Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Nissan Micra zlevnil, opět stojí pod 200.000 Kč

16 komentářů

pelikoš
viz bod 2) v ceníku - 2 - Nový Nissan Micra – ve výbavě Visia s CVT převodovkou včetně klimatizace + rádia s CD přehrávačem a 4 reproduktory + USB + Bluetooth
megacruiser
soudím tak podle předchozích generací. Ale ten design je prostě taková nekonkrétní změť tvarů bez jasného záměru. To předchozí generace byla v tomto směru bomba a dodnes vypadá moderněji než současná verze. [odkaz]
Arese
Jasně, chlap by se v tomto japonském bombónku cítil nesvůj, ale pro nějakou roštěnku na popojíždění do města a okolí není tahle Micra vůbec špatná volba. Ceny velmi slušné, vnější design po faceliftu a bezpečnost taky, nabídka motorizace a výbav naprosto dostatečná a se spolehlivostí by taky neměl být žádný problém. Dalším plusem bude minimální zájem zlodějů. Tak snad jen ten vzhled přístrojové desky a levný plast, ze kterého je vyrobena by se Evropankám nemusel moc zamlouvat, ale jinak nevidím žádný problém. Solidní práce, Nissane! ;-) :yes:
Arese
To opravdu záleží jen na individuálním vkusu, mě se zase víc líbí současná generace, hlavně tedy po faceliftu, který jí podle mého názoru dost pomohl ;-) :yes:
pelikoš
2013 vypadá moderněji
pelikoš
dokonce při použití nissan financování je ještě dalších 20.000,- dolů ;-) :yes:
[odkaz]
Nicco
[odkaz]
pelikoš
jojo
pelikoš
solidní reakce ;-)
twistedTSD
Já tedy když v reálu potkal novou Micru (předFL) tak jsem se docela zděsil. V jejím segmentu si nedovedu vybavit nic, co by vypadalo hůře. A dvojnásob to platí o interiéru...Minulá generace sice nebyla zrovna můj šálek kávy, ale vyzařuje z ní určitá nadčasovost.
pali.sk
doplatok 1/3 auta za CVT ? Naozaj je to také drahé?
M1chal
Ta verze před faceliftem (rok 2012) je pěkná :yes:
pelikoš
ve skutečnosti vypadá mnohem lépe
pelikoš
díky ;-)
abacus
Od 20.6 do 22.8. bratislavská Incheba Expo usporiadala event pre novinárov, predajcov a pod...s názvom Nissan Inovation and Excitement, kde boli práve prezentované - Note a Micra. [odkaz]
Preto foto Bratislavy a cesty smerom na Viedeň.

to patrilo pelikoš -ovi
pelikoš
i nissany note fotily v blavě.zřejmě tam měl nissan předváděčku ;-)