Ekonomika

Zpět na článek

Honda Jazz: S bohatou výbavou za 339.000 Kč

16 komentářů

MariAchi
Sice se tvůj koment absolutně v ničem nedotýká toho mého (nepsal jsem o autě samotném, ale o vás - hondafanech), ale už jsem si zvykl, že vaše odpovědi jsou náhodně vybírány ze tří šablon😒br /> 1 - Fóbie/Golf/Chrochcáfka/cokoliv od fauvé je v tomto ohledu horší
2 - Není to hnusný, tos to jen ty, zapšklej eurodrzek, nepochopil
3 - Honda je stejně nejlepčí, jen to nikdo nechápe

P.S.
Co se týká Jazzu, tak jak nová, tak starší generace by mi do garage klidně mohla, to auto je mi sympatické už na první pohled. Vzhledem k jeho určení jeho tvar chápu a nic proti němu nemám.
Choochoo
Spise bych rekl, ze neni jejich design uz nejake to desetileti okoukany 😉
MariAchi
No samozřejmě, že u VW je to něco naprosto odlišného! >😁
MariAchi
Jo, ten úhybnej manévr, to je klasika >😁
Andromeda
To je zhruba to samé, jako u VW "konzervativní" , tradiční, konzistentní, etc... 😄 Nebo že by ne ???
jan.kreisinger
Mít ty prachy, tak toto auto beru všemi deseti, stačila by mi základní motorizace. Nástupkyně sice nevypadá zase až tak hrozně, ale tato, v pořadí druhá generace je krásná.
twistedTSD
:yes: Každopádně jsem se u "neokoukaného" japonského designu a následného útěku k Fabii celkem zasmál. >😒]
Choochoo
Cekal jsem take trochu neco jineho, ale tohle dle meho vice plni to co se od nej ceka, takze to nemuze vypadat jako placate jako sportak. Rozhodne je mi to sympatictejsi nez hruzna Fabie a necekam ze by ta tuctova hruza byla u FIII vyrazne jina kdyz vidim Rapida 😉
mrazik
Mozna jsem divny, ale me se nova generace libi vic.
Arese
Co se týče designu, tak podle mého názoru je tato generace mnohem líbivější, než ta nová, která už se prodává v Japonsku. Sohlasíte, nebo jsem s timto názorem osamocen?
stenly
Kamarád si koupil suzuki Splash a vyšlo ho o 90 tisíc lacinějc než honda jazz a to jsme měli ještě v hondě šok když tam nebylo rádio jen dráty v suzuki samozřejmost podle mne jsou ty Hondy předražený........
rcibulka
Bohužel souhlas. Design Hondy se stále více vzdaluje mým představám o pěkném autě. Miloval jsem Civic z 90. let, Honda Prelude z roku 1992 bylo snad jedno z nejkrásnějších aut vůbec. Na začátku tisíciletí jsem měl Honda Stream, ale to už to šlo s designem z kopce. Dneska bych si u Hondy vybral jen těžko. Je to škoda, auta to bývala kvalitní (a asi pořád jsou).
miromen
Je pravda že ten zaběr je moc široky.....u mě je to Honda a Toyota jako celek.
Gangrel
U japonců? Spíš jen u Hondy...
MariAchi
Vy, kluci od Hondí řeky, byste mohli hned z fleku dělat realitní makléře.
Prodali byste i tu největší barabiznu, kdybyste použili ta správná slova, třeba "neokoukaný" místo "nepohledný".
miromen
Určitě souhlas. Nova generace Jazzu je opravdu velice nepěkna proti ktere je ta součastna krasavice. On vubec design u japoncu je posledni dobou nepohledny.