Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: BMW na autosalonu v Lipsku: Evropská premiéra X4 a M4 Cabrio

X4 a M4 Cabrio debutovaly v dubnu na autosalonu v New Yorku. O měsíc později se poprvé oficiálně ukážou i na starém kontinentu.
Zpět na článek
Avatar - KANKUNEN
14. 5. 2014 14:45
X6 byla skvělým tahem,
šli po ní ti, co chtěli něco jiného. Jenže tento typ aut se teď tak rozšíří, že budeš jen další z mnoha a zůstane jen menší praktičnost.
15. 5. 2014 08:38
Re: Autosalon v Lipsku
Neni to buh vi co, ale ted to zacali delat ob jeden rok, tak snad to bude jeste lepsi jako minule, zazil sem tam lepsi roky, ale i ty horsi....Jedu si tam letos vybrat nejake auto a co vic si prat, nez ze si tam clovek muze do vseho sednout, pravda nekam se musi clovek upisovat a do konceptu si nesednes, ale furt lepsi jak u nas Motosalon nebo Autosalon. U nas sem chtel sednout do Noveho Range a byl zamcenej a prej se muzeme kochat jen z venku. To je pak salon na nic, to se projdu preci po parkovisti v Praze nebo mrknu na fotky na netu, ale ten pocit jak se v tom sedi, jaka je dostupnost tlacitek, jak sedi volant v ruce atd...to preci taky hodne prodava. Takze si myslim, ze Lipsko je rozhodne lepsi volba, jak ČR autosalony. Nejlepsi je, kdyz se tam zaroven kona prodej tuning doplnku...to pak je jeste lepsi, ne jak ty universalni dily z netu.....Takze Lipsko doporucuji.
Avatar - Amerika
14. 5. 2014 22:50
Re: Autosalon v Lipsku
Já asi nejvíc lituju Rencka... Ne že bych si přímo vybíral nová auta, ale v Ženevě mě do Twinga nepustili, tak jsem trošku doufal, že by to tady mohlo být lepší... Každopádně víc než absence Mazdy mě překvapuje Toyota, která má v Německu poměrně silné postavení a navíc i co ukazovat (přece jen Mazda3 i Mazda6 objíždějí salony déle než nové Aygo či modernizovaný Yaris)... Tak jako tak, absence každého mrzí... Každopádně hodně štěstí při výběru ;-)
14. 5. 2014 21:38
Re: Autosalon v Lipsku
Já se tam chystám s manželkou, vybíráme pro ní nový auto a je to lepší než objíždět X dealerů, ještě to spojíme s Drážďanama :-)
Bohužel nám tam bude chybět Fiat, Mazda a Rencek který jsme si taky chtěli prohlídnout, je to trochu ostuda, že tam nejsou, obvzlášť mazdu bych čekal, protože mají nový modely a co ukazovat.
Avatar - Amerika
14. 5. 2014 17:56
Re: Autosalon v Lipsku
Poslední ročník lipského autosalonu jsem osobně navštívil a musím říct, že to byla povedená akce. S Frankfurtem, kam pravidelně jezdím od 2009, se to srovnávat nedá, přesto se bylo na co koukat. Automobilky byly skoro všechny, pominu-li Mitsubishi a celý koncern Fiat (+ některé supersporty a luxusní značky) a novinek bylo také hodně. Podobně jako na IAA mě potěšil přístup prodejců, kdy nebyl problém se posadit, vyzkoušet a někteří by klidně i podebatovali ;-) . V prosklené hale výstava klasických aut (Subaru 360, klasický Defender, Felda kabrio, Zastava, R5 Turbo, Delta Integrale...) takže spokojenost. Letos taky uvažuju, že bych jel, ale vystavovatelů je méně (od minula ubyla Mazda, Toyota, Lexus, Rendl, Dacia a Lada a přibylo jen Mitsubishi), ale zase avizujou dost novinek, co se ukázalo mezi Ženevou a Lipskem (novinkama od BMW počínaje, přes světovou premiéru C-Classe kombi a Beetlem Dune konče), takže to je určite lákadlo... V prosklené hale letos budou supersporty + snad má být doprovodná výstava youngtimerů a veteránů.... Pokud bys měl dotazy k minulému ročníku, klidně se ptej, rád pomůžu :-)
15. 5. 2014 04:36
Re: vyzera to ako zmensena X6tka
Proč meleš nesmysly? RRE nenabídne víc prostoru než většina hatchů!

Zkus se jednou oprostit od malosti, tohle auto se bude kupovat kvůli tomu, že se líbí. Smiř se s tím, ty smyslnej praktiku.

Než něco napíšeš, promysli to trochu...
Avatar - beibej
14. 5. 2014 21:58
Logo M4
to je katastrofa, to nemohli udělat aby ty dva znaky k sobě pasovaly? Takle to uvádí dojem že si to nechali u BMW navrhnout v číně. Proč levá hrana čtyřky nemá stejný sklon jako proužky a M. Ach jo tohle snad ani nepatří k sobě. :no:
Avatar - fOE
14. 5. 2014 15:08
Autosalon v Lipsku
Stoji za to se tam stavit ve srovnani s jinymi velkymi akcemi v evrope? Letos bohuzel neni Frankfurt tak premyslim cim ho nahradit a Lipsko by podle vseho mela byt nejvetsi letosni Nemecka automobilova show.
Nejake osobni skusenosti mistnich nebo redakce (hlavne ten primer)?
Predem diky.
Avatar - 3_diamanty
14. 5. 2014 18:57
vyzera to ako zmensena X6tka
a takisto ako X6tka aj toto auto tiez postrada akykolvek zmysel a praktickost ;-\

no neviem.... predajny uspech to asi v dnesnej sialenej dobe bude mat...... ale moc nechapem tymto autam ... keby to bolo aspon poriadne SUV ked uz vzadu je nizka strecha.... ale ono to nie je ani kupe ani SUV ani prakticke to nie je ... dost odveci auto pre rodinu .... a zrejme odveci auto aj pre sofera ktory jazdi sam... skutocne nechapem cielovu skupinu na koho s tymto autom BMW mieri .... priznam sa ze mat prachy a rodinu tak siahnem po klasickej X5ke a naopak ak jazdim sam .. tak mi staci aj bmw1..... ale 4 dverove auto s miestom sotva pre dvoch za nejake 2 melony ktore sa tvari ako SUV ale doma bude na dialnici postrada akykolvek zmysel ... skutocne neviem komu taketo auto treba, na rodinne ucely bude lepsim a daleko priestrannejsim autom aj bezny nissan note za tretinovu cenu.... a na jazdu sam to si za podobne prachy moze clovek kupit BRZ od subaru a nie parodiu na kupe/SUV od BMW

evoque dizajnom priestrannostou vzadu, charizmou, praktickostou a aj terennymi schopnostami zadupe tuto parodiu od bmw hlboko pod asfalt... a este aj sportovejsie vyzera ako tazkopadne amorfne bmw

RR evoque :yes: