Novinky
white label
0
Tak to už je docela dlouhá "katastrofa", v A3 a TT už je dávno a tohle je taky "trojka" Q3...
Přejít do diskuze
Skoda, tesil jsem se na "Q pro holky", ale tohle se opravdu nepovedlo. Mlade se to taky nelibi, takze budeme hledat jinde.
ještě i do oponování cpeš ten koncern. žádná španělská seatí vesnice! dobře víš že pro Klaudia je to francouzská vesnice >😒]
Coupé... asi ses špatně podíval ns snímky. Q3 má být verzí coupé, tak jako X6... to je pro tebe ovšem španělská vesnice.
že už mně možna nějake audi padne do oka designově ale pořád nic.
jako z řady Q je nejheči Q5 pokud teda trojka bude vypadat takhle...
jako z řady Q je nejheči Q5 pokud teda trojka bude vypadat takhle...
Tak toto vážne vyzerá ako kríženec X6 a Koleosu. Plus zhrnovacia strecha od Fiatu 500. A vraj kopírujú iba Číňania... A čo tá skosená strecha vzadu? Veď to nehorázne uberá priestor na hlavu aj objem batožinového priestoru!
>😒]
>😒]
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
tak MB v těchto segmentech s užitnou hodnotou není na tom až tak špatně. A i B classe jsou celkem slušné i prostorově. Jestli se do těchto segmentů hodí nebo ne, to je už jiná otázka.
No a Bawo? Tak to je děláno speciálně pro řidiče. Myslím že je jen dobře že ho takhle vyprofilovali, alespoň je jasné, co od něj člověk může čekat.
Taková A3 více zapadá do segmentu, to je pravda.
No a Bawo? Tak to je děláno speciálně pro řidiče. Myslím že je jen dobře že ho takhle vyprofilovali, alespoň je jasné, co od něj člověk může čekat.
Taková A3 více zapadá do segmentu, to je pravda.
já bych v tom viděl i lehké náznaky kabria, targy a off roadu. No udělejme malou shrnovačku - je to ideální nářadí pro mladé finančně stabilizované bejčky, kteří už vědí že zařízlá leopardí tanga a šusťáková souprava z tebe krále silnic neudělají... 😉
to seš vedle jak ta jedle. Bude to první prémiové sportovní SUV CombiCoupé s prvky crossoveru :-!
Mas pravdu servis v tom bude hrat velkou cast.
Co mne nekdy mrzi kdyz BMW ci MB se snazi proniknout do B segmentu tak vetsina tech vozu stoji uplne mimo mainstreamovou spicku...nemyslim ted motory ci neco podobneho ale uzitecnou hodnotu toho vozu. A uprime receno mit MB segment A,B pusobi jako koupit holce falesnou Louis Vuitton tasku.
Co mne nekdy mrzi kdyz BMW ci MB se snazi proniknout do B segmentu tak vetsina tech vozu stoji uplne mimo mainstreamovou spicku...nemyslim ted motory ci neco podobneho ale uzitecnou hodnotu toho vozu. A uprime receno mit MB segment A,B pusobi jako koupit holce falesnou Louis Vuitton tasku.
Jak tu píší naši francouzští diskuzní bratři ve zbrani, není nad crossera a koleose - vyspělá technika a vyspělá vizualita... 8-s >😁
Tak Queen tři... Jo, o tomhle už pomalu může snít každej... To nahoře není produkční verze, jde o obrázek. Až to vyjede, bude to celé jedna dokonalá krása. Tak jako Queen 5 :yes:
Tak Queen tři... Jo, o tomhle už pomalu může snít každej... To nahoře není produkční verze, jde o obrázek. Až to vyjede, bude to celé jedna dokonalá krása. Tak jako Queen 5 :yes:
hmm, zajímavý otázka. Kromě kvalitní techniky a spracování bych možná viděl velké plus právě i v designu. Taková A6 je podle mně velice umně udělaná - reprezentativní, ale ne vyzívavá. Prostě nepůsobí dojmem drahého luxusu jako MB, takže se možná díky tomu i lépe propracuje do firemních flotil, kde zároveň nabídne skoro vše co E-čko.
Další věc je servis. Jak tady jednou psal majitel jisté Audiny, většinou není problém to servisovat u VW, kde jsou sazby přece jenom jinde než u MB a BMW.
Ale v podstatě v této trojce se stejně nedá udělat špatný výběr >😒]
Další věc je servis. Jak tady jednou psal majitel jisté Audiny, většinou není problém to servisovat u VW, kde jsou sazby přece jenom jinde než u MB a BMW.
Ale v podstatě v této trojce se stejně nedá udělat špatný výběr >😒]
Tak jsem doumal cim to asi bude, ze Audi se tak dari!
Design: mozna
Spolehlivost: neni zrovna No.1
Funkcnost: tam bych mel vyhrady na system SAT NAV
Nebo zpravne nacasovani na trhu?
Pravda je, ze MB a BMW jsou prilis charakteristicke, rikajici kdo je kupec. U Audi to tak neni kupec neni tak zaskatulkovany.
Design: mozna
Spolehlivost: neni zrovna No.1
Funkcnost: tam bych mel vyhrady na system SAT NAV
Nebo zpravne nacasovani na trhu?
Pravda je, ze MB a BMW jsou prilis charakteristicke, rikajici kdo je kupec. U Audi to tak neni kupec neni tak zaskatulkovany.
Prde jeden... ty nevíš jak má vypadat malé prémiové SUV?? Takhle z tebe eurodrzek nikdy nebude!! >😒]
máš pravdu v tom, že toto se moc nepovedlo. (Vikingu promiň)
P.S.: při pohledu na střechu jsem si na někoho vzpomněl ...
P.S.: při pohledu na střechu jsem si na někoho vzpomněl ...
je to taký bavoro-renaultí štýl a aj zvažujúci sa zadok je v štýle X6, inak exteriérovo u Audi nič nové, vyzerá to na o kúsok kratšiu Q5 so zvažujúcimi sa zadnými partiami
no myslím , že zrovna Q3 by neměl mít problém s prodejností :yes: , bud to takový luxusnější Tigi :yes: