Novinky
Ham.
6
Kdo by čekal? No zákazníci by to za ty prachy třeba čekat mohli. 😄
Přejít do diskuze
Nějaký kryt možná taky, ale problémů je zdá se daleko víc .... The company last year updated charging software after a fire broke out in November while a Model S was recharging in a garage in Irvine, Calif.......
Je dobré se zamyslet nad přínosem tvých příspěvků, tedy lépe řečeno smajlíků. Jsem lidumil, ale ty mi vadíš, jsem proti cenzuře, ale tebe a Adu bych vymazal.
a ono jako rozhoduje i misto kde hori? takze na urcitych souradnicich hori a na jinych ne? proste jedinej problem co maj je nejaky kryt ktery asi musej predelat aby baterky lip ochranili, holt jsou ty baterky soucasti podlahy a kdejakej surt je tak muze drbnout, kor pokud je podvozek nastaven niz
pani hasici zdejsich diskuzi, Tesla S samovolne samozrejme nehori, podle toho co pisi zaoceanska media (a budou pravdepodobne lepe informovana nez ty zdejsi) shoreli 3 kousky Tesla S a u vsech byla na vine prorazena baterie, ale ani tak to z celkoveho poctu jiz vyrobenych Tesel S neni nijak zavratne procento, kuprikladu takovej JaguarXJ ma co se pozaru tyce vetsi procento 😄
jste s tim panove stejne trapni jako jista zdejsi spamerka co naopak TesluS ma jako modlitebni oltar :-!
jste s tim panove stejne trapni jako jista zdejsi spamerka co naopak TesluS ma jako modlitebni oltar :-!
tak kdo by cekal ze jejich vpodstate prvni produkcni auto bude bez problemu? nato ze to postavili vpodstate na "zeleny louce" z niceho a je to jejich prvni navrh auta (Roadster nepocitam, to byl Lotus s baterkama) tak maj mozna min problemu nez kdejakej model znamich a zavedenych znacek co jsou tu treba stoleti 😄 a vlasten baterky ani nejsou jejich produkt, pokud tedy auta hori kvuli baterkam, tak problem muze bejt i castecne u vyrobce baterek
Přiznám se, že je mi trošku trapné na tebe reagovat, ale každý má dostat šanci, třeba se s věkem změníš. Teslu bych rád, a nebylo by od věci ji vyměnit za Porsche. Třeba časem, ale víc se mi líbí Fisker Karma. Jinak s Priusem jsem spokojený jako doposud se žádným jiným autem. Už jsem koupil čtvrtého. Nízká spotřeba, nízká pojistka, 100% spolehlivost, vyhovující komfort i jízdní vlastnosti (III. generace). Než něco zase vymyslíš, tak se Priusem svez nebo tou Teslou. Teslu jsem zatím jen viděl asi 5 sekund...
Nejel diesel, zase nejel,
Zase vstřiky- servis volej!
Špatná nafta, nebo mráz?
Vlhko, sucho, co je zas?
Servisák mne ruce, bloudí,
už to jede, už to čoudí!
Zase vstřiky- servis volej!
Špatná nafta, nebo mráz?
Vlhko, sucho, co je zas?
Servisák mne ruce, bloudí,
už to jede, už to čoudí!
Horela Tesla horela
rozfajrovana do bela
hasici na ni chrst chrst chrst
jeden si pritom spalil prst
rozfajrovana do bela
hasici na ni chrst chrst chrst
jeden si pritom spalil prst
[odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz] [odkaz]
Ženeva 6th to 16th March 2014 [odkaz]
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Ženeva 6th to 16th March 2014 [odkaz]
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
znas nejaky auto co nemelo nikdy zadny problemy? pokud vim tak i mercedes S, nebo prave Jaguar XF meli a maj problemy a svolavacky, dnesni auto je proste nechutne slozitej stroj kde jsou desitky kilometru dratu a tolik systemu ze i kosmicke "lode" jsou proti tomu jen hracky kde vsechno musi oddrit astronaut >😁 pokud se k tomu Tesla stavi tak ze to postupne upravuje a napravuje chyby aby se to zakazniku nedotko financne, tak je to v poradku a nedelal bych z toho zadnou vedu 😄
takže člověk za ty prachy dostane zcela problémový produkt, super, Tesla nebyla to nějaká česká Farika co už není
Jenže já právě i Range Rover měl. Od té doby se rád na britské auto podívám, ale nevěřím mu. Což není správné, jistě se kvalita zvedla. Během 200.000 km se 4x rozbil diferenciál a jednou odešel sloupek řízení. Servis byl drahý.
Prius má 5 hvězd v nárazovém testu, RR nevím.
Prius má 5 hvězd v nárazovém testu, RR nevím.
No ... povedal by som, že to príčinu požiaru stále nevedia. Veď v tom článku jasne píšu, že "... battery, the charging system, the adapter or the electrical receptacle, as these components were untouched by the fire." a ďalej miestny hasiči píšu, že to mohlo spôsobiť aj chybné vedenie v samotnej garáži.
Evropa se pro americkou automobilku Tesla Motors stala klíčovým trhem. Více než 60% z celkových tržeb za posledních devět měsíců pocházelo právě odtud. Proto si teď může Elon Musk oddychnout, když se konečně dohodli s českou společností Tesla Holdings a.s. na využívání ochranné známky "Tesla". Spor o ochrannou známku Tesla probíhal mezi Tesla Motors a Tesla Holdings a.s. už od roku 2007. Americká automobilka si podala žádost o registraci u Úřadu pro harmonizaci ve vnitřním trhu. Česká Tesla se proti tomu bránila....Ochranná známka TESLA je chráněna ve více než 100 zemích světa.... Po aktuálních vzájemných diskusích mezi lidmi z obou společností se Tesla Motors rozhodla doplnit svou žádost o obchodní značku aby tak předešla jakýmkoliv připomínkám Tesla Holdings."
A představ si... byl jednou jeden chlapík... a taky se jmenoval Tesla. To už je fakt náhoda...
Demagog je člověk, který hlásá věci, o nichž ví, že nejsou pravda, a to lidem, o nichž ví, že jsou hlupáci
😄
😄
No ty hvězdičky jsou irelevantní, nový RR je jednoznačně jedno z nejbezpečnějších aut, i kdyby měl Prius 10 hvězdiček, nevěřím jeho bezpečnosti viz videa co jsem ti poslal
Vyzkoušej novýho Caymana, je to auto ,které mě dostalo, Vím že existujou lidi co Priuse mají rádi a je to jejich volba, pro mě je to auto nebezpečné, je možná ekonomické, ale crash testy nic moc, tak si dej bacha, Raději budu bourat v novém Range Roveru a budu živý než v ekonomickém Prisusu a budu mrtvý, smrt je docela neekonomická, takže Range Roveru je z tohohle úhlu pohledu velice ekenomický 😄
zkrachovalá bývalá Hollywoodská nula mi tu říká bezvýznamné názory, tak co Prius ještě jezdí? Kup si Teslu a vlez mi na HRB
pardón Tesla stále existuje, to je zaujímavé dvě firmy co mají stejnou značku, to se jen tak nevidí
STale mi unika smysl tohoto auta. Neda se s nim jet nekam daleko, stoji 4 x vic nez srovnatelne auto se spalovacim motorem. Na nasem rodinnem MPV mam spotrebu 8.5 a nez projedu rozdil ve spotrebe, tak uz nebudu ani ja na svete.