ferrari za nimi nestála žádná velká automobilka, která by je podržela v případě nutnosti; Fiat do Ferrari strčil v minulosti nemálo peněz).
Aventador je super auto,je krásné má super technické parametry a skvěle se ovládá,ale s těma dalšíma dvěma už to tak slavné není. Camaro je Máslo kára takže je to auto na image a na rovný cesty takže jestli v Dubaji nemají zatáčky,tak jo ,ale jet s Camarem do zatáčky jinak než smykem snad ani nejde a FF má zas výbornou techniku,ale Octávka komby vypadá líp, A proč by neměli, když na to mají? odpověď: FF je hnusný a Camaro líný a neohrabaný a Aventador je ok
Ono staci mit nejaky 3.0TDi BiTurbo s 230KW a pockat si az jim po 150KM jizdy dojde benzin >😁 (otazka jestli vubec v Dubaji naftu znaji)
A proč by neměli, když na to mají. Že my v CZ máme 20 let po revoluci jen dluhy, to už je jenom náš problém ;-\
Řekl bych, že Ferrari dosáhlo vrcholu do poloviny 90tých let. 288GTO, F355... 😄
Ale co to plácám.. jakýkoliv Ferrari bych chtěl mít na zahradě >😁 Jen se mi více líbí starší modely.. s vyklápěcími světly.. >😁
Ale co to plácám.. jakýkoliv Ferrari bych chtěl mít na zahradě >😁 Jen se mi více líbí starší modely.. s vyklápěcími světly.. >😁
Ty jsi trochu prosťáček. To, co platí u Porsche, že díky Cayennu se udrželo při životě, určitě neplatí u Ferrari. U těch je každý model ziskový a prestižní, nemají problémy tohoto typu.
Né všechno drahé je kvalitní a né všechno drahé je hezké,ale na to si asi moc hloupí aby jsi to pochopil což od tebe ani nečekám
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Je dobře že se ti FF a Kalifornia líbí dle mě ani jedno z jmenovaných není opravdové Ferrari,ale díky ziskům z těchto modelů může Ferrari zase vyvíjet opravdové Ferrari,jako je 458 a La Ferrari :yes:
Mně se FF líbí, svoje první FF jsem viděl naživo až v Dubaji, tedy na místě, kde to auto dává smysl ze všeho nejmenší (s pohonem všech kol) - no a od té doby jsem žádné jiné neviděl /v provozu/. Každopádně, mít doma FF na zimu a Californii na léto by mi vůbec nevadilo😄
ale zas má rovnako šialené zrýchlenie aj na spiatočku 😁DDD. Nanič, ale o ktorom aute sa to dá povedať 😁DD
Napsáno velmi odvážně, ale velmi pravdivě (až na ten nadpis souhlasím ve všem). FF je velmi čkaredé.. patvar! :no: :no: :no:
FF je nejhnusnější Ferrari všech dob a je nejhnusnější napříč modely Ferrari ale i obecně mezi všemi automobily FF je pro mě nejhnusnější auto roku a na 2. místě těsně Panamera
popri tych metrosexualnych talianskych supersportoch ma Camaro prirodzeny respekt. Proste ma gule na to byt policajnym autom
Pěkný autíčka, ale ještě tam mají M-B SLS AMG, Bentley Continental a hlavně Aston Martin One-77!!!!
jako obyčejný auta tam maj Chargery, Tahoe, BMW a ještě něco.
To samý v blede modrém kuvajt, ty kupovali Chargery ve velkém.
To samý v blede modrém kuvajt, ty kupovali Chargery ve velkém.