Novinky
A kolik že vás těch elektro-šouplých parazitů vlastně je? Případně ve kterých norách parazitujete? Že bych zavolal pár známým a přijeli bychom vás rozveselit pár průjezdy plných vysokootanového nadšení 😄 Předpokládám, že vzhledem k vašemu pošahanému zaměření musíte být na pokraji vyhynutí >😁
Pokud parazit sdělí polohu své nory, tak se ozvu a můžeš se přidat do konvoje 😉 :yes:
tak to ri gratuju ke koupi. Hlavně si nezapomeň přiobjednat pořádně velkej hasící přístroj a ještě jedno normální auto, abys taky někam dojel
no určitě to vypadá dost dobře, ale když se kouknu na ty fota, tak věřím že to má vliv třeba na tuhost karoserie
Tahle auta jsou hodně nízká, takže bývá problém u obrubníku (například i u Aston Martinů se dveře trochu přizvedávají). Nicméně konkrétně u 12C šlo i o to, aby dveře měly jen jeden pant (pro snížení hmotnosti).
Bereniko, velmi rádi se svezeme 😉 . Dej místo a čas pro porovnání se smradlavou konkurencí...
např. při parkování u patníku, všimni si že dveře sahají až ke spodku auta to by si dveře normálním způsobem u patníku neotevřel 😉
mas pravdu, a mozno dalsi fakt je aj ten ze ked tie dvere neotvaras nasiroko do boku tak nemusis parkovat 1 a pol metra od vedlajsieho auta aby si vysiel vobec z auta, lebo tie velke dlhe a hrube dvere potrebuju vela miesta pri parkovani ked ich otvaras klasicky
Nevíte někdo jaký praktický význam mají dveře vyklápěné nahoru, kromě udělání dojmu na některý typ lidí ?
.... Se tahhle ROPÁCKÁ SMARADLAVÁ PŘEPÁLENÁ A NIC NEŘEŠÍCÍ SPALOVACÍ POPELNICE PROSTĚ NELÍBÍ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >😒]
Je to stejnak jen budoucíšrot v příkopě anebo pozlátko do vejlohy pro zbohatlý kukuty co LEHCE NABYL a neví co s nima
Opravdový chlap má v garáži rodinný automobil !! neotravující společný vzduch spoluobčanů a nezatěžující společnou státní kasu kvůli dovozu ropy >😁
Ano, Já osobně už mám objednán ELEKTROMOBIL TESLA MODEL X 4x4 [odkaz] [odkaz] [odkaz] který se představí právě na již zmíněném AUTOSALONU GENEVA 6th to 16th March 2014 [odkaz] Můžete přijít porovnat opravdovou kvalitu s pošahaným supersportem McLaren 650S který mimojiné žere jak vzteklej!!! >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Je to stejnak jen budoucíšrot v příkopě anebo pozlátko do vejlohy pro zbohatlý kukuty co LEHCE NABYL a neví co s nima
Opravdový chlap má v garáži rodinný automobil !! neotravující společný vzduch spoluobčanů a nezatěžující společnou státní kasu kvůli dovozu ropy >😁
Ano, Já osobně už mám objednán ELEKTROMOBIL TESLA MODEL X 4x4 [odkaz] [odkaz] [odkaz] který se představí právě na již zmíněném AUTOSALONU GENEVA 6th to 16th March 2014 [odkaz] Můžete přijít porovnat opravdovou kvalitu s pošahaným supersportem McLaren 650S který mimojiné žere jak vzteklej!!! >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
ja deti nemám a mám doma 535d f10 a Nissan GT-R takže ak by sa konala akcia prejazdu popred elektro nory rád sa pridám---
😄 😉