Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Video: Mercedes SLS AMG Black Series je na Severní smyčce rychlý jako Ferrari Enzo

21 komentářů

Ham.
Mercedes potažmo AMG zaměstnává řadu špičkových závodních jezdců. 😄
_MT_
Musí. S bandou nemehel za volantem by dobré auto jen těžko vyrobili.
tudydudy
Přijde mi že řidič jede kudlu jako blázen (některý pasáže fakt na hooooodně na hraně možností auta). Že by to byl jen "zaměstnanec Mercedesu"?? >😁
Pernik
hóóódně povedená bestie
Ja Prvni 123
jo jo, zvlast to kruty kontra v 2😁0 a neco... ale i vsechny ty dlouhy slidy... proste je evidentni, ze si to proste jen nocni vratnej sel zkusit...
>😁
Dominik.
Upřímně, něco takovýho jsem si podle prvního odstavce představoval, než jsem viděl prvních pár sekund videa >😒]
Hammunasakra
Nebo šla svačinářku k AMG dělat Kylie >😒]
Hammunasakra
Nemyslim že by jel jak blázen. Evidentně ví jaký auto postavili a umí s nim :yes: 😄
holden_holden
ale podle clanku to vypada ze si nejakej lakyrnik nebo svacinarka bez dovoleni vzali klice a strihli si kolo o pauze na obed
jozephko
Bočné preťaženie sa bežne pohybovalo na hranici 1,4 až 1,6 G, raz som dokonca zazrel číslo 1,7 (čas videa 6:15, na budíkoch čas 6:06).
Preťaženie 1,4 bolo vidieť aj v rýchlosti 250 km/h.
white label
Podobných videí bude za "chvíli" plný internet, jen co se PS4 dostane pořádně mezi lidi. 😉
Hammunasakra
To taky jeden dobrej gymnasta krotil jedno docela povedený, no asi nejlepší vod francouzskýho lvíčete [odkaz] >😒]
BruceWayne
To taky jeden dobrý sjezdař krotil jedno docela povedený, no asi nejlepší od olympijských kruhů [odkaz] >😁
Frantizsekk
Asi seriovy gumy 😄 Clarksona by zase vezli s krkem.
Hammunasakra
:yes: >😁
Hammunasakra
Tak kdo dočůral dál navíic zatim bez Prostatexu je jasný žejo >😒]
Hammunasakra
Co na to říct? :yes: :yes: :yes: 😄
white label
Jsem zvědavý kdo z vás nakonec "dočůrá" dál..., nejspíš ten, kdo si jako první zakoupí zde inzerovaný Prostalex s 30%ní slevou. >😒]
Vencator
Jestli to spis nebude mit neco spolecnyho se zivotnosti protoze je trat v tech mistech dost naklonena a dovi jaka je tam zatez. Ale nechci kecat 😄
gld
Vie mi niekto vysvetliť, prečo sú v niektorých zákrutách na nordschleife použité panely? Je to robené zámerne na zníženie prejazdovej rýchlosti?
BruceWayne
Asi bylo lepší v 7:20, to víš zaměstnanci umí, teď ještě něco od sporáku :-!