Novinky
Ham.
2
Co ty si myslíš a pro co se rozhodne BMW jsou dvě různé věci. 😄
Přejít do diskuze
Rolls dostane xdrive a Bentley Quattro ať žije Německo, bez Německa by automobilový průmysl nemohl existovat
Já také proti 4x4 nic nemám, naopak je to můj preferovaný pohon. Stejně tak by mě nijak neuráželo SUV od RR.
Mě 4x4 nepřijde pro RR vůbec nedůstojné, naopak pro takové velké a silné auto mi přijde velmi na místě. Naopak mi přijde nedůstojná představa, že pan majitel visí ve svém RR někde v zasněženém kopci, zatímco ostatní kolem v klidu projíždějí. RR by měl na silnici důstojně panovat i když nasněží.
To sis poplet, to my máme soudruhů plnou vládu, soudy atd. Tam právě soudruzi nejsou a zatimco jim za posledních 10 let narostla produktivita vo 14% platy jen vo 5% - ve vostatních státech včetně našeho je to bohužel přesně vobráceně, takže se nediv >😒]
bentley SUV je tregedie... stejně jako musláne nebo mulsáne n ebo jak se ta plečka která se těžce nepovedla jmenuje a spolu s tragickým vedením bentleye to nemá smysl... bentley stojí jen na řadě continental... zatímco RR je naprostá klasika která je nesrovnatelná s RR.. SUV od RR moc nevěřím ale pokud ano netuším jak by mohlo být velké- nejlepší by bylo aby proporčně vyčuhovalo stejně jako třeba Q7 proti A6 respektive SUV proti phantomu 😄 a k tomu bych dal ještě prodlouženou verzi... to by byla naprostá noční můra pro každého řidiče 😄
Protože ty tři tuny živé váhy ti trakci nedají. Problém bys měl, kdybys chtěl jet neprotaženou cestou. Ale na to podobná auta nejsou stavěná. I Bentley, jehož nabídka stojí na čtyřkolkách, má vlajkovou loď zadokolku. Proč ne, prodejům to určitě pomůže a dokud budou v nabídce i zadokolky, tak se toho moc nestane.
To nevíš 😉
Naftovou V8 dali k ledu už před lety, pochybuju že by se k němu vraceli >😒]
Naftovou V8 dali k ledu už před lety, pochybuju že by se k němu vraceli >😒]
Doufám že se ten soudružsky smýšlející co mi tam dal to :no: vozve a vysvětlí mi jak to myslel >😁 >😒]
4x4 může dávat smysl. Jestli se u BMW vodhodlaj na něco jako X7, tak pak se třeba dočkáme i jeho V12 verze vod Rolls Royce. Nafta doufám nebude v RR nikdy 😄
Vím, že OR k RR nepatří, ale myslím, že by vypadal dobře. Udělat OR z plochýho lamba nebo z malý 911 moc parády nenadělá. Ale právě RR má vše, co je pro vzhled OR potřeba a to mohutný proporce a zlobří masku... :-! Já osobně bych takový super luxusní SUV docela i uvítal 😉
PS už jezdí i prototypy >😒] [odkaz]
PS už jezdí i prototypy >😒] [odkaz]